HP 126A Renkli Drum Ce314A

970 TL

Ürün Bilgileri

HP 126A Renkli Drum Ce314A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Print Bilgisayar Satıcı Ünvanı: PRİNT BİLGİSAYAR HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733121114100001 Vergi Kimlik Numarası: 7331211141
    Bu ürün Print Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uyumlu Makina Modelleri
  • Hp Color Laserjet CP1025 Drum Ünitesi, Hp Color Laserjet CP1025nw Drum Ünitesi, Hp Color Laserjet M175 Drum Ünitesi, Hp Color Laserjet M175a Drum Ünitesi, Hp Color Laserjet Pro M275 Drum Ünitesi, Hp Color Laserjet Pro M275nw Drum Ünitesi, Hp Color Laserjet M175nw Drum Ünitesi, Hp Color Laserjet Pro 100 Drum Ünitesi, Hp Color Laserjet Pro 175a Drum Ünitesi, Hp CF346A Drum Ünitesi, Hp CE913A Drum Ünitesi, Hp CE918A Drum Ünitesi, Hp CE865A Drum Ünitesi, Hp CE866A Drum Ünitesi, Hp CF040A Drum Ünitesi, TÜM TÜRKİYE ÜCRETSİZ KARGO SİPARİŞLERİNİZİ KARGOLUYORUZ ! Saat 16 : 00 ya kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. Tatil günlerinde verdiğiniz siparişler kargoya hazırlanıp, takip numarası kargonun firmamıza sunduğu imkanla sisteme girilir ancak ürün takip eden ilk iş günü 16:00 da kargo firmasına teslim edilip akşam yola çıkar. Girilen takip numarası da kargo kamyonuna yüklendiği anda aktif olur. Kargo bilgilendirilmesi : Lütfen kargonuzu teslim almadan ve teslim tutanağını imzalamadan önce paketinizi mutlaka kontrol ediniz. Ambalajın hasarlı olması durumunda gelen kargo görevlisine Hasar Tespit Tutanağı tutturunuz. Bu durum taşımadan kaynaklı olası hasar durumlarında işlemlerin daha hızlı çözümüne yardımcı olacaktır. Fatura ve teslimat adresi hakkında : Tüm ürünlerimiz faturalıdır. Sisteme kayıtlı olan adınıza ve adrese 2 nüsha irsaliyeli FATURALI olarak gönderilir. Teslimat aşamasında bir sorun yaşanmaması için sipariş ekranına teslimat adresi bilgilerine güncel adres bilgilerinizi net ve açık bir şekilde giriniz. Ayrıca size en hızlı ulaşılabilecek telefon numaranızı yazınız. Faturanın başka bir adrese veya şirkete, kuruma kesilmesini isterseniz, fatura bilgileri bölümüne eksiksiz bir şekilde yazınız. Unutursanız lütfen sipariş öncesi veya hemen sonrası acil mesaj ile bildiriniz. Eksik ve hatalı adreslerde Kargo bilgilerinin sisteme aktarılmasında sorunlar yaşanmakta, yanlış şubeye yönlendirilmesi sonucu gecikmeler ve teslim sürelerinde uzamalar yaşanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver