HP 305-3ym61ae Siyah Orjinal Kartuş

539 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
552,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HP 305-3ym61ae Siyah Orjinal Kartuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

HP 305-3ym61ae Siyah Orijinal Kartuş

Yazıcı mürekkepleri hem evlerde, hem de okul, ofis gibi profesyonel ortamlarda çok sık kullanılırlar. HP 305 siyah kartuş da tüm bu yerlerde maksimum verimlilikle çalışan bir seçenektir. Ürün oldukça kalitelidir, uzun süre kullanılabilir, tüm çıktıların aynı nitelikte ve yoğunlukta olması hedeflenerek üretilir. Tutarlı çıktı alamama sorununu çözer. Bu kartuşla elde edilen ilk baskı ve sonuncusu birebir aynı özelliklere, renk yoğunluğuna sahiptir. Kokusuz ve su bazlı olan mürekkep, uzun süre kullanıldığında rahatsız edici bir durum oluşturmaz. HP 305-3YM61AE siyah orijinal kartuş, küçük boyuttaki işyerleri, kişisel ihtiyaçlar ve hobiler ile şahsi okul işlerinde kullanılan yazıcılar için ideal özelliklerdir. Metinlerinizi okunur ve net şekilde basmanıza yardımcı olan ürünün diğer nitelikleri şunlardır:

  • Kaliteli, net ve yoğun baskı
  • 120 sayfaya kadar çıktı imkanı
  • Solmayan ve bulaşmayan baskı

HP 305-3YM61AE Siyah Orijinal Kartuş ile Net Baskılar

HP 305-3YM61AE Siyah Orijinal Kartuş ile Net Baskılar

Silik baskı ya da mürekkep azaldığında kalitesi düşen çıktılar yazıcılarla yaşanan başlıca problemlerdendir. HP 305 siyah kartuş orijinal bu sorunun çözülmesi için özel olarak tasarlanan bir formülle üretilir. Aynı kalitede, okunaklı ve keskin görünümlü çıktılar sayesinde sunulan dosyalar net hale gelir. Tüm sonuçların aynı olması, soluk baskı sorununun olmaması gibi nedenlerle atık sayfa sorunu minimuma iner. Beğenilmeyen sonucun azalması ile hem kağıt, hem de kartuştan tasarruf edilmiş olur. HP 305 3YM61AE kartuş ile içindeki mürekkebin yüksek verimlilikte kullanılması sağlanır. Solmaya karşı dayanıklı ve bulaşmayan yapısı vardır. Bu, çıktının alındıktan sonraki ömrünü uzatan niteliklerdir. Temasla dağılıp bulaşmaması ve solmaması sayesinde HP 305 siyah orijinal mürekkep kartuşu ile alınan çıktılar uzun süre aynı özellikte kalır. Aynı belgeyi tekrar tekrar basma ihtiyacını minimuma indirir.

HP Siyah Kartuş ile Kaliteli Çıktılar

HP Siyah Kartuş ile Kaliteli Çıktılar

Su bazlı, kokusuz yapıda olan 3YM61AE mürekkep ile uzun süre ve sorunsuz baskı alınabilir. Pigment bazlı formülü vardır. Püskürtmeli yazıcılarda 17,9 pikolitrelik damla büyüklüğüne sahiptir. Bu özellik, bir mürekkepte optimum renk özelliğine sahip olmak için gerekli olan damlacık boyutudur. Bu rakam küçüldükçe baskı kalitesi ve ömrü uzar. Hp 305 siyah kartuş fiyatları uzun süre kullanılmasını sağlayan bu özelliği ile birlikte değerlendirilebilir. Uygun şartlarda saklandığı takdirde ürünün kullanım süresi de uzar. Böylelikle sık sık yeni mürekkep almak zorunda kalmazsınız. HP 305 orijinal siyah kartuş 3YM61AE 305 orijinal siyah kartuş fiyat değerleri, performansının yüksek özelliklerine göre belirlenir. Değiştirme işlemi oldukça zahmetsizdir ve bu işlemin kolay olması sayesinde etrafı kirletmez. 120 sayfaya kadar baskı yapabildiğinden uzun süre rahatlıkla kullanılabilir.

Avantajlı 305 Kartuş Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı 305 Kartuş Fiyatları ve Yorumları

Küçük damlacıklar halinde püskürtülebilen, kaliteli mürekkebi ile HP 305 orijinal siyah kartuş 3YM61AE 305 orijinal siyah kartuş küçük baskı işleri olanlar için ideal bir üründür. Özellikle su bazlı ve kokusuz yapısı sayesinde evlerde kullanımı da sorunsuzdur. Okul, iş ya da kişisel baskı ihtiyaçlarına tüm yönleriyle verimli sonuçlar verir. Zaman, mürekkep ve kağıt israfını azaltmak için özellikle tasarlanır. Hem kartuş değişiminin kolaylığı, hem de bulaşmayan tasarımı ile temiz kullanıma sahiptir. Aynı kalitede, standart baskı alma imkanı sunar. Renk kalitesi ve mürekkep yoğunluğu idealdir. Okunaklı ve net metinler elde etmenizi sağlar. 120 sayfaya kadar olan baskı kapasitesi, artık çıktı oranının düşük olması sayesinde tamamen verimli kullanılır. 305 kartuş fiyatları, müşteri yorumları gibi bir çok ayrıntıya Trendyol aracılığı ile erişebilirsiniz.