HP 415a-w2032a Sarı Orijinal Toner

2.700 TL

Ürün Bilgileri

HP 415a-w2032a Sarı Orijinal Toner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANIL BİLGİSAYAR KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ANIL BİLGİSAYAR KIRTASİYE GIDA TURİZM VE İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 0690082899
    Bu ürün ANIL BİLGİSAYAR KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hp W2032A Toneri Kullanan Makine Modelleri Hp Color LaserJet Pro M Serisi Uyumlu Makine Modelleri
  • Hp Color LaserJet Pro M454dn Orjinal Toner, Hp Color LaserJet Pro M454dw Orjinal Toner, Hp Color LaserJet Pro M454fw Orjinal Toner, Hp Color LaserJet Pro M454nw Orjinal Toner, Hp Color LaserJet Pro M479dn Orjinal Toner, Hp Color LaserJet Pro M479dw Orjinal Toner, Hp Color LaserJet Pro M479fdn Orjinal Toner, Hp Color LaserJet Pro M479fdw Orjinal Toner, Hp Color LaserJet Pro M479fnw Orjinal Toner, Hp Yazıcı Kodları
  • Hp W1Y44A Yazıcı Kodu, Hp W1Y45A Yazıcı Kodu, Hp W1A77A Yazıcı Kodu, Hp W1A79A Yazıcı Kodu, Hp W1A80A Yazıcı Kodu, Hp W1A78A Yazıcı Kodu, Garanti Şartları:1. Satışını yaptığımız ürünler için garanti belgesinde belirtilen şartlar çerçevesinde üretim hatalarına karşı sorumludur. 2. Garanti süresi 6 Aydır. 3. Ürün, garanti süresi içerisinde üretim hatalarından dolayı arızalanması halinde ücretsiz olarak onarılır veya yeni ürün müşteriye iade edilir. 4. Azami tamir süresi arızalı ürünün, teknik servise ulaşılamaması durumunda da bildirim tarihinden itibaren başlar ve 15 iş günüdür.5. Garanti kapsamındaki bir ürünün arızalanması ve arızanın 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde ürünün tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir ürünü, kullanıcının kullanımına tahsis eder.6. Ürün teslim tarihinden itibaren garanti süresi dâhilinde ürünün ücretsiz değiştirilmesini, bedelinin iadesini veya ayıp oranında bedel indirimini talep edebilir.7. Ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklar firmamıza yazılı olarak bildirilmelidir. 8. Tüm gereklerin yerine getirilmesine rağmen oluşan problemler için kullanıcı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü’ ne başvuruda bulunabilir.
Geri Bildirim Ver