6
Kinoa kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

idolagro Kinoa Tohumu 950 gr Superfoods Beyaz Tam Tane Glutensiz Düşük Gı Yüksek Protein+lif

365,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

idolagro Kinoa Tohumu 950 gr Superfoods Beyaz Tam Tane Glutensiz Düşük Gı Yüksek Protein+lif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: idolagro Satıcı Ünvanı: İDOL AGRO GIDA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470124381300001 Vergi Kimlik Numarası: 4701243813
    Bu ürün idolagro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım miktarı: Kinoa tohumu ortalama porsiyon miktarı 40 gramdır. 1 fincan kinoa tohumu yaklaşık 45 gramdır. Bu kutu 1 kişi için en fazla 24 porsiyondur ve ortalama türkiye hane halkı (3.23) için 8 porsiyondur.
  • Ürün özellikleri: Idolagro kinoa tohumu, inkalar döneminden beri kullanılan, besleyicilik düzeyi muadili birçok besinden daha fazla olan küçük beyaz, siyah, kırmızı renkl çeşitleri olan bir tohumdur. Kinoa tohumu genellikle yüksek nişasta içeren pirinçlere veya glüten içeren bulgura alternatif olarak kullanılır. Kelime anlamı
  • tahılların annesidir. Ana vatanı güney amerika kıtası olan kinoa tohumunun kıtadan ithal edilen tohumlarında daha az saponin bulunur. Düşük saponin içeriği yemekler, smoothiler, yulaf ezmeleri, atıştırmalıklar, kısır, salata, tahıl gevreği gibi besinleri tamamlamak için daha tatlı bir tat verir. Kinoa tohumu kolesterol ve şeker seviyelerinin düşmesine yardımcı olur. Vücudun üretemediği ve dışardan almanız gereken dokuz temel amino asidin tamamını içeren kinoa tohumu buğday, mısır, arpa gibi akranlarına oranla daha fazla lif, protein, kalsiyum, demir, çinko, fosfor ve vitamin b1, b2, b6, c, e içerir.
  • Pişirme ipuçları: Kinoa tohumu, kullanılmadan önce suda bekletilmez ancak hafifçe yıkanabilir. 1 bardak kinoa için 2 ölçü su kullanılır. 15 dakikalık haşlamayla birçok tarifte kullanmak için hazır hale gelir.
  • En iyi kullanım: Çorbalar, salatalar, pilavlar, kısırlar, vegan & vejetaryen tarifler
  • Menşe: Peru
  • Ambalaj özellikleri: Sert pet ambalaj kargoda yaşanabilecek ambalaj yırtılması ve patlaması gibi istenmeyen durumlardan sizi korur. Ambalaj %100 gıdayla kullanıma uygundur ve %100 geri dönüştürülebilir. Uzun etekli kapakları sayesinde iç yöne doğru hava almama özelliğine sahiptir (airtight seal). Temizlenerek tekrar kullanılabilir.
  • Ilk siz açın: Idolagro tüm ürünleri güvenlik etiketi mühürlü olarak gönderilir. Satın aldığınız ürünleri daima ilk siz açarsınız.
  • Marka bilgileri: Idolagro mutfaktaki yeni idolünüz- Işlenmiş, doğal olmayan gıdaların tüketimini azaltıp, temel ve doğal besinlerin tüketimini önceliklendiren ve satın aldığı ürünlerde üst düzey kaliteyi en iyi fiyatlara arayan tüketiciler için üreten yeni nesil bir gıda markasıdır.
  • Alerjen bilgileri: Glüten içermez. Gluten-Free
  • Englısh speakers: Quinoa seed, which is naturally gluten-Free, means mother of grains in the ınca language. Quinoa, which comes in red, white and black colors, is often used as an alternative to high-Fidelity rice. Due to gradually changing nutritional habits, it has become a superfood whose consumption is increasing at serious levels all around the world. It contains more fiber, protein, calcium, iron, zinc, phosphorus and vitamins b1, b2, b6, c, e compared to its peers such as wheat, corn and barley. Best use: Salads, soups, pilafs, vegan & vegetarian recipes.
Geri Bildirim Ver