IKEA Snörpa 12 Lt Pedallı 38 Cm Paslanmaz Çelik Büyük Çöp Kutusu Kovası

1.099,36 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.086,77 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095,27 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

IKEA Snörpa 12 Lt Pedallı 38 Cm Paslanmaz Çelik Büyük Çöp Kutusu Kovası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BARBUN Satıcı Ünvanı: MİMAN ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9100003160
    Bu ürün BARBUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindeki halka, çöp torbasını gizler ve yerinde tutar. Kutunun arkasındaki kulp sayesinde kolayca hareket ettirilir. Pedalın gizli mekanizması dışarıda olduğu için içini silerek temizlemesi kolaydır. Çöp kutusu bir çöp torbası ile kullanılmalıdır. Banyoda veya evin farklı yerlerinde kullanılabilir. Suya batırılmış mikrofiber bir bezle ve gerekirse sabunlu solüsyon veya aşındırıcı içermeyen yumuşak bir deterjanla temizleyin. Malzeme Gövde/ Kapak/ Çubuk:Paslanmaz çelik Çerçeve içi/ Kapak taşıyıcı/ Alt parça:Polipropilen plastik Kapatma aleti:Asetal plastik Pedal:Paslanmaz çelik, Polipropilen plastik Çap: 22 cm Yükseklik: 38 cm Hacim: 12 lt Pedal/menteşe dahil derinlik: 28 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 12 L
  • Boyut/Ebat 39 cm
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver