Immunflex Organik Beyaz Dut Yaprağı Çayı 40 Gr

158 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Immunflex Organik Beyaz Dut Yaprağı Çayı 40 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IMMUNFLEX Satıcı Ünvanı: CHR DOĞAL YAŞAM VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209030567000013 Vergi Kimlik Numarası: 2090305670
    Bu ürün IMMUNFLEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 tatlı kaşığı veya 2-3 tutam kuru yaprak kupaya konulur. Üzerine taze kaynatılmış 200 ml su ilave edilir. 5-7 dakika demlemeye bırakılır. Demleme sonrası süzülerek içilir. Tercihe göre limon ve tarçın eklenebilir. Kafein içermez.
Geri Bildirim Ver

Immunflex Organik Beyaz Dut Yaprağı Çayı 40 gr

Beyaz dut yaprağı; oldukça sağlıklı ve birden çok faydaya sahip bir bitkidir. Bitki çayı sevenler özel olarak Immunflex organik beyaz dut yaprağı çayı 40 gr demlemeyi tercih eder. Vitamin bakımından yüksek oranlı bu çayı kolayca hazırlayabilirsiniz. Ödem azaltan ve bağışıklığı kuvvetlendiren şifalı bir üründür. Çay, mayıs ile ağustos arasında sıklıkla toplanıp kurutulan dut yapraklarından oluşur. Hem hastalıklara karşı kendinizi bu çayla koruyup hem de cildinizi güzelleştirebilirsiniz. Sağlık dengenizi artıran ve rahatlatıcı bir bitki çayı içme deneyimini bu seçenekle yaşayabilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam için dut yaprağı çayını takviye olarak düzeninizin içerisine yerleştirebilirsiniz. Uzun süre kullanabileceğiniz, saklayabileceğiniz hoş kokulu bol vitaminli çayı dilediğiniz yerde demleyebilirsiniz. Dut yaprakları ile zararlı etkenlerden vücudunuzu rahatlıkla uzaklaştırabilirsiniz.

  • Bağışıklık sistem güçlendirici
  • Kolay demlenebilir
  • Organik içerik

Immunflex Organik Beyaz Dut Yaprağı Çayı 40 gr Özellikleri

Immunflex Organik Beyaz Dut Yaprağı Çayı 40 gr Özellikleri

Hastalıklardan korunmak ve cildinizi güzelleştirmek için Immunflex dut yaprağı çayı içmek sağlıklı bir tercih olabilir. Bu seçenek, kurutulmuş beyaz dut yapraklarından elde edilen formülüyle 40 gr olarak paketlenen vitaminli bir çaydır. Mineral bakımından zengin yaprakları kolayca demleyebilirsiniz. 1 tatlı kaşığı ya da birkaç tutam kuru yaprağı bir kupanın içine yerleştirip üzerine sıcak su eklemeniz yeterlidir. Tercihe göre limon veya tarçın ekleyerek 5 ile 7 dakika arasında demlemeye bırakabilirsiniz. Sıcak şekilde tüketilebilir yaprakları kupanıza sığdırabilirsiniz. Sağlığınızı korumak için bu ürünü uzmanlara danışarak satın almanız tavsiye edilir. Hem cildinizi hem de organlarınızı koruyan zengin mineralli bu çayın yapraklarını organik bir şekilde tüketebilirsiniz. Beyaz dut yapraklarının kurutulmuş halini hazır halde rahatlıkla bulabilirsiniz. Dut yaprakları pek çok açıdan fayda sağlar. Enfeksiyonlara yakalanmadan sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz.

Immunflex Organik Beyaz Dut Yaprağı Çayı 40 gr Faydaları

Immunflex Organik Beyaz Dut Yaprağı Çayı 40 gr Faydaları

Beyaz dut yaprakları, toplandıktan sonra kurutulur. Bu işlemin ardından sıcak suyla birleşen çay, sağlıklı bir tercihtir. Mineral bakımından zengin olan bu çay, ateş düşürmede de etkilidir. Bağışıklık sisteminizi koruyarak hastalıklara yakalanma riskini azaltır. Sindirim sisteminizi düzenleyip ödemi vücudunuzdan atmaya yardımcı olur. Sağlıklı bir bitki çayı olan beyaz dut yaprakları; şeker, kalp gibi kronik hastalıklara sahip olan kişilerin tüketmesi gereken yüksek vitamine sahiptir. Karaciğeri temizleyen ve gribal enfeksiyonu vücuttan uzaklaştıran bu sağlıklı çayı, yalnızca hastalıklarınız için değil; cildiniz için de tercih edebilirsiniz. Sindirim sisteminden problem yaşayanların bağışıklık sistemini düzenlemede ve zayıflamada kullanacağı bir takviye üründür. Uzmanlar tarafından sıklıkla önerilen paket halindeki yaprakları, hızlıca demleyebilirsiniz. Vücudunuzdaki direnci artırıp sağlıklı bir yaşam için düzeninizi koruyabilirsiniz. Sivilce ve egzama gibi cilt problemlerinizi bu çayla çözebilirsiniz.

Immunflex Organik Beyaz Dut Yaprağı Çayı 40 gr Fiyatı

Immunflex Organik Beyaz Dut Yaprağı Çayı 40 gr Fiyatı

Enfeksiyonu azaltan ve hastalıklara karşı koruyan beyaz dut yapraklarını çay olarak tüketebilirsiniz. Organik bir şekilde bulabileceğiniz bu yapraklar, 40 gramdır. Özenle hazırlanan paketinde uzun ömürlü olarak kullanılabilir. Kupa içerisinde hızlıca demlenebilen yaprakların üzerine su ekledikten sonra 5 ile 7 dakika arasında bekletmeniz önerilir. Tarçın ve limon ile tadını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Hem vücudunuzu hem de cildinizi iyileştiren bu çayı sabah ve akşam aç karna tüketebilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanların kullanımdan önce uzmana danışması gerekir. Ödem attıran ve sindirim sistemini kuvvetlendiren bağırsak dostu vitaminli bir çaydır. Immunflex organik beyaz dut yaprağı çayı 40 gr fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Trendyol ile organik beyaz dut yapraklarının faydalarına hızlıca erişip avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Organik olarak kurutulan beyaz dut yapraklarını demleyip vücudunuz için gerekli mineralleri elde edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Immunflex organik beyaz dut yaprağı çayı 40 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.