İnan Pella Eu Mikrofiber Bez

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İnan Pella Eu Mikrofiber Bez

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • *Pella EU Mikrofiber bez
  • *Pella TR versiyonu ile karıştırmayınız.
  • *Pella TR versiyonundan daha kaliteli ve uzun ömürlüdür.
  • *Çizmeyen tüy bırakmayan ve parlatan bir özelliktedir.
  • *Bir pakette 3 adet farklı renkte bez bulunmaktadır.
  • *Avrupa'dan ithal edilmiştir.
  • *%100 Orjinal ürün

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

İnan 174 Pella Eu Mikrofiber Bez

İnan Pella Eu Mikrofiber bez temizliği kolaylaştırmaya yönelik geliştirilmiş bir üründür. Ürün oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu sayede İnan Pella Eu Mikrofiber bez geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi de başarır. Ürün 3 adet olarak gönderilir. Bezlerin renkleri siyah, beyaz ve mavidir. Renkleri birbirinden farklı olduğu için İnan Pella Eu Mikrofiber bezleri kullanıldıkları alanlara göre ayırmak da mümkündür. Ürün sahip olduğu bu özellikler sayesinde titizliğe önem veren kişileri memnun etmeyi başarır.

  • 3'lü paket
  • Mikrofiber yapı
  • Farklı renkler

İnan Pella Eu Mikrofiber Bezin Özellikleri Nelerdir?

İnan Pella Eu Mikrofiber Bezin Özellikleri Nelerdir?

İnan Pella Eu Mikrofiber bez özel yapılı bir üründür. Ürün mikrofiber yapıya sahiptir. Mikrofiber çeşitli sentetik maddelerden elde edilen bir kumaş türüdür. Bu özel yapılı kumaş, kullanıcılara temizlikte pek çok fayda sağlar. Bu faydaların başında mikrofiberin hassas yapısı gelir. İnan Pella Eu mikrofiber bez hassas yapısı sayesinde teknolojik cihazların temizliğinde güvenle kullanılabilir. Bezlerin yüzeyinde cihazlara zarar verebilecek hiçbir yapı bulunmaz. Bu sayede temizlik sırasında yüzeylerde çizilme veya zedelenme oluşmasını önler. İnan Pella Eu mikrofiber bez ayrıca temizlediği alanlarda geriye herhangi bir iz ya da kalıntı bırakmaz. Bezin mikrofiber kumaş kirleri içine hapseder ve silme sırasında kirlerin etrafa yayılmasını ve dağılmasını önler. Ürün bu özelliği ile evcil hayvan sahiplerine hitap etmeyi de başarır.

İnan Pella Eu Mikrofiber Bez Hangi Alanlarda Kullanılır?

İnan Pella Eu Mikrofiber Bez Hangi Alanlarda Kullanılır?

İnan Pella Eu Mikrofiber bez kullanışlı bir üründür. Ürün pratikliği ve hassas yapısı sayesinde pek çok farklı alanda kullanılabilir. Pella Eu mikrofiber bez evlerde temizlik işlerinde kullanılabilir. Kullanıcılar ürünü toz alma işlemi için rahatlıkla tercih edebilir. Ürün mikrofiber yapısı sayesinde toz partiküllerini iyi şekilde yakalayarak toz alma işinin daha kısa sürede bitirilmesine yardımcı olur. Pella-Eu mikrofiber temizlik bezi ayrıca evlerde cam silme işlemi için de kullanılabilir. Ürünün özel yapısı camları geride iz bırakmadan temizler. Kullanıcılar ürünü camlarda hem silme hem de kurulama aşamalarında kullanabilir. Ürün kurulama aşamasında kalan suyu başarılı bir şekilde emerek iyi bir performans gösterir ve camların parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Mikrofiber bezle evlerdeki televizyon gibi teknolojik cihazlar, aynalar ve daha pek çok yüzey güvenle temizlenebilir.

İnan Pella Eu Mikrofiber Bez Kullanışlı mı?

İnan Pella Eu Mikrofiber Bez Kullanışlı mı?

Pella-Eu mikrofiber temizlik bezi 3’lü paket oldukça kullanışlı bir üründür. Ürün 3'lü olarak satıldığı için her bez farklı bir amaç ile kullanılabilir. Kullanıcılar bezleri kuru veya ıslak olarak kullanabilir. Pella-Eu mikrofiber bezler ile temizlik sırasında herhangi bir kimyasal ürüne ihtiyaç duymazsınız. Bu yönüyle de oldukça pratiktir. Kullanıcılar bezi temiz suyla ıslattıktan sonra diledikleri zemini temizlemek için kullanabilir. Ardından kuru bir Pella Eu mikrofiber bezle, sildiğiniz alanı kurulayarak temizleme işlemini pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ürünün ev temizliğinde sağladığı pratiklik kendi temizliği konusunda da devam eder. İnan Pella Eu Mikrofiber bez kirlerinden kolayca arınabilecek bir yapıdadır. Ürün çamaşır makinesinde yıkanarak kolaylıkla temizlenebilir. Bu sayede kullanıcılar ürünü temizlemek içine elde yıkama gibi zor ve uğraştırıcı işlemlerle zaman kaybı yaşamaz. Ürün 40 derece sıcaklıkta yıkandığı takdirde kumaşın yapısında ve boyutunda bir bozulma görülmez. Trendyol'da yer alan İnan Pella Eu mikrofiber bez yorumlarını inceleyerek ürünün kullanışlılığıyla ilgili kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Ürünü Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.