Indomie Indomie Spesiyal Çeşnili Hazır Noodle 40'lı Koli

399 TL
(9,98 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Indomie Indomie Spesiyal Çeşnili Hazır Noodle 40'lı Koli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mısırlıoğlu Gıda Toptan Satıcı Ünvanı: MISIRLIOĞLU GIDA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621115599500001 Vergi Kimlik Numarası: 6211155995
    Bu ürün Mısırlıoğlu Gıda Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Indomie Spesiyal Çeşnili Hazır Noodle 40'lı Koli

Her ülkenin kendine has yemekleri mevcuttur. Bu yemekleri yemek için o ülkelere gitmek her zaman mümkün olmayabilir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bu yemekleri satın alıp evlerinizde yapabilirsiniz. Asya mutfağından gelen noodle, İtalyan spagettisine benzeyen bir tür makarnadır. Çin makarnası olarak da adlandırılan noodle, farklı çeşnilerle pişirilerek hazırlanır. Indomie Spesiyal çeşnili hazır noodle 40'lı koli ile bu lezzete Çin’e gitmek zorunda kalmadan ulaşırsınız. Pratik ve kolay hazırlanışı olan bu ürün için sadece sıcak su yeterlidir. Paketin içerisinde yer alan çeşnisiyle birlikte sıcak suda pişirerek yemeğinizi hazırlayabilirsiniz. Ürün, toplamda 40 adet noodle paketi içerir. Böylece bitmesinden korkmadan rahatça arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Asya mutfağını evinize getiren bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

  • Avantajlı paket
  • Enfes çeşnili noodle
  • Pratik ve kolay hazırlama

Indomie Spesiyal Çeşnili Hazır Noodle 40'lı Koli Fiyatı

Indomie Spesiyal Çeşnili Hazır Noodle 40'lı Koli Fiyatı

Makarna, İtalya’nın dünyaca ünlü lezzetlerinden biridir. Çeşitli soslarla yapılan bu enfes yemek, herkes tarafından sevilir. Makarnanın farklı bir versiyonu olan noodle ise oldukça popüler bir lezzettir. Çin, Japonya, Güney Kore gibi ülkelerde sıklıkla tüketilen bir yemek türüdür. İçerisine eklenen çeşnilerle bambaşka lezzetlere bürünen noodle, hazır olarak üretilip size sunulur. Indomie Spesiyal çeşnili hazır noodle 40'lı koli fiyatı uygun ve avantajlı seçeneklere sahiptir. Alışveriş listenize eklemekten çekinmeyeceğiniz bu ürün, fiyatı ile bütçe dostudur. Paketin içerisinde pişirilmeye hazır noodle ve çeşnisi yer alır. 2 su bardağı kaynayan suyun içerisine noodleları atıp bir süre pişirmek yeterlidir. Pişmesine yakın pakette yer alan çeşniyi üzerine ekleyip birkaç kere karıştırarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Yaklaşık beş dakikalık süre içinde yemeğiniz hazır olur. Pratik ve hızlı hazırlanabilen ürünü satın alabilirsiniz.

Pratiklik Sunan Indomie Spesiyal Çeşnili Hazır Noodle 40’lı

Pratiklik Sunan Indomie Spesiyal Çeşnili Hazır Noodle 40’lı

Noodle, spagettiye benzeyen bir şekle sahiptir. Makarna gibi un, su, tuzdan oluşan noodle, spagettiye göre ince ve uzun olarak hazırlanır. Yemek olarak hazırlanışı ise oldukça farklıdır. Yoğun baharatlar eşliğinde hazırlanan bu yemek, sulu ya da susuz şekilde yapılabilir. İçerisine et, balık ya da tavuk eklenebilir. Chopstick denilen tahta çubuklar yardımıyla yenen bu yemek, her öğünde tüketilebilir. Indomie Spesiyal çeşnili hazır noodle 40'lı koli yorumları, bu ürünü deneyen müşterilerin deneyimleri ile doludur. Bu hazır yemeği ilk kez satın alacak olan müşteriler, yorumlar sayesinde fikir sahibi olurlar. Yoğun bir günün ardından yemek hazırlamak sizi yorabilir. Böyle zamanlarda hızlı bir şekilde Asya mutfağının ünlü lezzeti olan noodle yemeğini hazırlayabilirsiniz. Hızlı ve lezzetli yemek hazırlamayı seven müşteriler bu ürünü satın alabilirler.

Enfes Baharatıyla Indomie Spesiyal Çeşnili Hazır Noodle

Enfes Baharatıyla Indomie Spesiyal Çeşnili Hazır Noodle

Asya mutfağı, tüm dünyada sevilen yemeklerin çıktığı bir mutfaktır. Bu kadar sevilmesinin sebeplerinden bir tanesi, çok çeşitli baharatların kullanılmasıdır. Tarçın, zencefil, zerdeçal gibi farklı tatlar birleştirilerek ortaya enfes lezzetler çıkarılır. Spesiyal noodle paketi, içerisinde birçok baharatı barındırır. Soğan, sarımsak, zencefi̇l, bi̇ber ve kırmızı bi̇ber tozları ile ürünün lezzeti artırılır. Bunlara ek olarak tavuk aroması da çeşnide bulunur. İsteğe bağlı olarak bu baharatlara ekleme yapılabilir. Acılık seviyesini artırmak için pul biber ekleyerek yemeğinizin tadını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Hafif paketlere sahip olan bu ürün, kamp gezilerinde kullanılabilir. Sadece ateş, su ve minik bir tencere yardımıyla kampta noodle keyfini yaşarsınız. Hızlı ve kolayca hazırlanan Indomie Spesiyal noodle 40’lı paket olarak satışa sunulur. Bitmesinden korkmadan rahatlıkla tüketebileceğiniz bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.