Intel Core I5-6400 Işlemci 6m Önbellek, 2.70 Ghz Tray Cpu

1.740,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Intel Core I5-6400 Işlemci 6m Önbellek, 2.70 Ghz Tray Cpu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DTS Teknoloji Satıcı Ünvanı: FATMA İPEKLEŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4790621048
    Bu ürün DTS Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Intel Core i5-6400 İşlemci 6M Önbellek, 2.70 GHz Tray Cpu

Ürün Özellikleri

  • Soket Tipi 1155 Pin
  • İşlemci Teknolojisi Core i3
  • İşlemci Modeli 12400
  • Ürün Kutusu Kutusuz
  • İşlemci Çekirdek Sayısı 2
  • Temel İşlemci Hızı (GHz) 3.1
  • Tümleşik Grafik Var
  • Stok Fan Yok
  • İşlemci Nesli 1. Nesil
Geri Bildirim Ver

Intel Core i5 6400 2.7GHz 6MB 1151p 802461

Bu ürün sayesinde videolarınız artık oldukça net bir şekilde çalışacaktır. Artık i5 6400 işlemci ile daha farklı bir oyun deneyimi sizlere en iyi şekilde sunulmaktadır. Oyun severlerin bir numaralı tercihi konumunda olan intel i5 6400 cihazı oldukça verimli bir duruma getirerek önceki halinden daha iyi bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu sayede kişi cihazından her zamankinden daha çok verim almaya başlar. Bu intel core i5 6400 daha bambaşka özelliklere sahiptir. O özellikler ise şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Sahip olduğu teknoloji ile göz kamaştırıyor. 3D tarama teknolojisi sayesinde bilgisayarda var olan etkileşim artık daha fazla insana özgü.
  • Graphics teknolojisi sayesinde çok daha fazla ekranda 4K videolar izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.
  • 3D ve daha canlı oyunları hiçbir sorun çıkarmadan daha iyi bir şekilde oynama imkânı elde edebilirsiniz.

Bilgisayarınızı Baştan Yaratın

Bilgisayarınızı Baştan Yaratın

İşlemcinin sahip olduğu özellikler say say bitmiyor. İşlemci uyku modundan çok daha hızlı bir şekilde çıkabiliyor. Bu sayede uygulamalar arasından oldukça kolay bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. Görselliği Kullanıcıları Heyecanlandırıyor İşlemcinin en çok beğenilen özellikleri arasında tabi ki görselleri oldukça canlı bir şekilde kullanıcıya sunması olarak biliniyor. Görselleri oldukça canlı bir şekilde göstermesinin sebebi İntel core i5 6400 CPU 2.70 ghz işlemcinin Ultra HD Graphics teknolojiye sahip olmasından kaynaklanan bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Bu son derece canlı görüntüleri ortaya koyan ve 4K özelliğe sahip olan ekranlar sayesinde farklı bir film izlemeye deneyimi elde edebilirsiniz. 4K görüntüsü sayesinde kendinizi adeta izlemiş olduğunuz filmin içerisinde hissetmeniz oldukça mümkündür.

Üst Düzey Güvenilirliğe Sahip

Üst Düzey Güvenilirliğe Sahip

Güvenliği son derece eksiksiz bir şekilde çalışır. Bu konuda asla endişe etmenize gerek kalmaz. Çünkü güvenlik açısından oldukça iyi bir teknolojiye sahip olan Intel Core i5 6400 2.7GHz 6MB 1151p yüz tanıma ve “True Key” teknolojisine sahip bir işlemci olarak öne çıkmaktadır. Sahip olduğu bu teknolojiler sayesinde son derece sorunsuz bir şekilde oturum açabilir, bütün endişelerinizden kurtulabilirsiniz. Birbirinden farklı özellikleri bulunan ve sizlere oldukça farklı bir teknoloji yaşatan bu işlemci Intel Core i5 6400 2.7GHz 6MB 1151p satın al ve oldukça yeni bir deneyimin kapısını aralayın.

Hakkında Yapılan Kullanıcı Yorumları Nelerdir?

Hakkında Yapılan Kullanıcı Yorumları Nelerdir?

İşlemci hakkında yapılan yorumlara bakıldığı zaman oldukça olumlu yorumların olduğunu görebilirsiniz. Kullanan kişiler en çok görüntülerin daha canlı olmasından kaynaklanıyor. Kullananlar bu durumdan oldukça memnun oldukça sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışması da en çok beğenilen özellikleri arasında yerini alıyor. Gördüğünüz gibi Intel Core i5 6400 2.7GHz 6MB 1151p yorum bölümleri bu şekilde yer almaktadır. Intel Core i5 6400 2.7GHz 6MB 1151p indirimli fiyatları bulunuyor. Bu sayede alıcılar ürünü daha hızlı bir şekilde satın alıyorlar. Fiyat sabit bir fiyat değil tabi ki. Zaman içerisinde değişime uğruyor. Ürünün özellikleri artış gösterdikçe fiyatlar da bu durumda oldukça fazla etkileniyor. Ürünün satış fiyatını satan kişi belirliyor. Gördüğünüz üzere Intel Core i5 6400 2.7GHz 6MB 1151p 802461 işlemci hakkında yer almakta olan bütün detaylı bilgiler bu şekilde yer almaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.