Intel Pentium Dual Core E6500 2.93ghz 1066mhz 2mb (FANSIZ) 775p Işlemci

389 TL

Ürün Bilgileri

Intel Pentium Dual Core E6500 2.93ghz 1066mhz 2mb (FANSIZ) 775p Işlemci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİRSAT DİYARİM Satıcı Ünvanı: ÇOBANOĞLU BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0259028745800011 Vergi Kimlik Numarası: 2590287458
    Bu ürün FİRSAT DİYARİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *** Kutusundan Soğutucu Çıkmaz, Ayrıca Fan Alınması Gerekir *** Ürün Kodu E6500 İşlemci Çekirdek Sayısı 2 İş Parçacığı Sayısı -- -- Maks Turbo Frekansı 2.93 GHz Önbellek 2 MB L2 Maksimum Bellek Boyutu -- -- Bellek Türleri -- -- İşlemci Grafikleri -- -- Desteklenen Soketler 775pin Üretici Web Sayfası

Ürün Özellikleri

  • Soket Tipi 775 Pin
  • İşlemci Teknolojisi Pentium
  • Temel İşlemci Hızı (GHz) 2
Geri Bildirim Ver

Intel Pentium Dual Core E6500 2.93GHz 1066MHz 2MB (Fansız) 775p İşlemci

Bilgisayarların çalışmasını kontrol eden, beyin görevi gören ve birçok fonksiyona sahip olan yapılara işlemci adı verilir. İşlemciler bilgisayar programlarının çalışması için gerekli olan tüm veri akışını, depolamaları ve aktarmaları kontrol eder. Intel Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz 1066 MHz 2 MB (fansız) 775P işlemci bu görevleri yerine getirmek amacıyla üretilir. Bilgisayarın daha hızlı çalışmasını sağlar. En basit işlemler için dahi bu teknolojik cihazlara ihtiyaç duyulur. 64 bitlik kapasitesi ile oldukça kapsamlı bir işlemcidir. Verimli çalışması ile bilgisayarınızın ihtiyaç duyduğu yönetim görevini üstlenir. Bilgisayarınızı hızlandırır ve daha kolay bir kullanım sağlar. Dayanıklı materyallerden üretildiği için uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Bu özelliklere sahip olan Intel markalı ürünü kullanarak bilgisayarınızda büyük değişimler sağlayabilirsiniz.

  • Verimli çalışma
  • 64 bit kapasite
  • Uzun ömürlü ürün

Avantajlı Intel Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz İşlemci

Avantajlı Intel Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz İşlemci

İşlemciler, bilgisayarlara kazandırdıkları avantajlar ile ön plana çıkar. Daha hızlı veri akışı ve seri kullanım gibi birçok avantaj sağlar. Kaliteli işlemcilere sahip bilgisayarlar ile her alanda rahat bir kullanım sağlanır. Intel Pentium Dual Core E6500 CPU 2.93 GHz işlemcisi sayesinde bu avantajlar bilgisayarlara kazandırılır. Intel Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz 1066 MHz 2 MB (fansız) 775P işlemci kullananlar, daha fazla programı indirebilir ve kullanabilir. Oyun oynarken sağladığı avantajları sayesinde oyun zevkini artırır. Daha büyük boyutlu oyunları hızlı bir şekilde indirebilir, rahatça kurabilir ve keyifle oynayabilirsiniz. Intel işlemcinin sağladığı avantajlardan bir diğeri de veri aktarımı sırasında kazandırdığı hızdır. Bu hızlı veri aktarımı ile program indirmek ya da farklı bir cihaza veri aktarmak kolaylaşır. Size zamandan tasarruf sağlayan bu işlemci sayesinde rahatlıkla bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.

Kaliteli Intel Pentium Dual Core E6500 CPU 2.93 GHz

Kaliteli Intel Pentium Dual Core E6500 CPU 2.93 GHz

Intel markalı işlemcinin birçok olumlu özelliği bulunur. Bu özelliklerin en başında 64 bitlik kapasitesi gelir. Bu geniş kapasitesi sayesinde daha fazla veriyi kontrol etmek kolaylaşır. Aynı anda farklı işler yaparken bilgisayar donması ve yavaşlaması engellenir. Ürün fansız bir şekilde üretilir ve ısınmaya karşı dirençlidir. 2 MB işlemci önbelleği bulunur. Ek olarak, 2 adet çekirdek sayısı ve sıralı işlemci vardır. Masaüstü bilgisayarınıza uyumlu olan bu işlemci sayesinde birçok işinizi rahatlıkla görebilirsiniz. Özellikle evden çalışan bireyler için oldukça kullanışlı bir işlemcidir. Sağladığı hız ve verim sayesinde aynı anda birden fazla iş yapabilirsiniz. İstediğiniz her oyunu bu ürün sayesinde rahatlıkla oynayabilir, donma ve kasmalardan kurtulabilirsiniz. Intel Pentium işlemciye sahip olarak bu avantajlı özelliklerden yararlanmak oldukça kolaydır. Siz de bu kullanışlı ürünü tercih edebilirsiniz.

Intel Pentium Dual Core E6500 Fiyatı ve Yorumları

Intel Pentium Dual Core E6500 Fiyatı ve Yorumları

Her üründe olduğu gibi işlemcilerde de fiyat aralığı, sağlanan avantajlara göre belirlenir. Bir işlemcinin sahip olması gereken çeşitli özellikler vardır. Bilgisayarda gerçekleşen yüklemeler, depolamalar ve veri akışını yönetmek temel görevidir. Intel işlemcisi sayesinde bütün bu görevler sorunsuz bir şekilde yapılır. Oyun oynama ve program kullanma zamanlarında çalışma kapasitesini artırır. Yüksek kapasitesi sayesinde hız kazandırır ve bilgisayarın çalışmasını kolaylaştırır. Tüm bu avantajların yanında fiyat olarak da oldukça uygun olan bu ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz. Intel Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz 1066 MHz 2 MB (fansız) 775P işlemci fiyatı ile de sizin için avantajlıdır. Ürüne ait daha detaylı bilgiye erişmek için Intel Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz 1066 MHz 2 MB (fansız) 775P işlemci yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.