Internal Akılı Kedi Yaşam Seti -3'lü Set - Otomatik Kedi Tuvaleti, Otomatik Mama Ve Su Kabı, 2 Yıl Garantili

23.470 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Internal Akılı Kedi Yaşam Seti -3'lü Set - Otomatik Kedi Tuvaleti, Otomatik Mama Ve Su Kabı, 2 Yıl Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: INTERNAL Veterinary Systems Satıcı Ünvanı: ASM TIBBİ CİHAZLAR VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0090027493000015 Vergi Kimlik Numarası: 0900274930
    Bu ürün INTERNAL Veterinary Systems tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kediler için 3'lü akıllı yaşam seti,
  • 1) LitBoxF Otomatik Kedi Tuvaleti: Mobil uygulama ile uzaktan kontrol imkanı, Tuvalet kullanımı sonrası veya istendiği zaman çalıştırılabilen negatif iyon koku giderme fonksiyonu, Kedinin kilosunu ölçer ve günlük kayıt tutar, 65L geniş tambur hacmi, 8 kg'a kadar kediler için uygun, 1 kedi için 15 güne kadar kullanım kapasitesi, Yıkanabilen tambur, Sessiz çalışma (40bB'in altında).
  • 2) InFeedS Otomatik Mama Kabı: Telefon uygulaması ile uzaktan bağlantı ve besleme programı oluşturma imkanı (saat ve porsiyon ayarı),5L geniş mama haznesi, Sökülebilir ve makinada yıkanabilir paslanmaz çelik mama kasesi, 5L geniş mama haznesi, Mamayı kuru tutmak için nem tutucu yuvası.
  • 3) InWaterBS Otomatik Sensörlü Su Kabı: (Wifi özelliği ve uygulaması yoktur) Hareket sensörü sayesinde kedi yaklaştığı zaman çalışır, Dahili bataryası sayesinde elektrik kesintilerinde 3 güne kadar çalışmaya devam eder, 2 aşamalı sünger filtre suyu partiküllerden arındırır, 1.8L su kapasitesine sahiptir. İstanbul içi fiziki kurulum desteğimiz mevcuttur. Ürünlerin tamamı 2 yıl distribütör garantilidir, Yedek Parça stokları mevcuttur

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapalı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver