İSTİKLAL YOLU İstiklal Yolu Siyez Unu 2 KG

149,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İSTİKLAL YOLU İstiklal Yolu Siyez Unu 2 KG

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEYREK GURME Satıcı Ünvanı: AYHAN ALKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2897858139000001 Vergi Kimlik Numarası: 0540037179
    Bu ürün ZEYREK GURME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

İstiklal Yolu Siyez Unu 2 kg

Buğday, çok kullanılan temel tahıl ürünlerinden biridir. Ekmek, makarna üretimi dışında evcil hayvanların ve çiftlik hayvanlarının yemlerinde de kullanılır. Farklı çeşitleri bulunan buğdayın besin değeri yüksektir. 5000 çeşit farklı buğday vardır. Siyez, buğdayların atası olarak bilinir. Siyez buğdayının tarihi de çok eski zamana dayanır. Siyez ununun faydaları çoktur. Besin değeri de yüksektir. Zengin lif kaynağına sahiptir. Anne adayları için de uygundur. Siyez buğdayı anne sütünü artırabilir. 6 aydan büyük bebeklere de verilmesi tavsiye edilir. Folik asit değeri de yüksektir. Hamilelik öncesinde kullanım için uygun olabilir. İstiklal Yolu siyez unu 2 kg lezzetiyle dikkat çeker. Ekmek, poğaça ya da makarnalar için uygundur. Siyez unlu ekmek, sağlık açısından da çok faydalıdır. Bu lezzeti güven içinde tercih edebilirsiniz.

  • Yüksek besin değeri
  • Zengin lif kaynağı
  • Hamur işlerinde kullanıma uygun

Beğenilen İstiklal Yolu Siyez Unu 2 kg Yorumları

Beğenilen İstiklal Yolu Siyez Unu 2 Kg Yorumları

Siyez buğdayının faydaları, son derece fazladır. Siyez unu ile rahatlıkla evde ekmek yapılır. Hamur işlerinde de kullanıma uygundur. Misafirlere sağlıklı yemekler yapılabilir. İstiklal Yolu markalı siyez ununun kendine has bir tadı da vardır. Sağlıklı olması ile sıklıkla tercih edilir. Kastamonu ilçelerinde yetiştiriciliği yapılır. Yerli bir buğdaydır. Çölyak hastaları için de iyi bir alternatiftir. Son derece sağlıklı temel bir tahıl ürünüdür. İstiklal Yolu siyez unu 2 kg yorumları ile ürün hakkında kapsamlı şekilde bilgi alabilirsiniz. Bu lezzeti, diyet yapanlar da kullanır. Ara ve ana yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Sabahları pankek yaparak sağlıklı bir kahvaltı edebilirsiniz. Hastalık yaşayanlar, çölyak hastaları ya da alerjisi olanlar kullanımından memnuniyet duyar. Müşteriler, bu ürünün sağlıklı beslenmenin ilk adımlarından biri olduğunu söyler. Ekmekten vazgeçemeyenler için idealdir. Beğeni kazanan ve faydalı yapıdaki ürünü güvenle tüketebilirsiniz.

Sağlıklı İstiklal Yolu Siyez Unu 2 kg Faydaları

Sağlıklı İstiklal Yolu Siyez Unu 2 Kg Faydaları

İstiklal yolu siyez unu, besleyiciliği ile her zaman tercih sebebi olur. Faydaları son derece fazladır. Yüksek miktarda antioksidan içeriği bulunur. Hücre yapısını korumada faydalı olabilir. Bağırsak temizliği için de uygundur. Zengin lif kaynağı olduğu için sindirimi kolaylaştırabilir. Anne adayları için son derece faydalı olabilir. Folik asit miktarı sebebi ile anne sütünü artırabilir. Yüksek oranda minerale sahiptir. Mide rahatsızlıklarına karşı koruyucu bir görev üstlenebilir. Yağ oranı oldukça düşük olduğu için kolesterolün artmasına engel olabilir. Sporcular için de tercih sebebidir. Ana ve ara öğünlerde kullanılabilir. Protein değeri yüksek, karbonhidrat değeri ise düşüktür. Aynı zamanda B1 vitamini yüksektir. Sinir ve sindirim sistemine de iyi gelebilir. Kullanımı bu sebeplerden dolayı yoğun olur. Sağlıklı içeriği ile öne çıkan İstiklal yolu siyez ununu siz de tüketebilirsiniz.

Bütçenize Uygun İstiklal Yolu Siyez Unu 2 kg Fiyatı

Bütçenize Uygun İstiklal Yolu Siyez Unu 2 Kg Fiyatı

Siyez unu, lezzetiyle pek çok kişinin tercihi olur. Spor yapanlar, diyet yapanlar, tansiyon hastaları ya da farklı hastalıkları bulunan kişiler tarafından rahatlıkla tüketilebilir. Ekmek, poğaça, makarna, kek, pankek, krep veya kurabiye yapımına da uygundur. Siyez unuyla yapılabilecek pek çok tarif vardır. Misafirlerinize ve sevdiklerinize hem sağlıklı hem de besleyici yiyecekler yapabilirsiniz. Çocuklarınıza da bu besleyici unu öğünlerinde verebilirsiniz. 6 aydan sonra bebeklere de verilir. Pankek ve yumurtalara ekleyerek unu bebeklerinize verebilirsiniz. Tuzlu ve tatlı kek yaparak sağlıklı un ile çocuklarınızı büyütebilirsiniz. Beslenme çantalarına siyez unlu ekmek ile sandviç koyabilir, poğaça ve kurabiye yapabilirsiniz. İstiklal Yolu siyez unu 2 kg fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Bu lezzetli seçeneğe hızlı ve kolay biçimde Trendyol'dan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda kolay biçimde sipariş de oluşturabilirsiniz.