Jelly Belly Bean Boozled Jelly Beans 45 gr Menşei Amerika

69,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jelly Belly Bean Boozled Jelly Beans 45 gr Menşei Amerika

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3KA Satıcı Ünvanı: 3 KA GIDA KOZMETİK TEKSTİL MAKİNA İNŞAAT TİCARET PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001064768200015 Vergi Kimlik Numarası: 0010647682
    Bu ürün 3KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bean Boozled Jelly Beans 45 Gr Menşei Amerika
Geri Bildirim Ver

Jelly Belly Bean Boozled 45 gr

Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenize imkan veren keyifli atıştırmalıklar tercih edebilirsiniz. Jelly Belly Bean Boozled 45 gr içerisinde 20 farklı lezzette şekerlemeye sahip olan bir üründür. Sıradan şekerlemelerden farklı olarak paket içerisinde farklı ve iğrenç tatta şekerlemeler de bulunur. Bir atıştırmalıktan ziyade oyun oynamak için kullanılan bu yiyecek içerisinde kusmuk, sümük, köpek maması gibi tatlara sahip olan yiyecekler de vardır. Farklı renklere sahip olan şekerlemelerin aynı renkte olan her bir şekerleme 2 farklı tada sahip olabilir. Oyun sırasında grup içerisindeki heyecanı ve gerilimi koruyan ürün sayesinde siz de sevdikleriniz ile eğlenceli vakit geçirmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Jelly Belly Bean Boozled ile siz de farklı lezzetlere sahip yiyecekleri arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle deneyimleyebilirsiniz.

  • Farklı tat seçenekleri
  • Eğlenceli atıştırmalık
  • Renkli tasarım

Keyifli Vakit Geçirmek İçin Jelly Belly Bean Çeşitleri

Keyifli Vakit Geçirmek İçin Jelly Belly Bean Çeşitleri

Jelly Bean özellikle ödül ve ceza sistemi olan oyunlarda kullanılabilecek olan bir atıştırmalık çeşididir. Birbirinden farklı tatlara ve görünümlere sahip olan bu şekerlemeler, oyun sırasında eğlenmenizi sağlar. Gerilimi her zaman üst düzeyde tutan ürün içerisindeki her farklı renkteki yumurtanın 2 farklı tada sahip olma riski vardır. Turuncu, beyaz, mavi ve yeşil gibi çeşitli renklere sahip olan yumurtaların birbirinden farklı tatları vardır. Mavi renkli şekerler diş macunu veya yaban mersini tadında, koyu yeşil renkte olanlar ise sümük veya sulu armut tadında olabilir. Her şekerleme öncesinde gerilmenizi ve eğlenmenizi sağlayan bu atıştırmalık keyifli vakit geçirebilmek için kullanabileceğiniz bir üründür. Bir atıştırmalıktan fazlası olan Bean Boozled 45 gr olduğundan paket içerisindeki şekerlemeler hızlı bir şekilde bitmez. Bu sayede eğlenceli oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

20 Farklı Lezzette Jelly Belly Bean Boozled Fiyatı

20 Farklı Lezzette Jelly Belly Bean Boozled Fiyatı

Çilek aromalı smoothie, hindistan cevizi, patlamış mısır, çikolatalı puding, sulu armut, misket limonu, şeftali ve tuttu frutti aromalı hoş tatlı şekerlemeler bulunduran Jelly Bean Boozled ile siz de keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Paket içerisinde bu güzel tatlı şekerlemeler ile aynı renklerde olan ölü balık, bozulmuş süt, diş macunu, çürük yumurta, küflü peynir, köpek maması, sümük, çim küpürleri, kusmuk ve kokmuş çorap tadında şekerlemeler de bulunur. Sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirmek için gerilim ve lezzet riski yüksek olan bu oyun atıştırmalığını tercih edebilirsiniz. Jelly Belly Bean Boozled 45 gr fiyatı ürünün içerisinde bulunan fazla miktardaki şekerlemeye ve yaratıcı fikirler ile üretilmiş olan yiyeceklere göre belirlenir. Her paket içerisinde bahsedilen tatların çoğu bulunur. Bu sayede tam bir Bean Boozled deneyimi yaşayabilirsiniz.

Eğlenceli Jelly Belly Bean Boozled 45 gr Yorumları

Eğlenceli Jelly Belly Bean Boozled 45 gr Yorumları

Toplam 20 farklı tatta şekerlemenin bulunduğu bu atıştırmalık içerisinde hem hoş hem iğrenç tatta şekerler bulunur. Lezzetten ziyade eğlenmek için kullanılan bu ürün içerisinde 45 gr ağırlığında şeker vardır. Her bir şekerlemenin dış tasarımı özel olarak parlak ve canlı renkler ile tasarlanır. Her farklı renkteki şekerin 2 farklı tadı olabilir. Çok lezzetli veya iğrenç olabilen bu şekerler özellikle arkadaşlar arasındaki oyunlarda kullanılabilir. Siz de farklı lezzetlere sahip yiyecekleri denemek ve eğlenceli bir deneyim yaşamak için bu ürünü deneyebilirsiniz. Jelly Belly Bean Boozled 45 gr yorumları bu ürünü kullanarak keyifli vakit geçiren kişilerin görüşleri ile doludur. 45 gr miktarında şeker bulunan bu paketlerin arkasında renklerin karşılık geldiği tatların gösterildiği bir tablo vardır. Eğlenceli zaman geçirmek için bu ürünü Trendyol’dan edinebilirsiniz.