Jelyap 30 Yaprak, Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg

185 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jelyap 30 Yaprak, Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bb Tarım gıda mühendislik Satıcı Ünvanı: BB TARIM GIDA MÜHENDİSLİK ARAŞTIRMA GELİŞTİRME SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160069990100012 Vergi Kimlik Numarası: 1600699901
    Bu ürün Bb Tarım gıda mühendislik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jelatin saf doğal bir Protein olup hayvansal hammaddelerden elde edilmektedir.
  • Jelyap Markası ,Türkiye'nin ilk ve tek Tarım ve orman bakanlığı onaylı Yaprak jelatin üreticisidir. Jelyap jelatinler Helal gereksinimlerini karşılamak için,% 100 Helal kesilmiş sığır esaslı hammaddelerden üretilmektedir. Jelyap ile, sıvılara istenildiği gibi sekil verilebilir jelleşmiş ve katı bir kütleye dönüştürülebilir. Tamamen kokusuz ve tatsız olduğu için, tatlılar, baharatlı yiyecekler ve neredeyse tüm gıda alanlarında kullanılabilir. Yenilebilir jelatin, toz jelatin olarak veya yaprak halinde bulunabilmektedir.
  • Yaprak jelatin, Mutfak profesyonellerinin ve gastronomi tutkunlarının ihtiyacına yönelik üretilmiş bir jelatin türüdür. Üretim esnasında jelatin çözeltisi plakalara dökülür, yavaşça kurutulur ve dikdörtgen yapraklara kesilir. Bu dikdörtgen şekil öylebir ayarlanırki kullanıcının bloom hesabı Tartım veya başka bir ölçüm yapmasına gerek bırakmaz. Tek yapılması gereken, gerekli miktarda yaprak saymakdır. Genel bir bir kural olarak, 6 adet yaprak jelatin 500 ml sıvıyı bağlayabilir.
  • Kullanılan Her yaprak aynı jelleşme gücünü sağlar. Bu nedenle her seferinde mükemmel bir sonuç garanti edilir.
  • Yaprak jelatin yüzde 84-90 oranında saf proteinden oluşmaktadır. Geri kalanı mineral tuzları ve sudur. Yağ, karbonhidrat veya kolesterol içermez ve koruyucu veya katkı maddesi içermez.
  • Bronze kalite Jelyap Yaprak jelatin 140 bloom jelleşme gücüne sahiptir ve her 1 kilogramında yaklaşık olarak 300 yaprak vardır.
Geri Bildirim Ver

Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg

Hayvansal maddeler kullanılarak üretilen jelatin, sıvılara şekil vermek amacıyla kullanılıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylı olan Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg, tatsız ve kokusuz formda üretiliyor. En çok tercih edilen bağlayıcılardan olan Jelyap yaprak jelatin, mutfak tutkunlarından tam not almayı başarıyor. İçerisinde %84 ile %90 aralığında saf protein bulunan ürün tüm gıda alanlarında sıklıkla kullanılıyor.

 
  • Paket içerisinde 100 gr jelatin gönderimi sağlanıyor.
  • Ürün içeriğinde herhangi bir katkı maddesi ya da koruyucu bulunmuyor.
  • Ürün sıvılara jel ve/veya katı form kazandırıyor.

Jelyap 30 Yaprak Jelatin 100gr Bronze Özellikleri

Jelyap 30 Yaprak Jelatin 100gr Bronze Özellikleri

Yaprak jelatin ve toz jelatin olarak ikiye ayrılan jelatin genel itibariyle sıvıların yapısının değiştirilmesinde kullanılıyor. Tarım ve Orman Bakanlığınca onaylanan Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin, sağlıklı ve doğal yapısı sayesinde büyük beğeni topluyor. Sıvıların ister katı isterseniz de jelleşmesi için kullanılan Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg, gıda ürünlerinin hazırlanmasında yaygın olarak tercih ediliyor. İçerisine eklendiği sıvıya kıvam veren ürün, düzenli ve doğru uygulandığında kendinden fazla ağırlığa sahip olan sıvıları bağlayabiliyor. Kullanıcıların 8681889008022 kodlu yaprak jelatini tercih etmeleri halinde, ürün paketinin içerisinde 30 yaprak jelatin bulunuyor. Yaprak jelatine ilişkin kurallara bakıldığında 3 yaprak jelatin kullanılarak 1 litreye kadar sıvının bağlanabildiği görülüyor. Jelyap 30 Yaprak Jelatin 100gr kullanıcılar tarafından güvenle tercih ediliyor.

 

Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg Kullanımı

Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg Kullanımı

Gastronomi alanında yaygın olarak bilinen yaprak jelatin sayesinde sıvılara kalori kazandırmadan şekil verilebiliyor. Kullanıcıların tatlılardan kremalara, süt ürünlerinden yemeklere kadar farklı ürünlerin hazırlanışında kullanabilmesi mümkün oluyor. Jelyap 30 yaprak jelatin ürününün herhangi bir tadı ve/veya kokusu bulunmuyor. Renkli forma sahip olmaması nedeniyle kullanıldığı gıdaların içerisinde olumsuz bir görüntüye de neden olmuyor. Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg, sıvıların bağlanması için sıklıkla tercih ediliyor. Aynı zamanda sıvı maddelere şekil verilmek istendiğinde de yaprak jelatin kullanıcıların ilk tercihi oluyor. Sıvı ürünlere katı form kazandırmak amacıyla da Jelyap’ın yaprak jelatin ürünü kullanılıyor.

 

Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg Fiyatı

Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr Bronze 300 Yaprak Kg Fiyatı

Kullanıcıların hazırlamak istedikleri ürüne uygun oranda yaprak jelatin eklemesi gerekiyor. Jelyap yaprak jelatinden her yarım litre başına 6 yaprak eklenmesi halinde jöle hazırlanması mümkün oluyor. Aynı zamanda kullanıcıların kremalı ürün hazırlamak için, 4 yaprak jelatine ihtiyaçları oluyor. Kullanıcıların kremalı ürünleri kalıptan çıkarmaları halinde ise 8 yaprak jelatin kullanmaları gerekiyor. Jelatin yapraklarının aktifleştirilebilmesi için kullanıcılar ilk olarak 3 dakika buzlu su içerisinde ürünü bekletiyor. 3 dakika bekleme süresinin ardından aktif hale gelen yaprak jelatinlerin suyunun akıtıldıktan sonra kullanılması gerekiyor. Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr fiyatı hakkında detaylı bilgi almak ve ürün görsellerini görmek istiyorsanız sayfayı inceleyebilirsiniz. Jelyap 30 Yaprak Yaprak Jelatin 100gr yorum ve değerlendirmelerine de Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sonrasında dilerseniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.