Joyroom Iphone 12 / 12 Pro Crystal Serisi Dayanıklı Sert Silikon Kılıf

199,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Joyroom Iphone 12 / 12 Pro Crystal Serisi Dayanıklı Sert Silikon Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JoyRoom Türkiye Satıcı Ünvanı: FARUK GÜVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4327400314800001 Vergi Kimlik Numarası: 4500035772
    Bu ürün JoyRoom Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple iPhone 12 / 12 Pro Crystal Serisi Dayanıklı Sert Silikon Kılıf Yoğun kullanım durumunda bile telefonunuzun hasara karşı güvende olduğundan emin olmanız önemlidir. Bu açıdan Joyroom kasası, yüksekten düşme durumunda cihazı koruyacağı ve çizilmelerin oluşmasını engelleyeceği için mükemmel bir seçim olacaktır. Telefon köşeleri yüksek oranda hasara maruz kalır, bu nedenle bu üründe her köşede hava yastıklarının etkisine benzer uygun koruma sağlanır. Kasa tamamen şeffaftır ve zamanla renk değiştirmez. Şartname: Marka: Joyroom Malzeme: TPU jel Setin içeriği: 1 x koruyucu kılıf Başlıca özellikler: Çift koruyucu tabaka Küçük kalınlık Güçlendirilmiş köşeler 0,3 mm yükseltilmiş kamera lens alanı Kolay montaj ve demontaj Hassas ayarlanmış delikler ve fonksiyonel tuşlar Mükemmel şeffaflık Sararmaya karşı direnç Yüksekten düşme durumunda etkin koruma Joyroom akıllı telefon kılıfı, önemli yükseklikten düşme durumunda bile mükemmel koruma sağlayan TPU esnek jelden yapılmıştır. Telefon kusurlarının çoğu, köşeleri sert kenarlarla temas ettiğinde ortaya çıkar. Bu modelde bu alanlar tam güvenlik sağlayacak şekilde güçlendirilmiştir. Özel şekillendirilmiş köşeler hava yastığı görevi görür. Lensin çizilmeye karşı korunması Çizilmiş kamera lensleri fotoğrafların kalitesini etkiler ve cihazın faydalı değerini düşürür. Joyroom'da bu elemanların etrafındaki kenar, onu yüzeyden ayırmak ve çiziklerin oluşmasını önlemek için daha kalındır. Sararma olmadan mükemmel şeffaflık Kullanıcılar, telefon kılıfına gizlendiğinde de mükemmel görünümünün keyfini çıkarmak isterler. Bu ürünü üretmek için kullanılan yüksek kaliteli malzemeler sararmaya duyarlı değildir ve uzun süre tamamen şeffaf kalır. Kullanım konforu için mükemmel uyum Şarj ve kulaklık bağlantı noktalarının etrafındaki delikler, kullanımları çok rahat olacak şekilde telefonun boyutuna özenle uyarlanmıştır. Telefon kılıfının içinde veya dışında olsun, işlevsel tuşları kullanmak kolaydır.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 12
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver