Kanz 3'lü Alman Mikrofiber Cam Bezi, En Yumuşak Temizlik Bezi 40*60 Cm

299 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kanz 3'lü Alman Mikrofiber Cam Bezi, En Yumuşak Temizlik Bezi 40*60 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: By TUGCE Satıcı Ünvanı: GÖKMEN YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9550429981
    Bu ürün By TUGCE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün içeriği: 1 Paket içerisinde mavi, mor ve gri renklerde 3 adet bez bulunmaktadır. Ürün özelliği: 40*60 cm ebatındadır, %80 polyester, %20 polyamid içeren mikrofiber bezlerdir. Kullanım alanı:Özellikle cam ve parlak yüzeylerde,ayrıca tüm genel temizlikte kullanıma uygundur. Camlar ve aynalar, mutfak dolapları, tezgah, ankastre, duşakabin, mobilyalar, tv, cep telefonu, otomobil camları ve iç aksamında kullanılabilir. Kullanım şekli:Bezleri ıslatıp sıkın ve nemli haliyle kullanın. Bezleri katlı şekilde kullanmalısınız, buruşuk vaziyette kullanmayınız, böylece çok noktadan temas ile en etkili performansı sağlamış olursunuz.Bir bez ile katları açıp temiz kata geçerek neredeyse bir evin tüm camlarını temizleyebilirsiniz.Mikrofiber bezimiz, üstün temizlik performansı ve dayanıklılığı ile bilinir. İnce mikrofiber lifleri, yüzeylerdeki kir ve lekeleri etkili bir şekilde çeker ve hızlıca emer, böylece temizlik işlerinizi daha hızlı ve kolay hale getirir. Özellikler:Yüksek kaliteli mikrofiber malzemeden üretilmiştir.Ultra yumuşak dokusu, yüzeylere zarar vermeden temizlik sağlar.Sıvıları ve kirleri mükemmel bir şekilde emer.Çok yönlü kullanım için idealdir: mutfak tezgahları, cam, ayna, mobilya ve daha fazlası için uygundur.Dayanıklı ve uzun ömürlüdür, birden fazla kullanıma uygundur.Makinede yıkanabilir ve tekrar tekrar kullanılabilir.Mikrofiber bez Yumuşak temizlik bezi Ev temizlik malzemeleri Mutfak temizliği Cam temizleme bezi Mobilya temizliği Hızlı emici bez Dayanıklı temizlik bezi Çok amaçlı temizlik bezi Mikrofiber bezimiz, evinizin her köşesinde mükemmel temizlik için ideal bir seçenektir. Üstün performansı ve dayanıklılığı ile size uzun süre kaliteli hizmet sunar.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver