KAPPADOKİA Siyah Nohut 500 gr

27,37 TL
(54,74 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KAPPADOKİA Siyah Nohut 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: organika natural house Satıcı Ünvanı: BAYDIR GIDA HAYVANCILIK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0152028925200002 Vergi Kimlik Numarası: 1520289252
    Bu ürün organika natural house tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah Nohut, dünya genelinde besin değerleri ve insan sağlığı açısından önemi fark edilmiş, genetiği korunmuş bir çeşit olup ve yaygın olarak tarımı yapılarak insan tüketimine sunulmuştur. Ülkemizde, özellikle Mardin yöresinin yüksek kesimlerinde, doğada kendiliğnden yetişen bir çeşittir. Ülkemize, ilk defa firmamız tarafından tanıtılan Siyah Nohut, yabani bir nohut çeşidi olup, Antioksidan Nohut olarak da bilinir. Üstün besin değerleri ve müthiş lezzeti sayesinde, sofraların vazgeçilmezi olmaya başlamıştır. Siyah Nohut
  • Zengin Antioksidan içeriği ile beyaz nohutlardan tamamen farklıdır. Yüksek protein,
  • Yüksek lif,
  • Yüksek demir,
  • B grubu vitaminler,
  • Potasyum, E, C ve K vitaminleri içerir.
  • İyi bir Omega-3, Omega-6 kaynağıdır. Çok iyi bir enerji kaynağıdır. Siyah nohut zengin mineral ve vitaminler sayesinde insan beslenmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Kullanım alanları: Beyaz ya da bej renkli nohutların kullanıldığı her yemeklerde kullanılabilir. Daha fazla suda bekletip, biraz daha fazla pişirilmesi gerekiyor beyaz nohutlara göre. Örneğin
  • nohut yemeği, nohutlu pilav, salata ve un v.b
Geri Bildirim Ver

Kappadokia Siyah Nohut 500 gr

Besin değeri oldukça yüksek olan siyah nohut insan sağlığı açısından oldukça faydalı bir baklagildir. Müşterilerin yemeklerinde severek kullandığı bu gıda, antioksidan görevi görür. Bu sayede vücudun bakterilerle ve mikroplarla kolay bir şekilde savaşabilmesine yardımcı olur. İçerdiği demir oranı oldukça fazladır. Bu sayede kan yapıcı etkisi de son derece yüksektir. Aynı zamanda kansızlık gibi rahatsızlıkların önlenebilmesinde etkilidir. Vitamin ve mineral bakımından da oldukça zengin bir baklagildir. Bununla birlikte yemeklerin ana malzemesidir. Nohut yemeği, salata, nohutlu pilav gibi yemeklerin lezzetine lezzet katar. Az yağlı yapısı sayesinde sindirimi oldukça kolaydır. Şeker ve nişasta oranı düşük olduğundan bağırsak sağlığınızın korunmasında etkilidir. Siz de Kappadokia tarafından üretilen siyah renkli nohutu satın alabilir, güvenle tüketebilirsiniz.

  • Yüksek lif oranı
  • Zengin vitamin desteği
  • Kolay tüketim imkanı

Yüksek Lif Oranına Sahip Kappadokia Siyah Nohut

Yüksek Lif Oranına Sahip Kappadokia Siyah Nohut

Lif kaynağı besinlerin tüketilmesi oldukça önemli bir faktördür. Bu besinler sindirim işleminin kolaylaşmasına yardımcı olur. Siyah renge sahip olan nohutun sindirimi ve emilimi oldukça basittir. Yüksek lif oranı içeren Kappadokia siyah nohut bağırsak hareketlerinin düzenlenmesinde etkilidir. Aynı zamanda diyet listelerinde de sıklıkla tercih edilir. Yüksek lif oranı sayesinde ideal kilonuza ulaşabilirsiniz. Haftada bir ya da iki kez tüketebilir ve kısa sürede sonuca ulaşabilirsiniz. Bağırsak hareketlerini artıran bu besin, kansere yol açabilecek maddelerin de vücuttan atılabilmesine yardımcı olur. Damar sağlığını da koruyarak oluşabilecek rahatsızlıkları önler. Aynı zamanda siyah renge sahip olan bu nohut, kanda bulunan şeker seviyesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Şeker ve yağ oranı az olduğundan güvenli bir şekilde tüketebilirsiniz. Siz de yüksek lif oranına sahip olan bu besini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Zengin Vitamin Desteğiyle Kappadokia Siyah Nohut

Zengin Vitamin Desteğiyle Kappadokia Siyah Nohut

Glisemik indeksi düşük olan baklagil çeşitleri insan sağlığının korunması açısından oldukça önemlidir. Siyah renge sahip olan nohutlar, glisemik indeksi düşük bir şekilde üretilir. Yüksek demir oranına sahip olan bu besin kan yapan hücrelerin hızlı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kan şekerinin düzenlenebilmesine de imkan tanır. Yüksek vitamin desteği sunan bu gıdanın içerisinde E, C ve K vitaminleri bulunur. Bununla birlikte yüksek potasyum kaynağıdır. Göz ve kemik sağlığının korunmasında etkilidir. Antioksidan değerine sahip olduğundan hücre zarının korunmasına imkan tanır. Ürünü daha önce satın alan müşteriler lif oranından ve zengin vitamin desteğinden oldukça memnun olduklarını belirtirler. Siz de Kappadoki̇a siyah nohut 500 gr yorumlarını okuyarak müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte aklınıza takılan sorulara kolaylıkla yanıt bulabilir, güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Kappadokia 500 gr Siyah Nohut

Bütçe Dostu Fiyatlarla Kappadokia 500 gr Siyah Nohut

Kolay tüketim imkanı sunan baklagil çeşitleri bağırsak ve sindirim sağlığı açısından büyük önem taşır. Aynı zamanda lezzetli yemeklerin sırrı da kaliteli baklagillerden geçer. Kappadoki̇a siyah nohut 500 gr şeklinde satışa sunulur. Organik yapıya sahip olan bu besin üzerinde herhangi bir kimyasal işlem uygulanmaz. Bu sayede güvenli bir tüketim imkanı sunar. Ürün, salataların ve yemeklerin lezzetini artırır. Nohutlu salata ve humus yapımında yiyeceklerinize ekstra tat katar. Ambalajı ise oldukça kaliteli materyalden üretilir. 1 yıl boyunca raf ömrüne sahiptir. Ürünü uzun süre boyunca nem olmayan ve güneş görmeyen bir alanda muhafaza edebilirsiniz. Aynı zamanda uygun fiyatından faydalanarak bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Trendyol’dan Kappadoki̇a siyah nohut 500 gr fiyatını inceleyebilirsiniz. Ürünü güvenli ve avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu sayede sağlıklı bir baklagile sahip olabilirsiniz.