Karaca Home Pudra Çift Kişilik Cotton Comfort Set

4.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Home Pudra Çift Kişilik Cotton Comfort Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RED CARPET Satıcı Ünvanı: YİĞİT ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3500628201
    Bu ürün RED CARPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca home toffee pudra çift kişilik cotton comfort set.
  • Set içeriği :
  • 1 adet aplikeli yorgan: 200 cm x 220 cm.
  • 1 adet fitted çarşaf: 160 cm x 200 cm.
  • 2 adet baskılı yastık: 50 cm x 70 cm.
  • Malzeme : %65 pamuk %35 pes.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 225
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Karaca Home Pudra Çift Kişilik Cotton Comfort Set ile Rahat Yataklar

Konforlu bir uyku için yorgan, yastık, çarşaf seçimi oldukça önemlidir. Karaca Home cotton comfort kalitesi ile size aradığınız konforu sunar. Yatak odanızın tamamlayıcısı, şık ve kullanışlı tasarımı ile ön plana çıkar. Çift kişilik yataklar için uygun ölçülerde üretilmiştir. Yatağa ilk girdiğiniz andan sabah uyandığınız ana kadar maksimum konforu sizlere sunar. Böylece gece boyu uyku kalitenizi artırır. Tüm parçaları set halinde sunduğu için çok yönlü bir rahatlık verir. Kumaşı, tasarımı, ölçüleri ile yatak odanız için ideal kullanımı sunar. Aradığınız rahatlığı bulabileceğiniz gibi tarzınızı da yansıtmanızı sağlar. Kaliteli kumaşlar sayesine uzun ömürlü, hijyenik ve sağlıklı kullanım imkanı sunar. Cildinizle temas ettiğinde herhangi bir problem oluşturmaz. 200.17.01.0100 kodlu bu çift kişilik yatak setini güvenle tercih edebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu için farklı seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

  • Kaliteli Kumaş İçeriği
  • Kolay Temizlenebilme
  • Şık ve Estetik Tasarım

Kaliteli Kumaşlar ile Konforlu Uyku

%60 pamuk %40 pes içeriğine sahip Karaca Home toffee pudra çift kişilik cotton comfort set ile oldukça sağlıklı ve hijyenik bir kullanım yapabilirsiniz. Yumuşak dokusu ile gece boyu rahat etmenizi sağlar. Hafif olduğu için rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Ayrıca terlemenize veya üşümenize engel olmak için özel olarak tasarlanmıştır. İhtiyacınız olan uyku kalitesine sahip olabilmeniz için kumaşlar en iyi şekilde hazırlanmıştır. Pofuduk görüntüye sahip yorgan, siz daha yatağa girmeden rahatlık hissi yaratır. Cildinize yumuşak dokunuşlar yapan tüm set parçaları sayesinde hafif bir uyku çekebilirsiniz. Pudra çift kişilik cotton comfort set özellikleri set içeriği bakımından şu şekildedir: 1 adet 160 x 220 cm aplikeli yorgan, 1 adet 100 x 200 cm fitted çarşaf ve 2 adet 50 x 70 cm baskılı yastık içerir.

Kısa Sürede Maksimum Hijyen

Yıkanabilme özelliğine sahip pudra çift kişilik cotton comfort set size hijyenik bir kullanım imkanı sunar. Kolay bir şekilde yıkayıp hızlıca kurutabilirsiniz. Ayrıca yıkanınca formu bozulmaz; bu sayede uzun süre kaliteli bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Üretilirken kullanılan özel kumaşlar sayesinde ütü gerektirmez. Böylece her zaman temiz bir uykuda olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Set parçaları, dayanıklı olduğu için renkte solma veya kumaş yapısında bozulma meydana gelmez. Bu sayede uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Yatak odanızda her zaman aradığınız rahatlık ve hijyeni bulabilirsiniz. Pudra çift kişilik cotton comfort set kullananlar parçaların temizliği açısından olumlu görüş yapmıştır. Yastık kılıfları, çarşaf ve yorganı temizlerken hassas yapısı bozulacak diye endişelenmenize gerek yoktur. Çift kişilik yatakların standart ölçüsüne uygun olarak tasarlandığı için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İndirimli Karaca Home Pudra Fiyatları ve Yorumları

Evinizin dekorasyonuna uygun, tarzınızı yansıtan tasarımlar ile yatak odanızda şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Farklı renk ve desenlere sahip setler içinden kendinize en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Ayrıca yastık kılıflarındaki mesajlı yazılar, yatak odanıza tarz katar. Pudra çift kişilik cotton comfort set yorumları sayesinde siz de kalitesi konusunda daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz. Canlı renkler ve kaliteli baskı ile evinizde modern bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Yatak odanıza farklı bir hava katarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Estetik ve kaliteyi bir arada sunar; bu sayede çok yönlü avantaj elde edebilirsiniz. Farklı tarzlara hitap eden farklı tasarımlar, her zevkin beğenisini kazanır. Pudra çift kişilik cotton comfort set fiyatı kullanım ömrü ve kalitesi düşünüldüğünde oldukça uygundur. Dayanıklı yapısı ile uzun yıllar yeni bir set almanıza gerek kalmaz.