Karali Çay Karali Premium Demlik Poşet 25*12 Gr X 10 Paket

650 TL
(2,60 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2.000 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
976,97 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karali Çay Karali Premium Demlik Poşet 25*12 Gr X 10 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karali Şarküteri Satıcı Ünvanı: MEVLANA KARALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2276953349000011 Vergi Kimlik Numarası: 5010042270
    Bu ürün Karali Şarküteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karali Premium Demlik Poşet Siyah Çay 25 Li 10 Adet
Geri Bildirim Ver

Karali Premium Demlik Poşet Siyah Çay ile Sevilen Lezzet

Çay geçmişten bugüne pek çok kültürün vazgeçilmez içecekleri arasında yer alır. Tiryakilerin vazgeçemediği bu eşsiz lezzetin doğuşu çok eskiye dayanmaktadır. Kendine has kokusu ve tadı ile öne çıkan çay; siyah yeşil ve beyaz gibi farklı seçeneklerde satışa sunulur. Özellikle de Türkiye’de çay, Karadeniz bölgesinde üretilerek raflardaki yerini alır. Rize'de yetişen bu eşsiz ürünün yaprakları ve filizleri toplanarak özenle işlenir. Aynı zamanda el değmeden üretilen bu ürün, hijyenik ortamlarda paketlenir. Böylelikle soframıza gelen çayın lezzeti kadar kalitesinden da kuşku duymayız. Farklı markalar tarafından satışa sunulan bu ürün, kalitesi ile de birbirinden ayrılır. Karali çay Karali Premium demlik poşet siyah çay 25’li 10 adet krl8692204101649-01649 kodu ile satışa sunulan ürün pek çok kişinin damak zevkine hitap eden yumuşak içimli bir tada sahiptir.

  • Yumuşak İçimli
  • Poşet Çay Lezzeti
  • 10 Paket İçeriği

Siyahın Asaletinin Karali Çayı ile Buluşması

Çay günümüzde sıklıkla kullanılan bir içecektir. Bu ürün sıcak olması nedeniyle kış aylarında daha çok tercih edilir. Soğuk geçen zamanlarda için içinizi ısıtan bu eşsiz ürün lezzeti ile de sizi kendine hayran bırakır. Karali Premium demlik poşet çay, ofis ortamında veya seyahatlerinizde rahatlıkla tüketebilmek için özel olarak üretilir. Rize'nin eşsiz lezzeti olan ve çayın kralı lakabını alan bu ürün,10 paket şeklinde satışa sunulur. Her bir paketin içerisinde 25 adet poşet çay bulunur. Karali Premium demlik poşet siyah çay kendine has aroması ve lezzetiyle öne çıkan markalardan birisidir. Bu ürünü misafirlerinize ve arkadaşlarınıza ikram edebilirsiniz. İçeriğindeki kafein miktarı sayesinde yorgunluğunuzu atmanıza ve dinç görünmenize sebep olabilir. Karali Premium demlik poşet siyah çay kullananlar gün içinde daha canlı ve dinç hissedebilirler.

Sıcacık Bir Lezzet Karali Premium Demlik Poşet Çay

Gerek kokusu gerekse lezzeti ile çay, geçmişten bugüne her zaman vazgeçilmez lezzetler arasında yer almıştır. Özellikle de Türk kültüründe çayın yeri yadsınamaz. Çay saatleri ve çay sohbetleri bile sıklıkla gerçekleşmektedir. Genellikle Doğu Karadeniz'den elde edilen siyah çay, özenle hazırlanarak mutfaklardaki yerini aldı. Hijyenik koşullarda elde edilen bu çay, uygun koşullarda saklanırsa bozulmadan son kullanma tarihine kadar rahatlıkla muhafaza edilir. Bu ürünü şekersiz içebileceğiniz gibi içerisine şeker atarak da tatlandırabilirsiniz. Karali Premium demlik poşet siyah çay 25'li 10 adet krl8692204101649-01649 kodu ile satın alarak mutfağınızda muhafaza edebilirsiniz. İçeriğinde karbonhidrat, yağ, protein barındırmayan ürün, yüksek miktarda kafein içerir. Böylece gün içerisinde yorgunluğunuzu giderir ve kendinizi zinde hissetmenize yardımcı olur. Karali Premium demlik poşet siyah çay 25'li 10 adet paket olarak satın alabilirsiniz.

Hesaplı Karali Premium Demlik Poşet Çay

İdeal lezzetler arasında yer alan çay, Karali kalitesi ile farklı bir yapıya bürünür. Eğer siz de bu ürünü satın aldıysanız kullanımı konusunda belirli noktalara dikkat etmeniz gerekir. Karali Premium demlik poşet siyah çay kullanımı oldukça basittir. Yaklaşık 90 derecede kaynamış su, Karali poşet çayın üzerine dökülür. Sonrasında 15-20 dakika çayın demlenmesi gerekir. Tercihe göre demleme süresini uzatabilirsiniz. Karali Premium demlik poşet siyah çay tavsiye edilen kullanım miktarı ise 3 bardak çay için tek bir poşet çaydır. Ürün hakkında detaylı bilgiyi Trendyol üzerinden Karali Premium demlik poşet çay yorumları bölümünden elde edebilirsiniz. Karali demlik poşet çay fiyat olarak da oldukça makuldür. Bu ürünü muhafaza etmesi kolay olduğundan uzun süre taze olarak tüketebilirsiniz. Her bütçeye hitap eden bu ürünü Karali Premium demlik poşet siyah çay satın al butonuna tıklayarak satın alabilir ve böylece bu lezzeti siz de kolaylıkla keşfedebilirsiniz.