Karemiş Karadut Özü 500 ml (SULANDIRILIR)

309,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karemiş Karadut Özü 500 ml (SULANDIRILIR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karemiş Satıcı Ünvanı: İKBAL TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470003965500010 Vergi Kimlik Numarası: 4700039655
    Bu ürün Karemiş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karadut özü
  • Polatlı'nın köylerinde yetiştirilen tazecik karadutlar yeterli olgunluğa ulaştığında dalından toplanarak karemiş atölyemize getirilir.
  • Ürünümüzü vakum altında karadutları koyulaştırarak elde ediyoruz.
  • Ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi ve kıvam artırıcı bulunmamaktadır . ayrıca karadut şurubunu sulandırarak içecek haline getirebilirsiniz.
  • Karadutun en önemli özelliği organik tek meyve olmasıdır.
  • Nedeni ise ağacında zararlı böceklerin bulunmaması yani böceklenmiyor olan tek yiyecek olmasıdır.
  • Karadut suyu yaşlanmaya karşı etkili, yaşlanma ve belirtilerini yavaşlatıyor.
  • Vücuda enerji veriyor ve cildi canlandırıyor.
  • Karadut suyu kanı temizlediği için anemi hastalarının da içmesi için öneriliyor.
  • Karadutun içeriğinde "ellagiç" diye adlandırılan bir madde vardır.
  • Bu maddenin kanserle savaşmak konusunda en güçlü doğal maddelerden birisi olduğu düşünülüyor.
  • Bir tür antioksidan olan bu madde pek çok kanser türünün de vücutta oluşmasına engel olabiliyor.
  • 500ml/700gr
Geri Bildirim Ver

Karemiş Karadut Özü Şurubu 500 ml

Karadut özü koyu akışkan yapıya sahip olan bir gıda maddesidir. Karemiş karadut özü şurup kıvamında hazırlanan son derece besleyici özelliklere sahip doğal bir meyve özüdür. Doğal olarak hazırlanan şurupta hiçbir katkı maddesi ilavesi bulunmaz. Bu sebeple güvenli ve doğal bir tüketim imkanı bulunan ürün konsantre yapısıyla dikkat çeker. Sulandırılarak içecek haline getirilebilen karadut özünün sağlığa da faydaları olur. Organik bir meyve olan karadutun vakumlama yöntemiyle koyulaştırılması sonucu oluşan şurup cam şişelere doldurulur. Vakumla koyulaştırma işleminde kullanılan meyveler yeterli olgunluğa ulaştığında toplandığı için oldukça lezzetlidir. Bu organik meyve Polatlı’nın köylerinde yetiştirilir. Doğal bir şekilde hazırlanan ürünün yapımında kıvam artırıcı madde kullanılmaz. Vakum altında yoğunlaşan meyvelerin kıvamı bu süreçte kendiliğinden koyulaşır.

  • Organik karadut özü
  • Katkı maddesi içermez
  • Konsantre meyve şurubu

Organik Karemiş 500 ml Karadut Özü Özellikleri

Organik Karemiş 500 Ml Karadut Özü Özellikleri

Olgun karadut meyvelerinin dalından özenle toplanmasıyla hazırlanan ürünün organik olma özelliği ilaçsız tarım yapılmasından kaynaklanır. Meyve ağaçları böcek gibi zararlı haşereler tarafından istila edilmediği için yetiştirme sırasında ilaçlama yapmaya gerek duyulmaz. Aynı zamanda kıvam artırıcı kimyasal ya da doğal maddeler kullanılmadan vakum altında koyulaştırılan karadut şurubu katkı içermez. Meyve ağacının kendi özellikleri gereği böceklenmemesi, meyvelerin kolay bir şekilde olgunlaşması açısından önem arz eder. Hassas bir meyve olan karadut özenle zarar görmeden dalından toplanır. Karadutun sahip olduğu kaliteli besin değerleri sayesinde enerji verici özelliği bulunan ürün, içecek haline getirilerek keyifle tüketilebilir. Özellikle yaz aylarında serinletici bir içecek hazırlamaya yardımcı olan konsantre ürünü sadece su ilave ederek hazırlamak mümkündür. Organik tarım ile hazırlanan Karemiş karadut özü şurubu 500 ml ürününü keyifle tüketebilirsiniz.

Karemiş 500 Ml Karadut Özü Faydaları

Karemiş 500 Ml Karadut Özü Faydaları

Karadut tüketimi vücutta birçok faydalı etki gösterebilir. Meyvenin içeriğinde yer alan yüksek orandaki C ve A vitaminleri bağışıklığın güçlendirilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda A vitamininin göz sağlığı üzerine de olumlu etkileri olduğu bilinir. Karadut özü şurubu, meyvenin doğal yapısında yer alan ellagiç maddesi sayesinde pek çok hastalığın tedavisine ek olarak olumlu etki yaratabilir. Hücre yenileme özelliği sayesinde düzenli tüketimde cilt görünümünün iyileşmesine yardımcı olabilir. Aynı şekilde meyvenin hücre yenileme yapması saç sağlığını da olumlu etkileyebilir. Ürün içeriğinde yer alan antioksidan maddeler vücutta enfeksiyon oluşma riskini düşürebilir. Demir kaynağı olarak bilinen doğal meyve, kansızlık konusunda fayda sağlayabilir. Vitamin ve besin kaynağı olan bu kaliteli gıda maddesi insan sağlığına faydalı olan özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Siz de bu faydalı karadut özünü güvenle satın alabilirsiniz.

Besleyici Karemiş 500 ml Karadut Özü Fiyatı ve Yorumları

Besleyici Karemiş 500 Ml Karadut Özü Fiyatı ve Yorumları

Karemiş karadut özü şurubu 500 ml fiyatı ürünün dolum miktarı dikkate alınarak belirlenir. 500 ml hacimli şişelere doldurulan yoğun kıvamlı yapıya sahip konsantre ürün 700 gr ağırlığındadır. Basit bir kullanımı olan bu akışkan şurup, konsantre yapısı sayesinde çoğaltılma özelliğine sahiptir. Su ile seyreltilerek içecek şeklinde tüketilebilen karadut özü, aynı zamanda lezzetli tatlılar hazırlarken aroma verici olarak da tercih edilebilir. Kullanım şekli farklılık gösteren meyve özü birçok alanda kullanılabilir. Pasta ve kek yapımında lezzet artırıcı gıda olarak tercih edilen ürün, aynı zamanda ev yapımı dondurmaya da eklenebilir. Sos olarak rahatlıkla kullanılabilen ürün etkileyici rengi ve akışkan yapısı ile iştah açıcı görünüm elde edilmesini sağlar. Siz de Karemiş karadut özü şurubu 500 ml yorumları sayesinde detaylı bilgi edinebilir, karadut özünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.