kb köyceğiz balı Arı Poleni Cam Kavanoz 200gr

390,35 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

kb köyceğiz balı Arı Poleni Cam Kavanoz 200gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Köyceğiz Balı Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN TUNAHAN ÖZÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4987956626200015 Vergi Kimlik Numarası: 6720221733
    Bu ürün Köyceğiz Balı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * bala, yoğurda, suya, süte, meyve suyuna karıştırabilirsiniz veya bu haliyle kuru olarak sabah ve akşam aç karna tüketebilirsiniz. * bir yaşından beş yaşına kadar olan çocuklar sabah akşam yarım çay kaşığı, * beş yaşından on yaşına kadar olan çocuklar bir çay kaşığı, * on yaşından büyük çocuklar yarım tatlı kaşığı ve yetişkinler bir tatlı kaşığı tüketebilirler. * poleni serin bir ortamda ya da buzdolabında saklayınız. * polenin tadı bitki kaynağına bağlı olarak değişmekte olup genelde tatlı lezzettedir. * arı poleni içerisinde bulunan 22 çeşit amino asit, vitamin ve mineraller, karbonhidratlar, proteinler ve b vitamini sayesinde doğal enerji kaynağıdır, dayanıklılığınızı artırarak gün boyunca sizi dinç tutar. * arı poleni genellik ile iltihapların iyileşmesinde rol oynayan ayrıca sedef hastalığı ve egzama gibi hastalıklarda ortaya çıkan tahrişleri gidermekte kullanılmaktadır. Içerisinde bulunan amino asitler ve vitaminler cildimizi korur ve yeni hücrelerin oluşmasını sağlar. * arı poleni astım gibi hastalıklar için kesin bir çözüm değildir. Bu polen sadece alerji sezonunda daha az reaksiyon göstermenizi sağlayabilir. Içerdiği yüksek miktardaki antioksidan sayesinde akciğer dokularında iltihap önleyici olarak kullanılır ve astım gibi hastalıkları önleyebilir.Histamine miktarını azaltarak birçok alerjinin iyileşmesinde fayda sağlar. Yapılan araştırmalara göre arı poleni tüketiminden sonra çoğu hastanın astım sorunu ve de sinüs ile ilgili alerjik problemlerinin azaldığı sonucuna ulaşılmıştır. * sağlığa yararlı vitaminler, mineraller ve proteinlerin yanı sıra arı poleni içerisinde sindirim sistemimiz için fayda sağlayacak enzimler bulunur. için çok önemlidir dolayısı ile bağışıklık sistemimizi desteklemekte faydalıdır. Araştırmalara göre arı polenini antibiyotik özelliğinden dolayı bedenimizi virüslere karşı korumakta birebirdir. * arı poleni içerisinde bulundurduğu antioksidan sayesinde kılcal damarları, kan damarlarını, dolaşım ile ilgili sorunların giderilmesinde yardımcı olur ve de kolesterol seviyesini düzenler. Pıhtılaşmayı önleyerek kalp krizlerinde ve felç gibi durumları önlemekte yardımcı olur. * prostat sorununa sahip olan erkekler arı poleninin iltihap önleyici özelliğini kullanarak bu dertlerine bir deva bulabilirler. Ayrıca bazı karışımlarla cinsel gücü artırmaktır. Kadınlarda yumurtalıkları düzene sokarak ve de uyararak hamile kalma ihtimalini hızlandırır. * polenin bilinen bir zararı yoktur. Mükemmel bir besin takviyesidir, ilaç değildir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver