8
Tatlı kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Kerebiçci Oğuz Antep Fıstıklı Kerebiç 1 kg

710 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kerebiçci Oğuz Antep Fıstıklı Kerebiç 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEREBİÇÇİ OĞUZ Satıcı Ünvanı: TUTKU SERİN DURSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620260988
    Bu ürün KEREBİÇÇİ OĞUZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mersin’den gelen lezzet.. Meşhur tatlımız Kerebiç en taze haliyle sizlere ulaştırılmaktadır. Antep fıstığı ve İrmiğin usta ellerde buluşması.. Tazeliğini daha uzun süre koruması için köpüğü ile ayrı bir şekilde kargoya uygun olarak paketlenmektedir. 1 kg da 16 adet Kerebiç bulunmaktadır, kerebiç kurabiyeleri köpüğüyle beraber tartılmaktadır. Kerebiçleri tatlı yapan köpüğüdür, köpüğüyle servis edilmelidir. Ürünlerimizi oda sıcaklığında saklayınız. Tazeliğini kaybetmemesi adına 7 gün içinde tüketmeniz tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver

Kerebiçci KRBÇ2021 Oğuz 1 kg Antep Fıstıklı Kerebiç

Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep fıstıklı kerebiç çayla tüketebileceğiniz bir yiyecektir. Osmanlı zamanından itibaren süregelen bir tariftir. Kerebiççi Oğuz markası tarafından bol fıstık konularak yapılan bu ürün evde hazır bulunur. Tarif uygulaması zor olabilir. Bu yüzden kişiler bu tarz ürünleri satın alır. Kendine özgü sunum şekli olan bir kurabiyedir. Kaliteli malzemelere kullanılarak üretilen kurabiyeleri dilediğiniz zaman sipariş edebilirsiniz. Bu ürün genellikle Ramazan ayında tüketilen bir yiyecektir. Kerebiçci Oğuz Antep fıstıklı kerebiç dolgun iç harcı ile oldukça keyifli bir tüketim sağlar. Coğrafi işareti olan kerebiççi tatlısı Kerebiççi Oğuz tarafından satışa sunulmuştur. Bu ürünün başlıca özellikleri şu şekildedir:

  • 1 kg ağırlığında bir üründür.
  • Dış kısmında irmik vardır.
  • 16 adet ürün bulunur.

Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep Fıstıklı Kerebiç Yapımı Nasıldır?

Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep Fıstıklı Kerebiç Yapımı Nasıldır?

Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep fıstıklı kerebiç yapımı kolay bir tatlıdır. İçerisinde kaliteli yapıda olan Antep fıstığı bulunur. Antep fıstıkları içerisine toz şeker ve tarçın eklenir. Dış kısmında da tereyağ, irmik, kabartma tozu, yumurta ve sıvı yağ vardır. Bu ürünleri birleştirmek için un ve de tat vermesi için vanilin kullanılır. Bu şekilde yumuşak fakat dağılmayan bir hamur elde edilir. Dövülen fıstıkları bu hamur parçasından biraz alıp açarak içine koyarsınız. Kenarlarını kapattığınız kerebiçleri fırın tepsisine yerleştirmeniz gerekir. Gerekli olan ısıda 25-30 dakika boyunca pişirmelisiniz. Çöven otu kullanılarak yapılan bir köpüğü vardır. Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep fıstıklı kerebiç fiyatı, kullanılan malzemeye göre belirlenir. Kaliteli malzemelerden üretilen Kerebiçci Oğuz mahsullerinin oldukça uygun bir fiyatı bulunur.

Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep Fıstıklı Kerebiç Nasıl Muhafaza Edilir?

Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep fıstıklı kerebiç belirli bir dönem oldukça sık tüketilen bir yiyecektir. Bu ürünü aldığınızda hepsini bitiremeyebilirsiniz. Yiyeceğin çöpe gitmesini engellemek gerekir. Bu önleme, çocukların gelişiminde oldukça önemli yer tutar. Saklanabilen yiyecekler çöpe atılmadan kolaylıkla muhafaza edilebilir. Bu ürünün içerisinde şeker olduğundan buzdolabında saklamak tadında değişikliğe sebep olabilir. Bu yüzden serin ve kuru olan karanlık bir ortamda muhafaza edilmesi gereken bir üründür. Kiler olarak kullanılan evin bir yerinde veya depoda rahatlıkla kerebiçi saklayabilirsiniz. Ürünün tazeliğini koruması adına 7 gün içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Bu ürün altında yer alan köpüğü ile tatlılığını kazanır. Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep fıstıklı 16 adet kerebiç olduğu için gelen misafirlerinize bunu baz alarak ürünü dağıtabilirsiniz.

Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep Fıstıklı Kerebiç Faydalı mıdır?

Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep fıstıklı kerebiç oldukça faydalı bir üründür. Köpüğünün yapımında çöven otu kullanılır. Bu ot Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yetişir. Çay olarak tüketildiğinde balgamın sökülmesini sağlar. Bu sayede boğazlarınız temizlenir. Bu ot yiyeceklerde kullanıldığı gibi hijyen ürünlerinde de oldukça fayda sağlar. Kerebiç için yapılacak köpükte az miktar çöven otu su ile kaynatılır. Bu işlem 1-2 saat sürebilir. Azalan suyun içerisine su eklenerek tencerenin dibinin tutması engellenir. Çöven otu süzüldükten sonra suyun içerisine pudra şekeri katarak köpüğü oluşturabilirsiniz. Kerebiçci Oğuz 1 kg Antep fıstıklı kerebiç yorum ve değerlendirmelerine bakıldığında kullananların farklı yerlerden sipariş verdiğini görebilirsiniz. Osmanlı zamanından beri olan bu tatlıdan duyulan memnuniyet bu yorumlardan kolaylıkla anlaşılır. Ramazan aylarında tüketimi artan ve 16 adet olan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle kolaylıkla ulaşabilirsiniz.