Kinetix BRONX M Siyah erkek Sneaker Ayakkabı 100556287

195,76 TL
Beden:
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
41
43
44
45
42

Ürün Bilgileri

Kinetix BRONX M Siyah erkek Sneaker Ayakkabı 100556287

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BeyazAyakkabı Satıcı Ünvanı: EMİNE BUZOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910448031
    Bu ürün BeyazAyakkabı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kinetix 0f Bronx M Erkek Spor Ayakkabı

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Suni Deri
  • Materyal Tekstil
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Kinetix BRONX M 100556287 Siyah erkek Sneaker Ayakkabı

Günlük hayatta giydiğimiz kıyafetlerden ayakkabılara kadar her üründen maksimum konfor bekleriz. Özellikle ayakkabıların ergonomik yapısı, rahat bir yürüyüşü mümkün kılar. Konfor teması çerçevesinde üretilen ayakkabılar, ilerleyen yaşlarda bilek ve ayak sağlığını desteklemeye yardımcı olur. Kinetix Bronx M siyah erkek sneaker ayakkabı, maksimum konfor sağlamak üzere geliştirilmiştir. Spor ayakkabı, yürüyüş ve koşu gibi günlük aktiviteler için tasarlanmıştır. Attığınız her adımda maksimum rahatlığa ulaştıran ayakkabı, her mevsimde güvenle kullanılabilir. Ürün, kullanıcının bir spor ayakkabıdan tüm beklentilerini karşılamaya adaydır. Fonksiyonel kullanım özelliklerinin yanı sıra şık siyah tasarımı ile atılan her adımı değerli kılmayı başarır.

  • Malzeme: Suni Deri
  • Renk: Siyah
  • Kullanım: Yürüyüş, Koşu ve Günlük

Kinetix BRONX Erkek Sneaker Ayakkabının Özellikleri Neler?

Kinetix BRONX M 100556287 Siyah erkek Sneaker Ayakkabı Fiyat

Kinetix Bronx M siyah erkek sneaker ayakkabı, kullanıcıların günlük bir ayakkabıdan bekledikleri özellikleri barındırır. Üretiminde suni deri kullanılan spor ayakkabı, maksimum esnekliğe sahiptir. Böylece attığınız her adımda hareket özgürlüğü sunar. Suni derinin ayağa nefes aldıran dokusu sayesinde ayaklarınızı serin tutar ve nemin oluşmasını engeller. Ürün, her mevsim güvenle kullanılabilir. Kinetix Bronx M siyah erkek sneaker ayakkabı, yumuşak iç tabanı sayesinde topuk bölgesini destekler. Attığınız her adımda yokmuş hissi yaratır. Ağız bölgesinde bulunan dil ve yaka yastıkları, ayakkabının kolay giyilebilirliğini artırır. Böylece her adımda konfor sağladığı gibi giyim esnasında da zamandan tasarruf etmenizi mümkün kılar. Şık tasarımı sayesinde farklı parçalarla rahatlıkla kombinlenebilir.

Kinetix BRONX M Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı Rahat mıdır?

Kinetix BRONX M 100556287 Siyah erkek Sneaker Ayakkabı Fiyat

Kinetix Bronx M siyah erkek sneaker ayakkabı, giyim ve yürüme esnasında ekstra konfor sağlar. Bağcıklı bağlama özelliği, ayakkabının ayak bölgesinde uzun süre rahatsız etmeden kalabilmesini sağlar. Kaliteli bağcıkları sayesinde bir kez bağladıktan sonra uzun süre kullanabilirsiniz. Dil ve yaka yastıklarından oluşan ağız bölmesi, ayakkabının kolay giyilebilmesine yardımcı olur. Böylece hem giyim esnasında hem adım atarken özgür hissedersiniz. Spor ayakkabının tabanında bulunan poliüretan termo taban özelliği, kaymaz bir tutuş ve denge sağlar. Zemin üzerinde tam tutunma etkisine ulaştıran özel tabanı sayesinde adım attığınız her yerde konforlu hissedersiniz. Suni derinin sunduğu maksimum esneklik ile ayağınızı yerden her kaldırdığınızda adeta uçma hissi yaratır. Bronx spor ayakkabı, arzu ettiğiniz şıklığı ve rahatlığı deneyimleme imkânı tanır.

Kinetix BRONX Erkek Sneaker Ayakkabı Sağlam mıdır?

Kinetix BRONX M 100556287 Siyah erkek Sneaker Ayakkabı Fiyat

Kalite teması çerçevesinde üretilen sneaker, deneyimi iyileştirmek adına sağlam malzemeler kullanılarak satışa sunulur. Ayakkabının dışında bulunan suni deri malzeme, olası dış darbelere karşı ekstra dayanıklılık gösterir. Böylece adım attığınız her bölgede güvenli hissedersiniz. Tabanında bulunan poliüretan termo malzeme ile kayma tehlikesini önler. Soğuk ve karlı kış mevsiminde bile zemine güvenli bir biçimde tutunur. Spor ayakkabının iç malzemesinde kullanılan materyaller, ayak sağlığınızı korur. Topuk ve parmak bölgesine destek veren iç malzeme, ayakkabının maksimum konfor sunmasına yardımcı olur. Sportif faaliyetler ve günlük yaşam sırasında sağlamlığından endişe etmeden kullanabileceğiniz ürün, uzun ömürlüdür. Kinetix Bronx M siyah erkek sneaker ayakkabı yorumları incelendiğinde ürünün birçok kullanıcıdan şıklık ve sağlamlık gibi noktalarda olumlu eleştiriler aldığı görülür. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Kinetix Bronx erkek sneaker hakkında yapılan yorumları inceleyerek hayatınıza hem şık bir dokunuş hem de konfor katacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.