6
Makarna kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Knorr Çabuk Makarna Mac And Cheese Gülümseten Peynirli 212 gr 2 Adet

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
124,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Knorr Çabuk Makarna Mac And Cheese Gülümseten Peynirli 212 gr 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.3065
Geri Bildirim Ver

Knorr Çabuk Makarna Mac And Cheese Gülümseten Peynirli 212 gr 2 Adet Set

Stresli ve yorucu bir günün ardından ne pişireceğinin düşünülmesi sıkıntı verir. Bu yüzden, makarna yapımı kolay, pratik ve doyurucu olduğu için her zaman tercih edilir. Az enerji harcayarak çabuk hazırlanılan paketli ürünler hızlı bir şekilde yemek ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Hızlı hazırlanması ve lezzetli olması bakımından makarna öncelikli olarak seçilebilir. Hem lezzetli olması hem de yapımı kolay olan Knorr Mac And Cheese şeflerin özel tatlarını ayağınıza getirir. İçeriğinde yoğun peynirin yer alması nedeniyle günün stresini ve yorgunluğunu atarak keyifli bir şekilde yemek hazırlayabilirsiniz. Enerji veren içeriğe sahip bir ürün olduğu için zaman içerisinde modunuzu yükselterek yorgunluğunuzu azaltabilir. Bu kolay ve hızlı lezzeti deneyimleyerek günü mutlu bir şekilde kapatabilirsiniz.

  • Pratik lezzet
  • Enerji verici etki
  • Besleyici formül

Knorr Çabuk Makarna Mac And Cheese Özellikleri

Knorr Çabuk Makarna Mac And Cheese Özellikleri

Çabuk makarna Knorr şefleri tarafından araştırılan, muhteşem tadı ve kısa sürede hazırlanması bakımından kolaylık sağlar. Ürün, yalnızca 10 dakikada pişirilerek hazır olur. Bu sayede, yemek pişirme konusunda düşünerek kaybedilen zamanı geri kazandırır. Zaman kaybı yaşatmayan ürünü kullanarak peynir tadı sayesinde lezzet dolu bir gün geçirebilirsiniz. Knorr çabuk makarna Mac And Cheese gülümseten peynirli 212 gr 2 adet set kaliteli özelliklere sahip ürün olmasından dolayı, lezzetini gün boyunca damağınızda hissedebilirsiniz. 2 adet olmasından dolayı doyumsuz tadı yarıda kesmeden kaldığı yerden devam etmenize olanak tanır. Oldukça kolay yapımı ile malzeme gerektirmeden makarnanıza margarin ve süt ekleyerek yapabilirsiniz. Özel peynirli sosu ile öne çıkan makarna malzeme gerektirmeden, kısa sürede yemek hazırlanması konusunda imkan sağlar. Hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Knorr Çabuk Makarna Mac And Cheese Avantajları

Knorr Çabuk Makarna Mac And Cheese Avantajları

Ürünü; kalabalık sofralarınızda kısa sürede yapıldığı için tercih edebilirsiniz. Özellikle, içerisinde besleyici malzemelere sahip olduğundan çat kapı gelen misafirleri benzersiz tadıyla etkileyebilirsiniz. Yoğun peynir lezzeti ve büyük paketiyle öne çıkar. Knorr çabuk makarna Mac And Cheese gülümseten peynirli 212 gr 2 adet set fiyat açısından uygun olduğu için ürünü tercih edebilirsiniz. Bütçe dostu fiyatı ve yoğun peynir etkisiyle her ihtiyaca ve beklentiye hitap eden bir üründür. Knorr, yemek yapmaya vakit olmadığı zaman günü kurtarmak açısından yardımcı olur. Aynı zamanda, üzerine peynir eklemesi yaparak şık bir sunum hazırlayabilirsiniz. Şefler tarafından özel olarak hazırlanan tarifiyle tadını damakta bıraktıracak lezzeti yaşatır. Özellikle, makarnaya tereyağı da karıştırarak damağınızda bıraktığı tada ekleme yaparak şef gibi hissedebilirsiniz. Günü özel ve değerli kılmak açısından bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Knorr Gülümseten Peynirli 212 gr 2 Adet Set Fiyat

Knorr Gülümseten Peynirli 212 gr 2 Adet Set Fiyat

Peynir, sinir sistemi ve kemik erimesi oluşumunu azaltılması açısından fayda sağlayabilir. Bu ürünün tüketildiği zaman sağladığı etkileri Knorr çabuk makarna Mac And Cheese gülümseten peynirli 212 gr 2 adet set yorum kısmında okuyabilirsiniz. Peynir; içerdiği inek sütü sayesinde kalsiyum ihtiyacını karşılayarak enerji verebilir. Aynı zamanda, kemiklerin güçlenmesi açısından tercih edilebilir. Zengin İçeriği sayesinde, mutluluk hormonu salgılamaya yardımcı olur. Gülümseten lezzetiyle öne çıkan ürün pratik hazırlama imkanı sunar. Knorr çabuk makarna Mac And cheese gülümseten peynirli 212 gr 2 adet set satın alanların memnun kaldıkları görülür. Ürünün, peynir oranının yüksek olması nedeniyle enerji sağladığı, yorumlarda belirtilir. Yoğun süt ve peynir lezzeti sunar. Knorr çabuk makarna Mac And Cheese gülümseten peynirli 212 gr 2 adet set kullananlar arasında yerinizi almak için bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.