Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası + 495 Ader Adet Bez Kapasiteli Çöp Poşeti + 125 gr Sudocrem

1.370 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası + 495 Ader Adet Bez Kapasiteli Çöp Poşeti + 125 gr Sudocrem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: K&N BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: NATIVUS KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630136040200001 Vergi Kimlik Numarası: 6301360402
    Bu ürün K&N BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi: İçerisinde 495 adet kapasiteli çöp poşetine sahiptir. Kolay kullanımı ve çevre dostu yapısıyla etkili bir üründür. Kullanılmış bebek bezi kokusuna son verir ve güçlü koku geçirmeyen kova sisteminde kötü kokuyu hapseder. Geniş kapağı ve pedal sistemi ile elleriniz üniteye değmez, hijyenik üründür. 16 litre kapasitesi ile geniş depolama imkanı sağlar ve sık sık boşaltmaya ihtiyaç kalmaz. Kapak kilitleme sistemi sayesinde bebeklerinizin kovaya erişimini engeller. Poşeti değiştirirken içinde bulunan poşet kesme apartı sayesinde elleriniz bezle temas etmez. Korbell çöp kovasını, Korbell çöp poşetleriyle kullanılması tavsiye edilir. Korbell markası ürünlerini, geri donuşume uyumlu ve çevre dostu materyallerden üretilmeye özen göstermektedir. Hafif ve şık tasarımı sayesinde evin her noktasında kullanıma uygundur. SUDOCREM: Hassas ciltleri korur ve bakım yapar Sudocrem, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt hissi için tahriş edici maddelere karşı ciltte koruyucu bir bariyer oluşturur. Hassas ciltler için bakım yapar. Tahrişin neden olduğu kızarıklığın yatışmasına yardımcı olarak cildin doğal ve sağlıklı durumunu korur. Tüm cilt tipleri ve her yaşta günlük kullanıma uygun çok yönlü bir üründür. PAKET İÇERİĞİ: -1 Adet bebek bezi çöp kovası -1 adet 495 adet bez kapasiteli çöp poşeti -1 adet 125 gr Sudocrem

Ürün Özellikleri

  • Materyal Melamin
  • Hacim 16 L
  • Boyut/Ebat 30 x 50
  • Renk Gri
  • Kullanım Yeri Banyo
Geri Bildirim Ver