7
Ocak kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

KUMTEL Kh-7011 Gri Tekli Elektrikli Ocak

569 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KUMTEL Kh-7011 Gri Tekli Elektrikli Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BORAKS Satıcı Ünvanı: BORAKS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ALIM SATIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0180044039400014 Vergi Kimlik Numarası: 1800440394
    Bu ürün BORAKS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumtel KH-7011 Gri Tekli Elektrikli Ocak Ürün Özellikleri • 1500 Watt • Tekli Elektrikli Ocak • Termostat Kontrollü • Güç Uyarı Lambası

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi Doğalgaz
  • Ocak Yüzeyi Seramik
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Kumtel Kh-7011 Hotplate 1500 Watt Ocak Elektrikli Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ocak, her evin mutfağında kendine yer bulan bir üründür. Gün içinde yemek yapmak, buzdolabında bekleyen soğuk yemekleri ısıtmak için bu ürünler kullanılır. Doğalgaza ihtiyaç duymayan elektrikle çalışan modeller, modern mutfaklarda kendine yer edinir. Kumtel KH-7011 gri tekli elektrikli ocak OCK-KMTL-0002 modeli modern tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken bir üründür. Elektrikle çalışan bu model, fişe takıldığı an kullanıma hazır hale gelir. Kumtel KH-7011 gri tekli elektrikli ocak tekli pişirme alanına sahiptir ve mutfak içinde büyük bir alan kaplamaz. Model, üzerine yerleştirilen tencere veya tavaya ısıyı eşit şekilde dağıtır. Hızlı ısınan pişirme alanı sayesinde yemeği ihtiyaç duyulan sürede pişirir. Çalışması için doğalgaza ihtiyaç duymayan bu ürün ile yemeklerinizi lezzetle pişirebilirsiniz.

  • Güç uyarı lambası özelliği
  • Kurulum gerektirmeyen basit kullanım
  • Altı farklı güç seviyesi

Kumtel KH-7011 Gri Tekli Elektrikli Ocak Özellikleri

Kumtel KH-7011 Gri Tekli Elektrikli Ocak Özellikleri

Her yemeğin pişmesi için ihtiyaç duyulan ısı seviyesi farklıdır. Kızartma türleri için kızgın yağ gerekirken, bazı yemekler kısık ateşte pişirilir. Kumtel KH-7011 pişme esnasında ısı dengesinin ayarlanabilmesi için altı farklı güç kademesi bulundurur. Birden altıya kadar numaralandırılmış bu güç kademeleri, kademe ilerledikçe verilen ısının artırılmasını sağlar. Model, termostat kontrol mekanizmasına sahiptir. Bu mekanizma, sıcaklığın belirlenen derecede sabit tutulmasını sağlar. Kumtel KH-7011 gri tekli elektrikli ocak kullananlar ürünün seramik yüzeyi sayesinde temizlik konusunda zorluk yaşatmaz. Gaz bağlantısının olmadığı durumlarda elektrikli ocak kurtarıcı rol oynar. Ürünün bağlı olduğu elektrik yükü 1500 Watt’dır. Sızdırmaz tabana sahip bu ürün, emayelenmiş yüzeye sahiptir. Modelin tek ocağa sahip oluşu, taşınabilirliğini kolaylaştırır. Cihaz yerleşimi sabit olmayan bu ürünü, elektrik güç kaynağı bulunan her noktada kullanabilirsiniz.

Ergonomik Tasarımı ile Dikkat Çeken Kumtel 7011

Ergonomik Tasarımı ile Dikkat Çeken Kumtel 7011

Dar ve küçük mutfaklar dekore edilirken alandan tasarruf etmek önemlidir. Kumtel ocak elektrikli model, 25 cm x 28 cm ebatları ile dar alanlarda kullanıma uygundur. Emaye ile kaplanmış olan gövde, ısı iletkenliği konusunda oldukça başarılıdır. Yemeğin uzun süre sıcak kalması gereken durumlarda emaye gövde ve termostat kontrolü oldukça işe yarar. Elektrikli ocakta bulunan ısı kontrolü, sıcaklığın istenen düzeyde korunmasını sağlar. Hayat kolaylaştıran özellikleri ile bu ürün sadece evlerde değil, işyerlerinde, ofislerde ya da yemek servisi bulunan diğer işletmelerde de kullanıma uygundur. Ürünün sahip olduğu altı farklı güç seviyesi, yemeklerin doğru şekilde pişmesine yardımcı olur. Yüksek kaliteli materyallerden imal edilen model, kullanışlı ve uzun ömürlüdür. Kumtel KH-7011 gri tekli elektrikli ocak yorumları ve müşteri deneyimlerini okuyarak, ürün konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kumtel KH-7011 Gri Tekli Ocak Fiyatları

Kumtel KH-7011 Gri Tekli Ocak Fiyatları

Her mutfakta ihtiyaç duyulan ocak, günlük hayatınızı önemli ölçüde kolaylaştırır. Her bireyin gereksinim duyduğu bu ürünün bütçe dostu olması da önemlidir. Kumtel KH-7011 gri tekli elektrikli ocak fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde belirlenir. Termostat kontrolüne sahip model, ısı dengesini koruyarak gereksiz enerji tüketiminin önüne geçer. Ürünün üzerinde bulunan güç uyarı lambası, ocağın çalışır durumda olduğunu gösterir. Bu sayede, ocağın kullanım dışı durumlarda açık unutulmasının önüne geçilir. Güç uyarı lambası ocağın aktif durumda olduğunu gösterdiği için el yakma gibi kazalar da engellenir. Ürünün fonksiyonelliğinin yanı sıra garanti süresi de oldukça önemlidir. Ergonomik tasarımı ve modern duruşu ile dikkat çeken Kumtel 7011 modeli uzun ömürlü kullanım vadeder. İdeal ölçüleriyle kullanım kolaylığı sunan bu ürünü Trendyol’dan inceleyebilir, uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.