L'eDoren 20w Iphone Tüm Serilerle Uyumlu Hızlı Şarj Aleti Adaptör Kablo Plus 5 6 7 8 X 11 12 13 14 Pro Max

Ürün Bilgileri

L'eDoren 20w Iphone Tüm Serilerle Uyumlu Hızlı Şarj Aleti Adaptör Kablo Plus 5 6 7 8 X 11 12 13 14 Pro Max

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEDOREN Satıcı Ünvanı: BURAK VURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9250662469
    Bu ürün LEDOREN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İPhone Telefonlar İçin 20W Hızlı Şarj Cihazı : Mobil cihazlarınızın şarj edilme süresini daha da hızlandırmak ve kesintisiz iletişim keyfini yaşamak istemez misiniz? İşte size çözüm: iPhone telefonlarınız için özel olarak tasarlanmış olan 20W Hızlı Şarj Cihazı! Bu şarj cihazı, en son teknolojiler ile uyumlu bir şekilde çalışır ve size şarj sürecinde beklemek zorunda kalmadan daha fazla özgürlük sunar. İşte bu cihazın bazı özellikleri: Hızlı Şarj Desteği:20W gücü sayesinde, telefonunuzun pilini hızla doldurun ve daha fazla kullanım süresi elde edin. Güvenli ve Güvenilir:Entegre aşırı akım, aşırı gerilim ve aşırı ısınma koruması ile donatılmıştır. Cihazınızın güvenli bir şekilde şarj edilmesini sağlar. Taşınabilir Tasarım:Kompakt boyutu, seyahatlerde veya günlük kullanımda yanınızda taşımanızı kolaylaştırır. Evrensel Uyumluluk:iPhone'unuzun yanı sıra diğer iOS cihazları ve USB-C destekleyen cihazları da şarj edebilir. Müşteri Desteği:Ürünümüz %100 memnuniyet garantisi ile birlikte gelir ve sorularınızı yanıtlamak için buradayız. Hızlı ve güvenli şarj deneyimi için bu 20W Hızlı Şarj Cihazını hemen sipariş verin. İletişimde daha fazla özgürlük ve kesintisiz bağlantı için bu üstün şarj cihazını keşfedin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Bağlantı Tipi Lightning (8 Pin)
Geri Bildirim Ver