LG Puricare 360 Air Purifier Single Hava Temizleme Cihazı Wi-fi As65gdwh0

Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

LG Puricare 360 Air Purifier Single Hava Temizleme Cihazı Wi-fi As65gdwh0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERGÜN ISITMA SOĞUTMA Satıcı Ünvanı: ERGÜN ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0358029027200019 Vergi Kimlik Numarası: 3580290272
    Bu ürün ERGÜN ISITMA SOĞUTMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lg puricare™ hava temizleme cihazı lg puricare 360 air purifier single hava temizleme cihazı, 61 metrekare alanlar için uygun performansı, 20 desibel gibi çok düşük bir ses seviyesi sayesinde hiç rahatsızlık vermeden sahip olduğu teknoloji ile iç mekan havasını arındırır ve optimum düzeyde kalmasını sağlar. Daha sağlıklı ve daha hijyenik iç mekan havasında barınabilecek toz, mikrop ve virüslerin sebebiyet verdiği sorunlar artık daha fazla dikkat gerektiren bir önceliğe sahiptir. Ortam havasının sağlıksız olmasının solunum yolları rahatsızlıklarından alerjik durumlara kadar pek çok olumsuz sonucu da olabilmektedir. Lg puricare, bu sorunlara çözüm arayanlar için iç mekan havasının daha hijyenik ve daha sağlıklı olmasını sağlar. Lg’nin alanında uzman tecrübesi ve sahip olduğu teknoloji sayesinde evlerde istenen optimum hijyen seviyesinin korunması mümkün olur. Ortam havasında hijyen ve teknoloji lg puricare, nasa’nın boeing 747’de bulunan uçak fanı teknolojisini barındırıyor. Lg pruicare’de bulunan dişli fan kanatları hava direncinin minimize edilerek çok daha güçlü bir performans sergilemesini sağlar. Bu sayede cihaz, evin hangi köşesinde konumlandırıldığı fark etmeksizin 360o açıyla havayı temizler. Sahip olduğu bir başka özellik olan clean booster ile bulunduğu yerden 7,5 metre mesafeye kadar havanın itilmesine olanak tanır. Üstelik 7,5 metre uzaklığa itilebilen hava ekstra bir çalışma moduna ihtiyaç duymaksızın %24 daha hızlı şekilde ulaşır. Toz, mikrop ve kötü kokuya son ortam havasının bakteri, virüs, toz ve alerjenlerden büyük oranda arınmasını sağlayan safe plus filtresi sayesinde solunum yolları başta olmak üzere pek çok sağlık sorununa sebebiyet veren olumsuz etkenleri ortadan kaldırır. H13 hepa filtresi sayesinde güçlü bir filtreleme sağlar. Böylece hem ev ortamındaki mevcut kokunun hem de havadaki kirletici maddelerin filtrelenmesini sağlar. Üstelik filtre alarmı sayesinde filtrenin dolması halinde uyarı verir. Lg puricare uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir. Cihazın uzaktan kontrolünün yanı sıra wi-Fi teknolojisi ile evde olmadığınız zamanlarda dahi mobil uygulaması ile aktif edebilir ya da cihazı kapatabilirsiniz. Akıllı sensör ve renk kodlu göstergesi ile hem kolay kullanımı hem de ortam havasının hijyen seviyesini pratik bir şekilde kontrol edebilmeyi de mümkün kılar. Istendiği takdirde otomatik modu sayesinde her an evinizin havasını optimum hijyen seviyesinde tutmanıza da yardımcı olur. Siz de evinizin havasını arındırmak için lg puricare hava arıtma cihazını hemen satın alın!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

LG AS65GDWHO.AEG Puricare 360 Air Purifier Single Wi-fi Hava Temizleme Cihazı

LG Puricare 360 Air Purifier Single Wi-Fi hava temizleme cihazı, yaklaşık 61 metrekare alana etki eder. Düşük ses seviyesi sayesinde gürültü kirliliği oluşturmaz. Yeni nesil teknolojiler kullanılarak üretilen bu hava temizleme cihazı, iç mekânları hijyene kavuşturur. Ürün, bireylerin daha sağlıklı ve temiz ortamlarda vakit geçirmesine yardımcı olur. Özellikle çocuklu evlerde ve yaşlı bireylerin yaşadığı ortamlarda hava temizliği her zamankinden daha önemli bir hâl alır. LG Puricare 360 Air Purifier Single Wi-Fi beyaz hava temizleme cihazı; bakteri, virüs ve mikropların oluşmasını engelleyecek bir ortam yaratır. Siyah ve beyazın şık uyumunu yansıtan ürün, silindir benzeri bir görüntüye sahiptir. İdeal boyutları sayesinde her yerde konumlandırmaya müsaittir.

  • Fan: 360 derece direk fan
  • Ses seviyesi: 20-52 db
  • Renk: Siyah- Beyaz

Lg Wi-fi Hava Temizleme Cihazının Kullanımı

Lg Wi-fi Hava Temizleme Cihazının Kullanımı

LG Puricare 360 Air Purifier Single hava temizleme cihazı, kolay kullanılabilen bir yapıdadır. Ürün, enerji kaynağına bağlanarak hızlı bir biçimde aktif edilir. Temizleyicinin Wi-Fi özelliği de bulunduğundan evde olmadığınız zamanlarda bile bu ürünü çalıştırabilmeniz mümkündür. LG Puricare 360 Air Purifier, kirlilik seviyesine duyarlı sensörlere sahiptir. Bu sensörler, havanın optimum temizlik seviyesini ölçerek uyarı verir. Aynı uyarı sistemi, filtrenin yenilenmesi gerektiğinde de çalışır. Bu ürünün üzerinde HEPA 13 filtre türü kullanılır. Cihaz, filtre dolduğunda sinyal vererek kullanıcılara değişim zamanının geldiğini bildirir. LG Puricare Single hava temizleme cihazı, markanın Türkiye garantisiyle ve korunaklı ambalajında gönderilir. Ağırlıklı olarak beyaz rengin kullanıldığı ürün, pek çok dekorasyon tarzıyla uyumludur. Cihaz, sadece evlerde değil ofislerde de tercih edilebilir.

Lg Puricare 360 Air Hava Temizleme Cihazının Özellikleri

Lg Puricare 360 Air Hava Temizleme Cihazının Özellikleri

LG Puricare 360 Air Purifier Single Wi-Fi hava temizleme cihazı, 343 x 587 x 343 mm ebatlarına sahiptir. Kontrol paneli cihazın tepe noktasında konumlandırılır. LG Puricare, uzaktan kumandayla kontrol edilebilir. Odanın neresinde durursa dursun uzak noktaların bile temiz havaya erişmesine yardım eder. LG Puricare 360 Air Purifier Single Wi-Fi hava temizleme cihazı, hafif ve minimalist tasarımıyla evin her noktasına kolayca taşınabilir. Özel filtreleme sistemiyle aylar boyunca, sağlıklı hava solumanızı sağlar. Alerjik bünyeye sahip veya solunum yolu rahatsızlıkları olan bireyler başta olmak üzere herkesin kullanımına uygun bir üründür. Cihaz, kaliteli sensörleri sayesinde hava kalitesini algılar. LG Puricare 360 Air Purifier Single Wi-Fi hava temizleme cihazı, çalışma modunu ve diğer özellikleri barındıran dokunmatik bir panele sahiptir.

Lg Purifier Single Hava Temizleme Cihazının Etki Alanı Nasıldır?

Lg Purifier Single Hava Temizleme Cihazının Etki Alanı Nasıldır?

LG Puricare 360 Air Purifier Single Wi-Fi hava temizleme cihazı; booster, normal ve akıllı olmak üzere üç temel modda çalışır. Fan hızı da ayarlanabilen ürün, ihtiyaca göre hızlı veya yavaş hava sirkülasyonu sağlayabilir. Ürünün fan ayarı da otomatik, düşük, orta, yüksek, turbo gibi 5 farklı seviyeye sahiptir. LG Puricare 360 Air Purifier Single Wi-Fi hava temizleme cihazı hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip telefonlarla kontrol edilebilir. Ürün üzerinde alerjen toplama ve zararlı gaz arındırma gibi filtre özellikleri de bulunur. Sadece 11.5 kg ağırlığındaki ürün, 659 ft² / 61,2 m² alanın havasını temizleme özelliğine sahiptir. Yerde konumlandığı zaman çocuk kilidi aktif edilerek güvenli şekilde kullanılabilir. LG Puricare 360 Air Purifier Single Wi-Fi hava temizleme cihazı yorumlarına bakıldığında pek çok kullanıcının üründen memnun kaldığı anlaşılır. Siz de daha temiz yaşam alanları oluşturmak için bu cihazı tercih edebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan sipariş ederek bütçe dostu fiyatların tadını çıkarabilirsiniz.