Linktech Micro Usb Den Lightning Iphone Uyumlu Dönüştürücü Otg Çevirici

199 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Linktech Micro Usb Den Lightning Iphone Uyumlu Dönüştürücü Otg Çevirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güreş Bilgisayar İletişim Satıcı Ünvanı: DOĞAN GÜREŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1284709566800001 Vergi Kimlik Numarası: 4440069615
    Bu ürün Güreş Bilgisayar İletişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Linktech micro usb to lightning otg dönüştürücü - Gümüş ürün kodu:Lof-O189 ürün özellikleri micro usb giriş lightning çıkış verir.
  • Herhangi bir sürücü driver istemez.
  • Uyumluluk lightning girişli tüm cihazlar

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Link Tech Micro USB’den Lightning iPhone Uyumlu Dönüştürücü OTG Çevirici 17091602-2

Günlük kullanım yoğunluğuna bağlı olarak akıllı telefonların şarjları çabuk tükenebilir. Yoğun kullanım durumlarında kapanmaması için telefonu sık sık şarj etmek gerekir. Link Tech Micro USB’den Lightning iPhone uyumlu dönüştürücü OTG çevirici aksesuar, ihtiyaç duyulan bir üründür. Ürünün Micro USB uyumlu dişi ucu sayesinde şarj etme ve veri aktarımı gibi özelliklerden kolaylıkla yararlanılabilir. OTG dönüştürücü aksesuar avantajlı özellikleri ile bilinir. Birçok faydalı özellikten yararlanma imkanı olan mini tasarımlı dönüştürücü aksesuar, boyutu sayesinde çanta ve cep içerisinde rahatlıkla taşınabilir. Sürekli yanında bulundurma imkanı veren ürünlerden biri olan model, hayatı kolaylaştırır. Mini bir model olan iPhone OTG USB dönüştürücü sık telefon kullanımı gerektiren işlerde çalışanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de bu kullanışlı ürüne sahip olabilirsiniz.

  • iPhone dönüştürücü
  • Kullanışlı aksesuar
  • Taşıma kolaylığı

Kullanışlı Link Tech Micro USB Lightning Dönüştürücü

Kullanışlı Link Tech Micro USB Lightning Dönüştürücü

Hayatı kolaylaştırmaya yardımcı olan teknolojik donanımlara sahip Micro USB Lightning iPhone uyumlu dönüştürücü aksesuara günlük yaşantıda sıklıkla ihtiyaç duyulur. Kullanışlı modellerden olan Link Tech markasına ait iPhone uyumlu dönüştürücü OTG çevirici aksesuar, sağladığı avantajlar ile ön plana çıkar. Gün içerisinde sık telefon kullanımından kaynaklanan hızlı şarj tükenmesi sorununa çözüm sağlamak amacıyla tasarlanan dönüştürücü aksesuar sayesinde dış alanlarda yapılacak aktivitelerde ve iş yerlerine giderken sürekli telefon ile uyumlu şarj aleti taşıma zorunluluğu ortadan kalkar. Bu ihtiyaç duyulan özelliği sayesinde mikro boyuta sahip iPhone OTG dönüştürücü sıklıkla tercih edilen bir üründür. Farklı girişe sahip şarj aletleri ile telefon pilini doldurmak ve farklı cihazlara veri transferi yapabilmek için özenle tasarlanan ürün işlevsel özellikleri ile büyük fayda sağlar. Siz de bu kaliteli ürünü tercih edebilirsiniz.

Pratik Link Tech USB Lightning iPhone Uyumlu Dönüştürücü

Pratik Link Tech USB Lightning iPhone Uyumlu Dönüştürücü

Teknolojik cihazlar açısından önemli yeri bulunan USB Lightning iPhone uyumlu dönüştürücü modeli sağladığı avantajlar ile ön plana çıkar. Sıklıkla ihtiyaç duyulan ürün müşteri memnuniyeti doğrultusunda geliştirilir. Boyut olarak fazla yer kaplamayan bu aksesuar taşıma kolaylığı açısından sıklıkla tercih edilir. Link Tech Micro USB’den Lightning iPhone uyumlu dönüştürücü OTG çevirici 17091602-2 modeli bir ucu lightining diğer ucu mikro dişi USB özelliktedir. Bu sayede veri aktarımı imkanı tanıyan ürün oldukça kullanışlıdır. iPhone OTG USB uyumlu dönüştürücü sayesinde iPhone uyumlu kablo olmadan akıllı telefon ile farklı bir cihaza bağlanmak mümkündür. Bağlanılan cihaza istenilen medyanın aktarılmasını sağlayan ürün fonksiyonel özelliği ile dikkat çeker. Oldukça estetik tasarlanan bu mini adaptör çeşidi fazla yer kaplamadığı için rahatlıkla taşınabilir. Siz de bu fonksiyonel ürüne sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Link Tech iPhone Uyumlu Dönüştürücü Fiyatları

Avantajlı Link Tech iPhone Uyumlu Dönüştürücü Fiyatları

iPhone marka cihazların sahip olduğu farklı girişler sebebiyle diğer Android cihazlara ya da aksesuarlara bağlanmak zorlaşabilir. Bu zorluğu ortadan kaldırmak amacıyla özel olarak tasarlanan iPhone OTG çevirici teknolojik bir aksesuardır. Link Tech Micro USB’den lightning iPhone uyumlu dönüştürücü OTG çevirici fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün yeni nesil teknolojiler kullanılarak özel olarak tasarlanır. Kapsamlı özellikleri ile bu mikro dönüştürücü, Android aksesuar ve cihazlar ile uyum sağlar. iPhone cihaz içerisindeki medya gibi dosyaları aktarım imkanı veren bu işlevsel aksesuar birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Aksesuarı deneyimleyen müşteriler tarafından bırakılan Link Tech Micro USB’den Lightning iPhone uyumlu dönüştürücü OTG çevirici yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan güvenli alışveriş deneyimi ile satın alabilirsiniz.