3
Meyve Suyu kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Link Aromalı Içecek 200 Ml(1 Gün Içinde Kargoya Teslim

170,99 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
259,99 TL179,99 TL
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,50 TL
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Link Aromalı Içecek 200 Ml(1 Gün Içinde Kargoya Teslim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mahalle Bakkalı Satıcı Ünvanı: KAZIM ŞİŞMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140447920
    Bu ürün Mahalle Bakkalı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çilek aromalı içecek 200 ml 15'li Koli

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 200 ml
Geri Bildirim Ver

Link Çilek Aromalı İçecek 200 ml

Çilek herkes tarafından sevilen bir yaz meyvesidir. Bu kadar çok sevilen meyvenin birçok yiyecek ve içecekte kullanılması da sık görülür. Link çilek aromalı içecek 200 ml taptaze çileklerin enfes tadını ve kokusunu içerir. Çilek meyvesi güçlü bir antioksidan özelliği sahip olmasının yanı sıra birçok vitamin ve minerali de içerisinde barındırır. C vitamini ve B grubu vitaminleri barındıran bu yaz meyvesinin çocukların gelişiminde ciddi ve önemli etkileri vardır. İçerisinde herhangi bir hayvansal ürün bulunmadığı için vegan ve vejetaryen beslenmeye uygundur. Gluten içermeyen bu ürün, glutensiz beslenen bireylerin rahatlıkla tüketebileceği bir içecektir. Hem çocukların hem de yetişkinlerin severek tükettiği Link çilek aromalı içecek lezzetini denemek için siz de 15’li paket seçeneğiyle satın alabilirsiniz.

  • Katkısız formül
  • Çileğin eşsiz tadı
  • B vitamin içerikli

Enfes Tadıyla Link Çilekli İçecek 200 ml Fiyatı

Enfes Tadıyla Link Çilekli İçecek 200 ml Fiyatı

Yaz meyveleri herkes tarafından sevilen ve sıklıkla tüketilen sağlıklı yiyeceklerdir. Bu meyveler arasında yer alan çilek yediden yetmişe herkesin sevdiği bir üründür. İçerisinde bolca C vitamini bulunan bu meyve aynı zamanda B grubu vitaminleri de barındırır. Bağışıklık sistemine iyi gelen ve güçlü bir antioksidan olan bu yaz meyvesi Link markasının güvencesiyle sunulan içecek dört mevsim tüketilebilir. Link çilek aromalı içecek 200 ml fiyatı uygun ve avantajlı seçeneklere sahiptir. Sevilerek tüketilen bu içecek bütçe dostu olmasıyla müşterilerin dikkatini çeker. İstediğiniz her an tüketebileceğiniz Link çilek aromalı ürün, işyeri molalarında, okulda teneffüs ya da beslenme aralarında sizinle birliktedir. Çerez, kek, bisküvi ya da poğaça gibi atıştırmalıklarla uyumlu bir lezzettir. Çileğin yazı hatırlatan tadını her an hissetmek isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

B Vitamini Deposu Link Çilekli İçecek 200 ml Yorumları

B Vitamini Deposu Link Çilekli İçecek 200 ml Yorumları

Yaz günlerinde soğuk içecek tüketmek sizi ferahlatır ve rahatlatır. Sıcak yaz akşamlarında arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle birlikte içebileceğiniz bu ürün, yüksek oranda B grubu vitaminlerine sahiptir. Link çilek aromalı içecek 200 ml yorumları bu ürünü deneyen müşterilerin değerli bilgileri ile doludur. Bu lezzetli içeceği ilk kez deneyecek müşteriler için yorumlar kısmı aydınlatıcı ve yol göstericidir. Sert plastik kullanılarak üretilen şişelerde toplamda 200 mililitrelik içecek bulunur. İçerisinde 15 adet içecek yer alan bu ürün sayesinde bitmesinden endişelenmeden, içeceklerinizi sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Dökülmeyi önleyici kapağa sahip olan bu ürün dökülme korkusu olmadan çantaların içine eklenebilir. Molaları renklendiren ve lezzetlendiren bu ürün, istenilen herhangi bir atıştırmalıkla birlikte tüketilir. Kampa ya da sahile giderken yanınıza alabileceğiniz kadar hafif olan bu içeceği satın alabilirsiniz.

Link Çilekli İçecek 200 ml (15 adet) Avantajları

Link Çilekli İçecek 200 ml (15 adet) Avantajları

Kırmızı renkli meyveler denilince akla ilk gelen çilektir. Yazın habercilerinde biri olan çilek sıvı formda sunulunca hem lezzetli hem de serinletici bir ürün haline gelir. Link çilek aromalı içecek 200 ml (15 adet) size yıl boyunca yazı anımsatır. İçerisinde toplamda 15 adet içecek bulunan bu ürünü sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla rahatlıkla tüketebilirsiniz. İçerisinde herhangi bir hayvanval ürün yer almaz. Vegan ve vejeteryan beslenen bireylerin beslenme listesine eklenebilir. Ergonomik ve tutuşu kolay bir şişe tasarımına sahiptir. Sıcak yaz günlerinde Link içeceğinizi buz kalıplarına koyup dondurabilirsiniz. Donmuş olan ürünleri blender yardımıyla parçalayarak ev yapımı slushie hazırlayabilirsiniz. İçerisine limon ve çilek atarak süsleyebilirsiniz. Alternatif olarak dondurma kalıplarına döküp çilek aromalı dondurma yapabilirsiniz. Çilek aromalı ve B vitamini dolu bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.