Lipton Extra Dem Bardak Poset Çay 100'Lu 210 gr

182,60 TL
(1,83 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Extra Dem Bardak Poset Çay 100'Lu 210 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELa Store Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL ERTEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3730329090
    Bu ürün ELa Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Extra Dem Bardak Poşet Çay, taze ve iri yapraklı çay bitkisinin kurutulması ve çay taneleriyle kurutulmasıyla elde edilir. Ateş kırmızısı bir çay rengi elde etmek için özel olarak hazırlanan çay, yumuşak içimi ve yoğun demiyle size dört dörtlük bir çay keyfi yaşatır, en koyu sohbetlerinize eşlik eder.
  • İşletme Kayıt No
  • TR-34-K-015306
  • Kullanım Önerileri
  • Önce Lipton poşet çayınızı bardağa koyun. Üzerine 100C'de taze kaynamış 200ml içme suyu ekleyin. Poşeti suya 5-10 kez daldırıp çıkarın. İstediğiniz dem yoğunluğu elde edene kadar 2-3 dakika bekleyin. Afiyet olsun!
  • Net Miktar (g/ml)
  • 210
  • Menşei
  • TÜRKİYE
  • İçindekiler
  • Siyah çay.
  • Saklama Koşulları
  • Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
  • Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
  • UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.
  • Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
  • İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver

Lipton Extra Dem Bardak Poset Çay 100'lü 210 gr ile Leziz Çay Keyfi

Türk damak tadına uygun kokusu ve lezzeti ile gerçek demleme çay keyfini bu ürünle gerçekleştirebilirsiniz. Kalitesi ve güzel içimi sayesinde herkesin tercih ettiği ilk markalar arasında yer almaktadır. Lipton yalnızca ülkemizde değil dünyada da tanınmış bir markadır. Çayın kendine has tadı marka ile bütünleşmiştir. Yapmış olduğu hizmetler ve açmış olduğu şubelerle Dünya’da 150’ye yakın ülkede hizmet vermektedir. Lipton extra dem bardak poşet çay 100’lü paketinin lezzetli olmasının sebebi; dalından taze toplanan iri çay yapraklarına hiçbir şekilde katkı maddesi eklenmiyor olmasından kaynaklıdır. Dalından taze koparılan çay yaprakları özenle seçilir ardından kurutma işlemine geçilir. Tüm bu işlemler bitirildiğinde kurutulan taze yapraklar özenle paketlenir. Geriye keyifle demlediğiniz Lipton extra dem çayınızı yudumlaması kalır.

  • Yumuşak İçim
  • Korunaklı Paketler
  • Ateş Kırmızısı Görünüm

Lipton Ekstra Dem Bardak Poşet Çay 100’lü 210 gr Özellikleri

Lipton Ekstra Dem Bardak Poşet Çay 100’lü 210 gr Özellikleri

Ürün Türk damak tadına yakışır şekilde siyah çaydan oluşmaktadır. Her bir paket içerisinde yer alan çay miktarı son derece ideal miktara sahiptir. Sabah, öğle, akşam ya da gün içerisinde dilediğiniz saatte tüketilme konusunda başarılıdır. Küçük paketler halinde üretilmesi, kolay taşınabilmesini de beraberinde getirir. Küçük paketler halinde ofis ya da iş yerinize götürebileceğiniz minimal boyutlara sahip olarak üretilmektedir. İşlem görmemiş taze çay yaprakları oldukça lezzetli ve keyif vericidir. Demlendiğinde ateş kırmızısına sahip ultra yoğun rengi ile hem tat hem de görüntü alanında oldukça etkilidir. Çay tiryakilerine hitap edecek şekilde özel olarak üretilmiştir. Yoğun ve etkili bir tada sahiptir. Her bir demleme poşet tadında aynı lezzeti alırsınız.

Lipton Extra Dem Bardak Poşet Çay 100’lü 210 gr Kampanya

Lipton Extra Dem Bardak Poşet Çay 100’lü 210 gr Kampanya

Lipton Extra dem bardak poşet çaylar kaliteli olmasının yanı sıra uygun fiyatlıdır. Kullanıcılar tarafından özellikle kampanya dönemlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Ürün içerisinde yer alan 100’lük paketlerin toptan bir şekilde alınması daha ekonomik fiyatlarıyla sizlere sunulmaktadır. Bu şekilde sipariş ettiğiniz 100’lü 210 gramlık paketler aynı zamanda uzun süre çay ihtiyacınızın karşılanmasına destek olur. Sürekli çay tüketen kullanıcıların ihtiyacını karşılamak için ekonomik fiyatıyla bilinir. Paket içerisinde 100 adet demlemeniz için poşet bulunmaktadır. Ortalama bir kullanımda demlemeniz için yer alan küçük paketler uzun süre çay ihtiyacınızın karşılanmasında destekleyicidir. Lipton extra dem bardak poşet çay 100’lü 210 gr fiyat aralığı ürünün miktarına içerisinde yer alan paket sayısına ve lezzetine göre değişim göstermektedir. Tadı, kokusu ve rengi ile üst seviyelerde ve kaliteli çay lezzeti sizlere hitap etmeye yardımcı olur.

Lipton Extra Dem Bardak Poşet Çay 100’lü 210 gr Yorumları

Lipton Extra Dem Bardak Poşet Çay 100’lü 210 gr Yorumları

Lipton markasının özel serisi içerisinde yer alan Ateş rengi kırmızısıyla harmanlama işlemine tabi tutularak üretilmektedir. Üretiminde kullanılan yöntemler sayesinde benzersiz bir lezzeti bardaklarınıza taşır. Çayın sahip olduğu lezzet katkısız doğal yöntemlerle üretilmektedir. Damakta sevdiğiniz hoş tadı bırakmaya yardımcı olur. Bu paketler su ile birleştirildiği sırada kaliteli poşetleri sayesinde içerisindeki çay taneleri kesinlikle deforme olmaz. Bu sayede çayınızın rengi ve tadı bozulmaz. Yumuşak içime sahip bu ürünün demlenmesi de oldukça kolaydır. 2 ya da 3 bardaklık çay içimlerinizde demliğe 1 paket ürün atmanız yeterli olacaktır. Lipton dem bardak poşet çaylar 15-20 dakika ardından istediğiniz ideal kıvama ulaşacaktır. Daha yoğun bir renk ya da tat için demleme süresini uzatabilirsiniz. Paketler halinde sizlere sunulması lezzetini uzun süre koruyabilmesini de destekler. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Lipton extra dem bardak poşet çay 100’lü 210 gr kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.