Lipton Yellow Label Loose Dökme Siyah Çay 1000 gr 3 Adet

400,50 TL
(133,50 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
9 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,95 TL
9 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Yellow Label Loose Dökme Siyah Çay 1000 gr 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bolkoy Satıcı Ünvanı: RECEPOĞLU TÜKETİM MADDELERİ GIDA DAĞITIM TAŞIMACILIK YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619014391200017 Vergi Kimlik Numarası: 6190143912
    Bu ürün Bolkoy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Yellow Label Loose Dökme Siyah Çay 1000 gr 3 Adet Doğanın, gerek kahvaltı gerek yemek sonrası için sunduğu eşsiz içecek olan çay, Lipton Dökme Çay Yellow Label ile damakları dolduruyor. Sohbetlerin yegane tanığı olan çay, dökme çayseverlerin, yediden yetmişe herkesin damak tadına uyuyor. Aroması ve kokusu ile yeni nesli hızla sardığı gibi eski kuşağı da damaklarından yakalıyor Lipton dökme çayı, hızlı dem alması ve berrak görünümü ile sabah kahvaltısından akşam beş çayına ve keyif molalarınızda tercihleriniz arasına alabilirsiniz. Lipton Yellow Label Dökme Çay 1000 GR Lipton özenle harmanlanan çay yapraklarının yumuşak içimli lezzeti, siyah çayın lezzetinden vazgeçemeyenlerin her zamanki tercihi. Güne başlarken ya da günün yorgunluğunu atmak için fark etmez, günlük rutinlerde siyah çayın yeri ayrıdır. Dostlarımızla, ailemizle zaman geçirirken veya güzel bir film açıp keyifle izlerken çay olmazsa olmazlarımızdandır. Her yudumda buram buram kokusu, ateş kırmızısı rengi ve yumuşak içimiyle Lipton Yellow Label lezzeti ana yayılır. Özenle toplanan çay yapraklarının lezzeti ve yumuşak içimi, günlük rutininize çay saatini ekleyerek leziz bir mola vermenizi sağlayacak. Lipton Yellow Label lezzeti ve kokusuyla en koyu sohbetlerinize eşlik edecek. Çay sevdiklerimize, kendimize, misafirlerimize özen göstermektir. Doğu Karadeniz, Endonezya, Kenya ve Seylan çaylarının özenle harmanlanan çay yapraklarının yumuşak içimini cam, porselen ya da çelik bütün demliklerinizde yakalayabilirsiniz. Ayrıca, içme suyu ile çayınızı demlemeniz çayınızın lezzetini artırır. Uzun sohbetlerin olduğu kadar yalnız başınıza içimlerde de içinizi bir dost sıcaklığıyla sarar. Kullanım Önerileri Demliğinize her bardak çay için bir tatlı kaşığı çay koyun. Bir kaşık da fazladan çay ekleyin. Çayınızı demlerken taze kaynamış içme suyu kullanın. En iyi lezzet için porselen veya cam demlik tercih edebilirsiniz. 15-20 dakika demlendikten sonra çayınızı afiyetle içebilirsiniz. Çayınızı yarım saat içerisinde tüketmenizi öneririz. Net Miktar (g/ml) 1000 İçindekiler Siyah Çay. Alerjen Uyarısı Alerjen İçermemektedir. Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
Geri Bildirim Ver

Lipton Yellow Label Dökme Çay ile Yeniliği Keşfet

Türkiye’nin çayı ile ünlü bölgesi olan Karadeniz’in verimli topraklarında yetişen en taze çay yapraklarının mevsiminde toplanıp kurutularak elde edilen Lipton yellow label dökme çay 1000 gr kokusu tadı ve rengi ile tüketicinin beğenisini toplar. Çay saatlerinin, kahvaltı sofralarının ve arkadaş sohbetlerinin en vazgeçilmez tadı olarak ülkemizde en çok sevilen ve tüketilen içeceklerin başında gelir. Koyu kırmızı rengi ve kendine has kokusu ile çay her an eşlikçiniz olacaktır. Damak tadına göre demlenen rengi ve tadı içen kişilere göre değişkenlik gösteren bir lezzet olarak tüm mutfaklarda ve sofralarda yer alır. Kışın soğuk günlerinde içinizi ısıtacak çaylar en taze ve kaliteli yapraklardan özenle kurutulup parçalanarak tamamen hijyenik şartlarda ve el değmeden ambalajlanarak sofralarınıza ulaşır. Sürdürülebilir tarım yöntemleri kullanılarak üretimi yapılır ve doğada geri dönüşür.

  • 3 Paket
  • Yoğun Lezzet
  • Pratik Kullanım

Lipton Yellow Label Dökme Çay 1000 gr

Lipton Yellow Label Dökme Çay 1000 gr

Dökme çay çeşitleri ev, iş yeri, kafe, okul kantinleri ve lokantaların en çok kullandığı çaylardan olup hem ekonomik hem de demlenmesi pratiktir. Hızlı hazırlanır. Damak tadına göre birçok farklı demleme usulü olan dökme çaylar için en önemli püf noktası kullanılan demlik çeşidi ve kaliteli su kullanımıdır. Kireçten arındırılmış içme suyu ve cam demlik ile demlenen çaylar daha berrak ve yumuşak içimli olur. Lipton yellow label dökme çay 1000 gr x 3 adet yorumları her bardak çay için bir kaşık çay eklenip üzerine kaynar su eklenerek 10 - 15 dk. demlenmesi beklenip içildiğinde en lezzetli haliyle içilmiş olduğu şeklindedir. Lipton kalitesi ile üretilen çaylar Türk damak tadına tam olarak hitap ettiğinden en çok tercih edilen çaylar arasında ilk sırada yer alır.

Lipton Yellow Label Dökme Çay 1000 gr x 3 adet İçeriği

Lipton Yellow Label Dökme Çay 1000 gr x 3 adet İçeriği

Çay yapraklarının en taze ve en doğal haliyle paketlenip mutfaklarınıza ulaştıran Lipton yellow label dökme çay 1000 gr x 3 adet SET.UNİ.657 3’lü paket seçeneği ile uzun süreli kullanım olanağı ve ekonomik fiyat avantajı sunar. Karadeniz’de çiftçilerin yetiştirdiği eşsiz çay yapraklarının harmanlanarak paketlenmesi ile yoğun aromada yellow label çay üretilir. Yumuşak içimi kırmızı rengi ve kokusu ile beğeni toplayan çay çeşitleri Lipton yellow label dökme çay 1000 gr x 3 adet kullananlar arasında en tavsiye edilen çay çeşidi olarak yer alır. Pratik ambalajı ile açılması ve saklanması kolaydır. Çaydanlık ve çay makinelerinde kullanıma uygudur. Hızlı ve kolay hazırlanabilir. Çayları ilk günkü gibi taze olarak muhafaza edebilmek için ağzı kapalı olarak serin ve kuru yerde muhafaza etmek gerekir. Lezzetini koruyabilmesi için baharatların bulunduğu dolaplarda saklanmamalıdır.

Lipton Yellow Label Dökme Çay 1000 gr x 3 Adet Fiyatı

Lipton Yellow Label Dökme Çay 1000 gr x 3 Adet Fiyatı

Türk mutfaklarının en temel ihtiyaçlarından biri olan çay çeşitleri ambalaj miktarına ve ürün çeşitliliğine göre fiyat değişikliği gösterebilir. Büyük boy ve çoklu paketler bütçeniz için uygun fiyat avantajı sunar. Lipton yellow label dökme çay 1000 gr x 3 adet fiyatı her cebe uygun fiyat seçenekleri ile kategorilerimizde yer alır. Uygun ürün çeşitleri için kategorilerimizi inceleyebilir güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 3’lü avantaj paketi ile uzun süreli çay ihtiyacı bu set ile giderilebilir. Günün her saatinde bulunduğunuz her ortamda tüketebileceğiniz damak zevkinize göre sıcak veya soğuk olarak tüketilebilen çaylar günün yorgunluğunu atmada, zinde ve canlı tutmada oldukça faydalıdır. Kış aylarında sıcak çay vücut ısısını korumaya destek olur. Sindirim sistemini çalıştırmada, grip, nezle gibi rahatsızlıkları iyileşmesine oldukça yardımcıdır. Hızlı ve pratik bir içecek seçeneği olmaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.