logitech MK470 Kablosuz İnce Türkçe Klavye Mouse Seti - Siyah

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.420 TL

Ürün Bilgileri

logitech MK470 Kablosuz İnce Türkçe Klavye Mouse Seti - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalite Teknoloji Satıcı Ünvanı: DOKU BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KIRTASİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0309065261200001 Vergi Kimlik Numarası: 3090652612
    Bu ürün Kalite Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnce profilli, minimalist tasarıma sahip klavye ve mouse sayesinde masanız daima düzenli ve şık görünür, alışık olduğunuz dizüstü bilgisayar benzeri bir yazma deneyimi sunar. Sayısal tuş takımına ve 12 adet FN kısayoluna sahip olan bu kompakt klavye, dar bir tuş düzeninde daha verimli veri girişi için ihtiyacınız olan tüm tuşları sunar. %90 gürültü azaltma özelliğine sahip mouse, pürüzsüz yassı bir şekle sahiptir ve her iki elle de kullanıma uygundur. İnce mouse'u rahatlıkla bilgisayar çantanıza veya cebinize koyabilirsiniz. USB alıcı, 10 metre kullanım mesafesi ile 2,4 GHz güçlü bir kablosuz bağlantı sunar. Tarzınıza uygun renk seçenekleri: Beyaz ve Siyah. Mouse için 18 ay pil ömrü ve klavye için 36 ay pil ömrü sunar. Her iki aksesuar da kullanılmadıkları zaman pil tasarrufu sağlayan uyku moduna geçer.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Kablosuz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Renk Siyah
  • Klavye Dili Türkçe
  • Aydınlatma Yok
  • Touchpad Yok
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech MK470 Kablosuz İnce Türkçe Klavye Mouse Seti - Siyah

Klavye ve mouse kalitesi ile çalışma performansınızı etkiler. Logitech MK470 kablosuz ince Türkçe klavye mouse seti - siyah, modern görünümü ve ince yapısı ile konforlu bir deneyim sunar. Hafif bir yapıya sahip ürünler, kolaylıkla taşınabilir. Minimal tasarımı ile küçük çalışma ortamlarında yüksek verimlilik sağlar. Aynı zamanda, çantalarınızda yer kaplamaz. Ürün, klavye ve mouse seti olarak size sunulur. Modern yapısı ile çalışma alanınıza şıklık kazandırır. Kompakt ürün yapısı ile pratik bir kullanım imkanı sağlar. Klavyenin sağ kısmında sayısal tuş takımı ve üst kısmında 12 adet FN kısayol tuşu bulunur. Yassı tasarımlı mouse ise her iki el ile kullanıma uygundur. Klavyenin sahip olduğu ince mekanizmalı tuş yapısı, akıcı bir şekilde yazmanıza olanak sağlar.

  • Konforlu yazma tecrübesi
  • Ultra sessiz çalışma
  • Güçlü kablosuz bağlantı

Yüksek Performanslı Logitech MK470 Kablosuz Set

Yüksek Performanslı Logitech MK470 Kablosuz Set

Ürün, ergonomik tasarımı ile yumuşak bir dokuya sahiptir. Logitech MK470 kablosuz ince Türkçe klavye mouse seti - siyah kullananların değerlendirmelerini inceleyebilir ve müşteri deneyimlerini görebilirsiniz. Ürün, pil gücü ile çalışır ve uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunar. Klavye 36 aya ve mouse 18 aya kadar çalışma performansına sahiptir. Ürün, kullanılmadığı zamanlarda otomatik olarak uyku moduna geçer ve tasarruf sağlar. Q klavye tuş düzeni mevcuttur. Piller dahil olarak mouse 100 gram ve klavye 558 gram ağırlığa sahiptir. MK470 klavye 10 metre kablosuz bağlantı mesafesi ile çalışır. 2,4 GHz kablosuz bağlantı hızı ile konforlu bir deneyim sağlar. Kabloların oluşturduğu dağınıklığı ve istenmeyen görüntüyü engeller. Böylece, düzenli bir çalışma ortamına sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda ürünü, sınırlar olmadan rahat hissettiğiniz şekilde yerleştirerek kullanabilirsiniz.

Pratik Kullanımı ile Logitech MK470 Kablosuz Set

Pratik Kullanımı ile Logitech MK470 Kablosuz Set

MK470 Logitech, sessiz çalışma mekanizması ile sakinlik sağlar. Klavye tuş takımı yumuşak bir yapıya sahiptir. Ergonomik yapılı mouse, konforlu bir kullanım imkanı verir. Ürün, parmaklarınızı ve elini yormaz. Böylece, verimi artırmanıza yardımcı olur. Klavye, 143.9 mm yüksekliğe ve 373.5 mm genişliğe sahiptir. Mouse ise 107 mm yüksekliği ve 59 mm genişliği ile minimal bir tasarım sunar. Logitech MK470 kablosuz ince Türkçe klavye mouse seti - siyah yorumlarını okuyabilir ve ürünü kullananların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda hafif yapısı, ürünü kolay bir şekilde taşımanıza olanak sağlar. Evde, ofiste ve çeşitli ortamlarda bunları kullanabilirsiniz. Mouse 1 adet AA pil, klavye ise 2 adet AAA pil ile çalışır. Logitech nano alıcı kablosuz teknolojisi ile USB bağlantısı pratik bir kullanım sağlar.

Bütçenize Uygun Logitech MK470 Kablosuz İnce Türkçe Fiyatı

Bütçenize Uygun Logitech MK470 Kablosuz İnce Türkçe Fiyatı

Logitech MK470 kablosuz ince Türkçe klavye mouse seti - siyah fiyatı, ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, ince yapısı ile rahat kullanım sağlar. Aynı zamanda özgün tasarımlı mouse, yassı şekli ile elinizin yorulmasını önler. Logitech kablosuz klavye mouse set, güçlü kombinasyonu ile pratik bir deneyim sunar. Estetik görüntüsü ile modern bir tarza sahip olmanıza olanak sağlar. Ultra sessiz çalışma performansı ile sizi ve çevrenizde bulunan kişileri rahatsız etmez. Ürün, sade tasarımı ve kablosuz bağlantı özelliği ile kullanım alanının düzenli kalmasına yardımcı olur. Yenilikçi yapısı ve siyah rengi ile dikkatleri üzerine çeker. Bu ürün, konforlu bir yazma deneyimi sunar. El ve bilek sağlığınızı korumayı hedefler. Ürünü Trendyol’dan kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.