love your shell Deniz Kabuğu Seti: Doğadan Esinlenen kestane ve deniz kabukları

299,98 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

love your shell Deniz Kabuğu Seti: Doğadan Esinlenen kestane ve deniz kabukları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: love your shell Satıcı Ünvanı: BARAN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2431041405
    Bu ürün love your shell tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?? Denizin eşsiz güzellikleri evinize geliyor! Yepyeni koleksiyonumuzda bulunan 6'lı deniz kabuğu seti ve ekstralarıyla, iç mekanınızı sakinlik ve doğallıkla doldurun. ? 2 adet krem renkli minare kabuğu (boyutları 4-8 cm), evinize doğanın huzurunu getirecek. Doğal dokuları ve zarif tonlarıyla her ortama uyum sağlayacak. ? 2 adet benekli minare kabuğu (boyutları 3-5 cm), iç mekanınıza dinamizm ve doğal bir şıklık katacak. Benekli yapısıyla göz alıcı bir vurgu yaratacak. ? 2 adet cowrie deniz kabuğu (boyutları 2-3 cm), evinize zarafet ve benzersizlik getirecek. Zarif desenleri ve hafif yapısıyla dikkat çekecek. ? Ekstra olarak, 1 adet pembe deniz kestanesi (boyutları 3-6 cm) ve 5 adet mor deniz kabuğu (boyutları 2-3 cm) da setimizin bir parçasıdır. Pembe ve morun büyüleyici uyumuyla, yaşam alanınıza canlılık ve şıklık katın. ? Kendiniz için veya sevdikleriniz için mükemmel bir hediye seçeneği olan bu seti hemen edinin ve evinize doğanın eşsiz güzelliklerini ekleyin! Sınırlı stoklarla, hemen sipariş verin!
Geri Bildirim Ver