Maped Beslenme Kutusu Picnik 1,8 Lt Su Yeşili 870017

899 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Maped Beslenme Kutusu Picnik 1,8 Lt Su Yeşili 870017

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerim Kırtasiye Satıcı Ünvanı: KERİM SÖYLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2997540897000011 Vergi Kimlik Numarası: 7800146941
    Bu ürün Kerim Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maped Beslenme Kutusu Picnik 1,8 Lt Su Yeşili 870017 Patentli Piknik Beslenme Kutusu 1947'Den Bu Yana Okul Aksesuarlarında Lider Markalardan Biri Olan Maped, 2018 Yılında Aynı Kalite Anlayışıyla Beslenme Kutuları Üretmeye Başlamıştır. İnsan Sağlığına, Özellikle Çocuk Sağlığına Verilen Değer İle Birlikte Hem Kalite Hem De Kolay Kullanım Sağlar. Tek Bir Hareketle Açılır Sisteme Sahip Olması Çocuklara Kolaylık Sağlar. Tüm Parçalar Bulaşık Makinesinin Üst Rafında Ayrı Ayrı Parçalar Halinde Yıkanabilir, Keskin Köşeleri Yoktur. Kapaksız Olarak Mikrodalga Fırında Güvenle Kullanılabilir. İstenilen Öğünde Kullanılabilecek Olan Ürün, Tek Bir Kutu İçerisine Sığar. Sızdırmazlık Özelliğe Sahiptir. Bpa İçermez. Polietilen Plastik Türü Olarak En Güvenli Plastik Türüdür.İçinde Barındırdığı Gıdalara Sızdıran Herhangi Bir Zararlı Madde Yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polipropilen
  • Renk Turkuaz
Geri Bildirim Ver