3
Haşere İlacı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

maxforce Hamam Böceği Jeli 20 G 08/2025

Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325,90 TL
549 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

maxforce Hamam Böceği Jeli 20 G 08/2025

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTİKOR ÇEVRE Satıcı Ünvanı: BİOSER ÇEVRE SAĞLIĞI İLAÇLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176039393400016 Vergi Kimlik Numarası: 1760393934
    Bu ürün ANTİKOR ÇEVRE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BAYER MAXFORCE PLATİN HAMAM BÖCEĞİ JELİ ( : 2025 ) Bulunduğumuz her ortamda bizi rahatsız eden ve sağlığımızı tehdit eden hamam böceklerine en etkili çözüm! En fazla etki için, hamam böceği yuvalarına ve etrafına yerleştirilmelidir. Örneğin tespit tuzakları, dışkısı, değiştirilen derileri ve yumurta kapsüllerini araştırarak hamam böceği istila alanlarını belirlemek için işlem yapılacak alanı inceleyin. Belirlenen hedef alanlarda yüzeylere doğrudan noktalar veya ince çizgiler halinde uygulayın. Gözden uzak ve ışık yoğunluğunun düşük olduğu yerlere yerleştirilmelidir. Yem noktalarını çocukların ve hayvanların ulaşamayacağı bir yere yerleştirin. 3 ayda bir kontrol ederek gerekli görülmesi halinde tekrar uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Bayer Hamam Böceği Jeli 20 gr Maxforce Kokusuz Böcek İlacı Jel

Yaz, kış ya da bahar fark etmeksizin her mevsim böcek sorunları görülür. Bu sorunun önüne geçebilmek adına pek çok ilaç çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Bayer hamam böceği jeli 20 g Maxforce kokusuz böcek ilacı seçeneği öne çıkar. Ürün, son teknolojik gelişmeler dikkate alınarak üretilir. Bu nedenle kısa sürede etkili sonuca ulaşmasını sağlar. Haşerelerden kurtulmanın yeni nesil yolları arasında yer alır. Ürün; Amerikan hamam böceği, oryantal hamam böceği gibi farklı cinslere karşı da etkili sonuç verir. Domino etkisine sahiptir. Domino etkisi, ilacı alan bir haşerenin diğer koloniye üyelerininde ölmesini sağlaması anlamında kullanılır. Domino etkisi nedeniyle ürün, bu zararlı canlılara karşı yüksek seviyede koruma imkanı sunar. Siz de haşerelere karşı etkili bir çözüm arıyorsanız ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Domino etkisi
  • Etkili ve kısa sürede sonuç
  • Kokusuz

Etkili Bayer Hamam Böceği Jeli 20 gr

Etkili Bayer Hamam Böceği Jeli 20 G

Bayer hamam böceği jeli seçeneğinde özel uygulama parçasına ihtiyaç duyulmaz. Ergonomik şırınga tasarımı nedeniyle pratik ve kolay bir şekilde kullanılır. Ürün; ev, ofis gibi farklı mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Bu seçenekte koku özelliği yoktur. Kokusuz olması nedeniyle kullanım sonrasında ortamın boşaltılmasına gerek duyulmaz. Ürün, özellikleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Bayer böcek jeli seçeneği; elektrik kablosu ya da ekipmanları gibi hassas alanlarda zahmet gerektirmeden kullanılabilir. Böceklere karşı etkili sonuç alınmasına katkı sağlar. Ürün; su bazlı özelliğe sahiptir. Uygulama sonrasında zeminde leke, kir gibi istenmeyen izler bırakmaz. Kolay ve pratik bir şekilde temizlenir. Ürün içeriğinde bitrex maddesi yer alır. Bu madde ürünün haşereler dışındaki canlıların tüketmesine engel olur. Siz de pratik ve kolay kullanım özelliğine sahip olan bu seçenek aracılığıyla haşere sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Kaliteli Bayer Hamam Böceği Jeli 20 gr

Kaliteli Bayer Hamam Böceği Jeli 20 G

Gel böcek jeli yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklerde olduğundan bahsederler. Ürünün hamam böceği cinslerine karşı etkili sonuç verdiği hakkında yorum yaparlar. Kısa sürede çözüm getirmesi nedeniyle jel çok sayıda müşterinin memnuniyetini kazanır. Müşteriler, ürünün uzun uğraş ya da emeğe gerek duyulmadan kullanıldığını belirtirler. Zahmet gerektirmeyen uygulaması nedeniyle ürün, pek çok kişinin beğenisini kazanır. Bayer Maxforce hamamböceği jeli 20 gr kullananlar, çoğu zaman memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Ürün sayesinde zararlı haşere ve böceklerden kurtulduklarını dile getirirler. Pek çok kişinin beğenisini kazanan noktalardan biri de ürünün iz bırakmamasıdır. Kullanım sonrasında herhangi leke ya da kir bırakmayan ürün, müşterileri tercihleri arasında yer alır. Siz de özellikleri sebebiyle beğeni kazanan ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz

Ekonomik Bayer Hamam Böceği Jeli 20 gr

Ekonomik Bayer Hamam Böceği Jeli 20 G

Bayer hamam böceği jeli 20 gr seçeneği, ev ya da ofis gibi kapalı alanlarda uygulanabilir. Aynı zamanda bahçe, balkon gibi açık alanlarda da sıklıkla tercih edilir. Ürün 20 gr olarak müşterilere ulaştırılır. Kısa sürede etkili sonuç vermesi nedeniyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Ürün, domino etkisine sahiptir. Böylelikle tek tek böcekleri öldürmekten ziyade kolonin kısa sürede sona ermesine sebebiyet verir. Ürün, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu nedenle kolay ve pratik bir şekilde uygulanabilir. Zahmet gerektirmez. Kokusuz olma özelliğine sahiptir. Koku özelliği sonucunda çok sayıda müşterinin memnuniyetini kazanır. Bayer hamam böceği jeli 20 g Maxforce kokusuz böcek ilacı fiyat aralığı ürün özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Siz de kısa sürede etkili sonuca sebep olan kaliteli ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz.