Mevlana Çay Neyzen Mevlana Tea Group Saf Yaprak Golden Tea 1000gr - %100 Garantili Ithal Sri Lanka'nın Efsanesi

679,90 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mevlana Çay Neyzen Mevlana Tea Group Saf Yaprak Golden Tea 1000gr - %100 Garantili Ithal Sri Lanka'nın Efsanesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEYZEN ÇAY Satıcı Ünvanı: AKBAR TEA GROUP GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Mersis Numarası: 0015122445600001 Vergi Kimlik Numarası: 0151224456
    Bu ürün NEYZEN ÇAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mevlana Golden Tea markası ile satışa sunduğumuz seylan çayı, Sri Lanka’nın Ceylon adasında üretilmektedir. Ceylon çayının diğer siyah çaya göre bir çok farklı özelliği ve faydası bulunmaktadır. Özellikle kıvamlı yapısı ve kırmızı renginden dolayı çay severlerin ilgisini çekmektedir.
Geri Bildirim Ver

Mevlana 1 kg Saf Yaprak Çay 1000 gr

Türk kültürünün sıklıkla tükettiği içeceklerden biri olan çay, lezzetiyle öne çıkar. Mevlana 1 kg saf yaprak çay 1000 gr, yaprakların işlenmeden kurutulmuş halidir. Günün her öğününde tüketilebilen bu ürün, lezzetli ve kaliteli bir çay deneyimi sunar. Çay, her fırsatta tüketilen içeceklerden biridir. Doğal ve kaliteli bir çay arayışındaysanız bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu sıcak lezzet, kurutulan yaprakların sıcak suda demlenmesi ile oluşur. Nefis tadı ve kokusu ile müşterilerin beğenisini alır. Saf yaprak üretimiyle dikkat çeker. Gün içindeki öğünlerinizde büyük bir rol alan bu içecek ile sindirim sisteminizi düzene sokabilirsiniz. İçilmediğinde eksikliği hissedilen çay, kokusuyla beğeni toplayan bir içecektir. Siz de bu ürünü tercih ederek lezzetli bir çay deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Yoğun lezzet deneyimi
  • Sağlıklı ambalaj
  • Faydalı içerik

Lezzeti ile Mevlana 1 kg Saf Yaprak Çay 1000 gr

Lezzeti ile Mevlana 1 kg Saf Yaprak Çay 1000 gr

Lezzeti, doğallığı ve tazeliği ile müşterilerin beğenisini alan Mevlana yaprak çay, her damak tadına uygundur. Sohbetlerinize eşlik eden bu sıcak lezzet, her öğününüzde rahatlıkla tüketebileceğiniz bir içecektir. Mevlana sade yaprak çay, geleneksel bir içecek haline gelir. Taze ve doğal olarak kurutulan yapraklarını sizlerle buluşturan bu ürün, keyifli muhabbetlerinizin içeceğidir. Zevkinize göre açık veya koyu bir şekilde demleyebilirsiniz. Her fırsatta tüketilen bir içecek olan çay, berrak görünümü ile de müşterilerin beğenisini alır. Nefis aroması ile damağınızda hoş bir tat bırakan bu sıcak lezzet ile keyifli vakitler geçirirsiniz. Oldukça lezzetli bir içecek olan çayı; sert, orta, yumuşak içimli olarak tercih edebilirsiniz. Müşteriler bu ürünü, lezzetli ve ergonomik bulması açısından beğenerek tükettiklerini dile getirirler. Bu ürünü tercih ederek lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Tazeliği ile Mevlana Saf Yaprak Çay 1000 gr

Tazeliği ile Mevlana Saf Yaprak Çay 1000 gr

Sağladığı yararlar ve lezzetli tadı ile bilinen Mevlana yaprak çay, müşterilerin memnuniyetini alan bir içecektir. Sosyalleşmek isteyen insanları da bir araya getiren bu sıcak lezzet, keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Çay, kalp sağlığına faydalı olan bir içeriğe sahiptir. Aynı zamanda yüksek tansiyon ve kolestrole de iyi gelen bu sıcak lezzet, çeşitli yarar sağlar. Zahmetsiz ve pratik bir demlemeyle tüketilebilen çay, zamandan da tasarruf sağlar. Bu çay, leziz kokusu ve tadı ile damak tadınıza hitap eder. Müşteriler bu ürünü, sağlıklı ve lezzetli bulması açısından beğenerek tükettiklerini dile getirirler. Mevlana 1 kg saf yaprak çay 1000 gr yorumları, bu ürünü kullanan müşterilerin olumlu görüşlerini içerir. Müşteri yorumlarını okuyarak merak ettiğiniz soruların cevabına ulaşabilir ve ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Mevlana 1 kg Saf Yaprak Çay 1000 gr Fiyatı

Bütçenize Uygun Mevlana 1 Kg Saf Yaprak Çay 1000 Gr Fiyatı

Türk kültüründe sıklıkla tüketilen çay, aranan lezzeti bulmanızı sağlar. Çeşitli yararları da bulunan bu sıcak içecek, uzun bir süreli tüketim sağlayarak bütçenize katkıda bulunur. Doğal ve lezzetli bir çay arayışındaysanız Mevlana yaprak çayı tercih edebilirsiniz. Her yiyeceğin yanına yakışan bir tada sahip olduğu için sıklıkla tüketilebilir. Bu içeceğin, odaklanma artırma ve sindirim sistemini düzene sokma gibi faydaları bulunur. Damak tadınıza uygun olan bir sıcak içecek tercih etmeniz ve edindiğiniz ürünün bütçenize uygun olması oldukça önemlidir. Bu noktada da Mevlana 1 kg saf yaprak çay 1000 gr fiyatı, müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu içecek uygun bir fiyat aralığında olduğu için sizi ve bütçenizi zorlamaz. Mevlana saf yaprak çay ürününü inceleyebilir, Trendyol üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.