6
Temizlik Bezleri kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

MICLO CLEANING - Mikrofiber Temizlik Bezi 3'lü Set | Sihirli Bez

195,50 TL
(65,17 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MICLO CLEANING - Mikrofiber Temizlik Bezi 3'lü Set | Sihirli Bez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MICLO Fabrika Satış Satıcı Ünvanı: BARIŞ ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2260658152
    Bu ürün MICLO Fabrika Satış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Microfiber 3'lü Temizlik ve Cam Bezi (Sihirli bez) Kurulama gerektirmeden, kendi kurur. Deterjansız, sadece su ile kullanılır. Çizmeyen, tüy bırakmayan ve parlatma özelliğine sahiptir. Dayanıklıdır. Elinizle iyi kavranır.Çevre dostudur. Pakette 3 adet 42x65cm boyutlarında bez mevcuttur. Broşürün arka sayfasında ilk kullanım talimatı bulunmaktadır. Bu kullanım talimatı çok önemlidir. Mutlaka uygulanmalıdır. Yüksek verimlilik için 2 ayda bir bezinizi sıcak suda bekletmeniz önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

Mıclo Cleanıng - Mikrofiber Temizlik Bezi 3'Lü Set (Sihirli Bez)

Mikrofiber, temizlik konusunda sıklıkla kullanılan çok amaçlı yardımcı temizlik bezlerinin üretiminde kullanılan malzemelerden biridir. Temizliğin kapsamlı bir şekilde yapılmasında önemli rol oynayan bu bezler, uygun görülen her alanda kullanılabilir. Ürünün antibakteriyel özellik taşıması ve gözenekli yapıya sahip olması kullanım sırasında avantaj sağlar. Bu sayede bakterilerin yüzeyde çoğalmasının önüne geçilerek etkin bir temizlik gerçekleşir. Bu anlamda öne çıkan Miclo Cleaning - mikrofiber temizlik bezi 3'lü set (sihirli bez) kalitesi ve hijyenik dokusu ile dikkat çeker. Temizliği bir adım daha ileriye taşıyan ürün, etkin bir temizlik imkanı sunar. Her yüzeyde kullanıma uygun yapısı sayesinde yüzeyleri kir ve tozdan arındırarak hijyenik bir ortam sağlar. Normal bezlere oranla 10 kat daha iyi temizlediği de kanıtlanmıştır. Bu nedenle geniş bir kesimin beğenisini kazanan ürün, yüzey performansı açısından oldukça başarılır.

  • Antibakteriyel kumaş yapısı
  • Etkin performans
  • Hijyenik kullanım

Miclo Cleanıng - Mikrofiber Temizlik Bezi Set Özellikleri

Miclo Cleanıng - Mikrofiber Temizlik Bezi Set Özellikleri

Özel tasarlanmış gözenekli dokusu ile temizliğin kalitesini artıran ürünün yüzeyde kir ve toz bırakma oranı çok düşüktür. Kaliteli materyallerden üretilmiş yapısı sayesinde kiri ve tozu içerisinde hapsederek diğer yüzeylere taşımaz. Bu anlamda hijyenik bir kullanım sağlar. Kurulama gerektirmeyen ürün, kendi kendine hızlı bir şekilde kurur. Deterjana gereksinim duymadan yalnızca su ile kullanılabilir. Paket içerisinde 40 x 60 cm ölçülerine sahip 3 adet mikrofiber bez bulunur. Ambalajında kullanım talimatı da yer alır. Etkili bir sonuç almak adına talimatlara uyum göstermek önem taşır. Üstün verimlilik elde etmek adına bezin iki ayda bir sıcak su içerisinde bekletilmesi önerilir. Miclo cleaning - mikrofiber temizlik bezi 3'lü set (sihirli bez) satın alarak temizlikte ekstra hijyen sağlamanız mümkündür. Alerji ve nefes zorluğu yaşayan insanların özellikle tercih etmesi gereken bir ürün olarak öne çıkar.

Miclo Cleanıng - Mikrofiber Temizlik Bezi Avantajları

Miclo Cleanıng - Mikrofiber Temizlik Bezi Avantajları

Normal bezlere oranla daha fazla emiş imkanı sunan Miclo Cleaning mikrofiber bez 3'lü set, tozu ve kiri gözeneklerinde hapsederek yayılmasının önüne geçer. Yüzeyler arası tozun taşınmasını da engelleyerek hijyenik bir kullanım deneyimi sunar. Temizlik sonrası Miclo Cleaning mikrofiber temizlik bezi ekstra bir temizlenmeye ihtiyaç duymaz. Bu anlamda oldukça verimli ve avantajlı bir tercih olan ürün, temizlik sırasında ekstra efor harcatmadığı için daha az yorulmanızı sağlar. Koah ve astım gibi rahatsızlıkları olan kişiler içinde sağlıklı bir alternatif olan mikrofiber bez, tozu hapsedici etkisi ile ekstra zorluk çıkarmaz. Zorlu temizlikleri kolay kılan bu ürün sayesinde maliyetten ve zamandan tasarruf etmeniz mümkündür. Miclo Cleaning - mikrofiber temizlik bezi 3'lü set (sihirli bez) fiyatı uygun aralıklarda yer aldığı için bütçe dostudur.

Miclo Cleanıng - Mikrofiber Temizlik Bezi Fiyatı

Miclo Cleanıng - Mikrofiber Temizlik Bezi Fiyatı

Temizliğin çok amaçlı yardımcısı olan bu ürün temizliğe harcanan zamanın kısalmasını ve minimum zamanda maksimum verim alınmasını sağlar. Miclo Cleaning - mikrofiber temizlik bezi 3'lü set (sihirli bez) kullananlar tarafından da beğenilir. Hijyenik ve sağlıklı bir tercih olması yönüyle de sıklıkla tercih edilir. Sağlam ve dayanıklı kumaş dokusu sayesinde uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Gerek eşyaların tozunu almada gerekse de cam temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir olan ürün başka herhangi bir bez kullanımını gerektirmez. Her yüzeyi su izi bırakmadan lekesiz bir şekilde tertemiz yapan ürün, hayat kolaylaştırıcı bir deneyim sunar. Ofis, ev ve oto temizliğinde kullanılabilir olması yönünden kullanışlı ve pratiktir. Miclo Cleaning - mikrofiber temizlik bezi 3'lü set (sihirli bez) yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.