1
Paspas ve Mop kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

MissClean ( 1 Adet Yedek Bez Hediyeli ) Yer Mopu Fayans Duvar Yüzey Temizlik Mikrofiber Mandallı Mop

269,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MissClean ( 1 Adet Yedek Bez Hediyeli ) Yer Mopu Fayans Duvar Yüzey Temizlik Mikrofiber Mandallı Mop

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MissClean Satıcı Ünvanı: FURKAN CİHAT ERGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3222780279200001 Vergi Kimlik Numarası: 3570415814
    Bu ürün MissClean tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • yer fayans duvar yüzey temizlik mikrofiber mop - Paspas - Vileda - Tablet mop extra yedek bez ile gönderilir. · uzatma çubuğu tasarımı sayesinde köşeleri temizlemek kolaydır. · zamandan tasarruf edin, daha hızlı temizleyin, döner kulp kolayca mobilya altlarını alır. · mikrofiber bezi makinede yıkanabilir. . tek kullanımlık ürünlerden çok daha ekonomiktir. · daha az efor sarf ederek parke, laminant, fayans ve beton zeminleri temizleyebilirsiniz
  • . · mikrofiber bezi sayesinde, etrafa saçılan kırıntı, toz, saç ve tüyleri kolayca temizler. · öncesinde yerleri süpürmeye gerek yoktur.
  • · tüm yüzeylerde ve laminant parkelerde güvenle kullanılabilir. · halılara dökülen tüy ve saçları tümüyle toplar. · kirlenen başlık yedeğiyle kolayca değiştirilir. · değişik yüzeylerde, farklı başlıklarla temizlik yapılabilir. Ölçüleri: Boy:125cm en:16cm.,
  • stok durumuna göre renk degişiklik göstere bilir yeşil veya mor olarak

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Missclean Yüzey Temizlik Mikrofiber Mop

Kapalı ortam içerisinde bulunan yüzeylerin temiz ve parlak kalabilmesinin sırrı, doğru temizlik ürünlerinin kullanımıdır. En çok tercih edilen paspas ve mop modelleri arasında yerini alan Missclean yüzey temizlik mikrofiber mop yüzey temizliği için geliştirilmiştir. Şık ve kaliteli yapısıyla öne çıkan mikrofiber mop sayesinde tüm yüzeylerde derinlemesine temizlik sağlanır.

 
  • Tüm yüzeylere uygun ürün yapısı
  • Yedek bez hediyeli gönderim
  • Zaman ve alan tasarrufu

Missclean Yüzey Temizlik Mikrofiber Mop Özellikleri

Missclean Yüzey Temizlik Mikrofiber Mop Özellikleri

Bireylerin yaşam alanlarına temiz ve iyi görünüm kazandırabilmelerinin yolu, kullanım alanına ve kullanım amacına uygun ürün tercih etmelerinden geçer. İç ve dış etkenlerden dolayı kapalı ortamlarda yer alan yüzeylerin zaman içerisinde kirlendiği görülür. En iyi temizlik gereçlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Missclean yedek bez hediyeli yer mopu kısa sürede etkili sonuç almanızı sağlar. Çok amaçlı olarak tercih edilen mikrofiber mop hem kullanışlı hem de ergonomik tasarıma sahiptir. Ürün yapısı incelendiğinde üretiminde kaliteli ve dayanıklı materyal kullanıldığı görülür. Kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilen mikrofiber mop uzun yıllar boyunca ilk günkü formunu korur. Kullanıcıların ürünü tercih etmesi durumunda yedek bez hediyesiyle beraber mikrofiber mop gönderimi sağlanır. Mop, bünyesinde bulunan uzatma çubuğu sayesinde ulaşılamayacak alanlarda dahi göz alıcı temizlik sunar. Tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilen temizlik gereci, toz ve kirlerin toplanmasında oldukça başarılıdır. Boyu 125 cm olan mikrofiber mop, 36 cm en uzunluğuna sahiptir.

 

Missclean Yüzey Temizlik Mikrofiber Mop Kullanımı

Missclean Yüzey Temizlik Mikrofiber Mop Kullanımı

Morun göz alıcı güzelliğine metal şıklığının eşlik ettiği mikrofiber mop, uzun ömürlü kullanım sağlar. Yüzey ve alanların temizlenmesinde sıklıkla kullanılan ürün, yedek bez hediyesiyle beraber iletilir. Mikrofiber mop kullanım alanlarına bakıldığında banyodan mutfağa, oturma odasından salona kadar farklı alanların temizlendiği görülür. Ürünü satın alan kullanıcılara paket içerisinde ürünün parçaları ve yedek bez gönderilir. Mikrofiber mop boyutlarına incelendiğinde ürünün boyu 125 cm iken; en uzunluğunun 36 cm olduğu görülür. Farklı yüzeylerin temizlenmesi için tercih edebileceğiniz temizlik aracı, laminant ve parkelerde herhangi bir olumsuz duruma yol açmaz. Düzenli ve doğru kullanıldığında iç mekanı saç ve kir birikintisinden arındırır. Ayarlanabilir boy özelliğine sahip olan Missclean fayans duvar yüzey mop, büyükten küçüğe herkesin kullanımına uygundur. Kullanıcıların ürünü satın alması durumunda istedikleri bezi takarak temizlik aşamasına geçmeleri mümkündür. Missclean yedek bez hediyeli yer mopu kullanım aşamasına geçilmeden önce kirlenen başlığın yenisiyle değiştirilmesi hijyenik kullanım açısından büyük önem taşır.

 

Missclean Yüzey Temizlik Mikrofiber Mop Fiyatı ve Yorumları

Missclean Yüzey Temizlik Mikrofiber Mop Fiyatı ve Yorumları

Yüzey temizliği için özel olarak geliştirilen mikrofiber mop, kullanıcıları zaman kaybından kurtarır. Boy ve en itibariyle değerlendirildiğinde ürünün hem zaman hem de yer tasarrufu sağladığı görülür. Mor ve metal detayların bir arada kullanıldığı mikrofiber mop, farklı yüzeylerin temizliği için sıkça tercih edilir. Tüm yüzeylerde etkili parlaklık ve temizlik sağlayan mikrofiber mop; laminant, beton, parke ve fayans temizliği için de uygundur. Kir ve kalıntıları kısa sürede yok etmeyi hedefleyen ürün, mikrofiber yapısı sayesinde hijyenik kullanım vadeder. Köşe ve kenar temizliğine de uygun olan ürün, döner kulp yapısına sahiptir. Mop bünyesinde mikrofiber özelliğe sahip bez bulunmasından dolayı, kirlenme durumunda makine içerisinde kolayca yıkanır. Temizlik esnasında birçok kez kullanabileceğiniz ürün fiyat performans açısından da avantajlıdır. Trendyol üzerinden Missclean yüzey temizlik mikrofiber mop fiyatı ile ilgili bilgi alabilir ve ürünü sipariş verebilirsiniz. Missclean yüzey temizlik mikrofiber mop yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz