4
Benzinli Motosiklet kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Mondial 125 Drıft L Cbs Siyah Motorsiklet

98.481 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
99.481 TL

Ürün Bilgileri

Mondial 125 Drıft L Cbs Siyah Motorsiklet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Betamotor Satıcı Ünvanı: ILGIN BETA MOTOR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465149332300001 Vergi Kimlik Numarası: 4651493323
    Bu ürün Betamotor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Mondial 125 Drıft L Cbs Siyah Motorsiklet MOTOR TİPİ : TEK SİLİNDİR : 4 ZAMANLI MOTOR HACMİ : 124 MAKSİMUM GÜÇ : 8.0 kW at 9000 min-1 BOYUTLAR (UXGXY) : 1930X766X1082 FRENLER ÖN / ARKA : CBS DİSK /DİSK SOĞUTMA TİPİ : HAVA SOĞUTMA YAĞLAMA TİPİ : YAĞ POMPASI MAKSİMUM TORK : 9.0 nm at 7500min-1 SIKIŞTIRMA ORANI : 9.+-0.1:1 ATEŞLEME TİPİ : ECU LASTİK ÖN ARKA : 90/90-17 / 130 / 70-17 AĞIRLIK : 130 DİNGİL MESAFESİ (mm) : 1310 Motosiklet satışlarında, ürüne ait şase numarasının müşteri adına kaydedilmesi ve ÖTV vergilerinin ödenmesi sebebi ile bu siparişlerin cayma hakkı ve iadesi bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Model Yılı 2023
  • Motor Hacmi 125cc
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mondial 125 Drift L CBS Siyah Motosiklet

Motosikletler ulaşım sağlamak başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda kullanılan araçlardandır. Mondial 125 Drift L CBS siyah motosiklet, gelişmiş özellikleri ile büyük beğeni toplar. Kolay park edilen ve fazla yer kaplamayan bu araç şık tasarımı ile dikkat çeker. Dijital ve manuel göstergeleri ile görmeniz gereken tüm bilgilerin göz önünde durmasını sağlar. Son teknoloji parçalar ile donatılan yapısı sizi her anlamda memnun eder. Güçlü motoru sayesinde uzun yolculuklarda dahi üstün performans sergiler. İki kişinin rahatlıkla yolculuk yapmasını sağlayan Mondial 125 Drift L CBS, az yakıt tüketimi ile tasarruf etme fırsatı sunar. Yanınıza almak istediğiniz eşyalarınızı bagaj bölümüne yerleştirerek uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Konforlu ve güvenilir yapısı sayesinde istediğiniz her yere rahatça seyahat edebilirsiniz.

  • Güçlü ve dayanıklı motor
  • Yakıt ve yer tasarrufu
  • Şık ve gösterişli tasarım

Fonksiyonel Mondial Drift 125 L CBS Özellikleri

Fonksiyonel Mondial Drift 125 L CBS Özellikleri

Kullanışlı ve kaliteli parçalara sahip araçlar her zaman ön plana çıkar. Mondial Drift 125 L CBS özellikleri ile sizi her anlamda memnun eder. 125 cc, 9000 d/d 8.0 KW güç üretebilen motoru üst düzey performans sergileyerek keyifli yolculuklar yapmanızı sağlar. Gideceğiniz yere hızlı ve güvenli bir şekilde varmanıza yardımcı olur. Ön ve arkada bulunan süspansiyonları konforlu yolculuklar yapmanıza olanak tanır. Arkada bulunan 5 kademeli ayarlanabilir amortisör sistemi ve ön tarafındaki çift helezonik yayları sayesinde sarsıntıları yumuşatır. Yolda karşılaşılan engebeleri rahat bir şekilde geçme imkanı tanır. Mondial 125 Drift L CBS siyah motosiklet kullananlar, sağladığı güvenlik ve yüksek konfor için bu ürünü tercih eder. Soğutma kanallı kombine fren sistemi CBS olarak adlandırılır. Ön tekerleklerde bulunan CBS sayesinde ani durumlarda hızla durabilir, güvenle kullanabilirsiniz.

Tasarım Harikası Mondial 125 Drift L CBS Siyah Motosiklet

Tasarım Harikası Mondial 125 Drift L CBS Siyah Motosiklet

Şık tasarıma sahip bir motosiklet ile yolculuk yapmak istiyor olabilirsiniz. Aynı zamanda bütçenizi aşmadan bir araca sahip olmak isteyebilirsiniz. Mondial Drift 125 L CBS fiyat ve performans olarak büyük beğeni toplar. Dijital gösterge panelinden hızı gösterirken analog panelden de devir ve diğer gerekli bilgileri takip etmenizi sağlar. Gövdeyle uyum içinde görünen far tasarımı şık ve modern bir görüntü oluşturur. Eğimli ön farları yüksek aydınlatma kapasitesi ile gece sürüşlerinde önünüzü net bir şekilde görmenize yardımcı olur. Arka stop lambası sabit bir şekilde durarak arkanızdaki araçların fren yaptığınız durumları görebilmesini sağlar. Plaka üzerinde aydınlatma için kullanılan lamba karanlıkta dahi plakanın rahatça okunmasına olanak tanır. Satın almadan önce Mondial 125 Drift L CBS kullanıcı yorumları ve tavsiyelerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürün kalitesi ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Mondial 125 Drift L CBS Siyah Motosiklet Fiyatları ve Yorumları

Mondial 125 Drift L CBS Siyah Motosiklet Fiyatları ve Yorumları

Mondial 125 Drift L CBS siyah motosiklet fiyatları belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Yakıt tasarrufu yaparak seyahat etmenizi sağlayan bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Suya dayanıklı, kaymayan selesi sayesinde uzun yolculuklarda dahi rahat bir şekilde oturmanızı sağlar. İki kişinin sığabileceği boyutta üretilen sele, yakınlarınız ile seyahate gitme fırsatı sunar. Kaliteli gösterge panelleri motorun hızını, yakıt seviyesini ve devrini takip etmenizi sağlar. Tasarımla uyum içerisinde bulunan bagajı sayesinde seyahat ederken eşyalarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Güçlü motora sahip bu araç ile yokuşları kolay bir şekilde çıkabilirsiniz. Şıklığın yanında kaliteyi de getiren Mondial motosikleti güvenle tercih edebilir, yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Mondial 125 Drift L CBS siyah motosiklet yorumları ve müşteri önerilerini inceleyerek bu kaliteli araca Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.