Monin Bubble Gum Balonlu Sakız Şurubu 700 Ml

550 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
8.8
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
579,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Monin Bubble Gum Balonlu Sakız Şurubu 700 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Global E-market Satıcı Ünvanı: GLOBAL FOOD GIDA PAZARLAMA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396115817900005 Vergi Kimlik Numarası: 3961158179
    Bu ürün Global E-market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Monin Bubble Gum Balonlu Sakız Şurubu Şaşırtıcı pembe renkte, Monin Bubble Gum şurubu, nostaljik çocukluk tadı ve eğlenceli lezzetleri içerir. Ünlü Fransız balonlu sakız Malabar'dan esinlenen Monin Ciklet, güçlü, tatlı bir orijinal ciklet aroması sunar. Monin Bubble Gum Balonlu Sakız Şurubu sonsuz yenilikte kokteyl kombinasyonları oluşturmanıza olanak sağlar. Kokteyller, soda, milkshake ve limonatalarda kullanılabilir. Diğer Monin Şurup Çeşitleri için tıklayın. Tadım notları Güçlü ve tatlı Bubble Gum tadı. Saklama Koşulları Serin, kuru ve nemsiz alanda muhafaza ediniz. Monin Şurup Nedir? Monin meyve şurupları en yüksek kalitedeki meyvelerden elde edilir. Yağ, kolestrol ve katkı maddesi içermez. Pek çok ülkede profesyonel barmen, barista ve şeflerin ilk tercihidir. Pratik ve kullanımı kolay bir üründür. Evde ve ofiste kahve ve kokteyller yapmak isteyenler için ideal bir üründür. Monin şurup çeşitleri nerelerde kullanılır? Monin şurup çeşitleri geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kahve şurupları, sıcak ve soğuk kahve çeşitlerinde kullanılır. Monin şuruplar kahvelerin dışında alkollü kokteyller, alkolsüz kokteyller, pasta, kek, tatlı, dondurma, milkshake, frappe ve smoothie yapımında da kullanılır. Monin Hakkında 1912 yılında Georges Monin adlı genç bir girişimci kalite tutkusu sloganı ile yola çıkarak meyve şurupları, meyve püreleri ve soslar üretmeye başladı. Monin, zaman içerisinde gurme lezzetleri ve kalitesiyle Uluslararası üne sahip bir Fransız markasına dönüştü. Fransızların parfümeri ve pastanelere olan düşkünlüğü göz önünde bulundurulduğunda koku ve tat uzmanlığını tüm Monin ürünlerinde görmek mümkün. Monin şurup, Monin meyve püresi ve Monin Sos çeşitleri Dünyanın her yerindeki profesyonel barmen, barista ve şeflerin ilk tercihidir.
Geri Bildirim Ver

Monin Şurup Bubble Gum Balonlu Sakız 70 cl

Kahvesinin içinde farklı aromalar bulunmasını seven birçok kişi vardır. Bu lezzetseverler için özel olarak üretilen Monin şurup bubble gum balonlu sakız 70 cl ile kahveleriniz bambaşka bir lezzete ulaşır. Karamel dokulu kurabiye yemişsiniz hissi yaratır. Sağlıklı cam şişelerde paketlenen bu ürünü güneş görmeyen serin ve kuru yerlerde saklayabilirsiniz. Uzun raf ömrü sayesinde şişeyi açar açmaz tüketmek zorunda değilsiniz. Canlı pembe rengine sahip olan bu ürünü isterseniz alkol rafınıza isterseniz de kahve rafınıza koyabilirsiniz. Yenilesi şeker pembesi tonuyla raflarınız renklenir. Birçok yiyecek ve içeceğin içerisine eklenerek lezzet katar. Cam şişesi ile beğeni toplayan bir üründür. Yoğun aroma sevenlerdenseniz bubble gum balonlu sakız 70 cl ürününü tercih edebilirsiniz.

  • 70 cl cam şişe
  • Karamel dokulu kurabiye hissi
  • Çok çeşitli kullanım alanı

Sağlıklı Cam Şişede Monin Bubble Gum Şurubu 70 cl

Sağlıklı Cam Şişede Monin Bubble Gum Şurubu 70 cl

Çok çeşitli paketleme yöntemleri vardır. Bu yöntemlerin başında hiç şüphesiz cam materyali ile paketleme gelir. Cam şişe kullanılarak paketlenen bubble gum sakız el değmeden üretilir. Sağlığa uygun şartlarda üretilen bu ürünü rahatlıkla tüketebilirsiniz. Toplam miktarı 70 santilitre olan bu şurubu hemen tüketmek zorunda değilsiniz. Sahip olduğu uzun raf ömrü sayesinde ürününüzü açtıktan sonra da uzun süreler boyunca kullanabilirsiniz. İçerisinde herhangi bir yapay tatlandırıcı içermez. Bu şurubun üretiminde dikkatle seçilmiş meyveler, baharatlar, çiçekler, baharatlar kullanılır. Bubble gum tadını verebilmek için lezzetli ve doğal malzemeler tercih edilir. İstediğiniz herhangi bir içeceği hazırlarken bu ürünü tercih ederek farklı bir lezzet elde edebilirsiniz. Aroma miktarı ürünü ne kadar kullandığınıza bağlı olarak değişir. Siz de bubble gum aromasını tatmak istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

Monin Şurup Bubble Gum Sakız 70 cl Özellikleri

Monin Şurup Bubble Gum Sakız 70 cl Özellikleri

Aroma veren şuruplar sayesinde yapılan tatlılar farklı lezzet katmanlarına ulaşır. Karamel, vanilya gibi klasik lezzetlerin yanında bubble gum gibi farklı tarzda tatlar da vardır. Monin şurup bubble gum balonlu sakız 70 cl fiyat seçenekleri uygun ve avantajlıdır. Eşsiz lezzeti ve kaliteli yapısı göz önüne alınarak fiyat değerleri belirlenir. Bu ürünü alkollü ya da alkolsüz kokteyllerde farklı bir aroma vermek için kullanabilirsiniz. İçeceğe eklenen pembe gıda boyasıyla birlikte rengarenk kokteyller oluşturmak mümkündür. Sadece kokteyllerde değil kahvelerde de kullanabileceğiniz bir aroma vericidir. Sıcak ve soğuk hazırlanan kahveye isteğe bağlı olarak konulan şurup ile kahveleriniz tatlanır. Karamelli kurabiye hissi yaratan bu ürünle sanki kurabiyeyi ısırıyormuş gibi bir lezzet elde edersiniz. Farklı içecek türlerinde de kullanılabilen bu ürünü satın alabilirsiniz.

Enfes Lezzetiyle Bubble Balonlu Sakız 70 cl

Enfes Lezzetiyle Bubble Balonlu Sakız 70 cl

Birçok kek, krema gibi tatlılarda aroma kullanılarak değişik tatlar elde edebilirsiniz. Kremşantinin içerisine eklenen bubble sakız aroması sayesinde hazırlayacağınız yaş pasta ve cupcakeler bubble gum tadına sahip olur. Böylece temalı hazırlanan partiler ve özel günlerde temaya özel tatlılar ve pastalar hazırlayabilirsiniz. Profesyonel barista ve barmenlerin içecekleri hazırlarken kullandığı bu ürünü evde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tıpkı bir barista gibi çeşitli kahveler hazırlayarak misafirlerinize sunmanız mümkündür. Bubble gum kremalı kahve sunarak farklı bir lezzet tercih edilebilir. Şık tasarımlı şişesi, ürün bittikten sonra da kullanılabilir. Şişeyi iyice temizledikten sonra saklamak istediğiniz herhangi bir sıvıyı bu şişeye doldurarak cam şişeyi yeniden değerlendirirsiniz. İçerisinde herhangi yapay bir tatlandırıcı bulunmayan bu ürünü çocuklarınızla birlikte tüketebilirsiniz. 70 cl miktarı ile uzun süre bitmesinden korkmadan kullanım sağlar. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Monin şurup bubble gum balonlu sakız 70 cl yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.