mooodcase Iphone 11 Uyumlu Kamera Lens Korumalı Sunset Wave Desenli Lüx Telefon Kılıfı

119,90 TL

Ürün Bilgileri

mooodcase Iphone 11 Uyumlu Kamera Lens Korumalı Sunset Wave Desenli Lüx Telefon Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mooodcase Satıcı Ünvanı: FIRAT NURETTİN ARIKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5381213872000001 Vergi Kimlik Numarası: 0770087149
    Bu ürün mooodcase tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüzün çevresi A++ kalite Premium Silikonludur ve bu sayede cihazınızın çevresinden gelebilecek darbeleri rahatlıkla önler,Arkası mat şeffaf pvc yapılıdır,Cihazınıza birebir uyumludur,Şık bir görünüm kazandırmasıyla birlikte kamera koruma kısmı ile lensinize zarar verebilecek çizik ve darbelere karşı maksimum koruma sağlar,Ürünümüz yüksek kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Listelenen fiyat 23 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerlidir.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 11
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Turuncu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Iphone 11 Uyumlu Kamera Lens Korumalı Sunset Wave Desenli Lüx Telefon Kılıfı

Telefon kılıfları, akıllı cihazları darbelere ve çizilmelere karşı koruyan aksesuarlardır. Moodcase iPhone 11 uyumlu kamera lens korumalı Sunset Wave desenli lüx telefon kılıfı etkileyici tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarımı sayesinde cihazınızı verimli bir şekilde kullanmanıza imkan tanır. Ürün, telefonun ekranını kapatmayan tasarıma sahiptir. Bu sayede cihazınızın dokunmatiğini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tüm slotlara ve butonlara rahatlıkla erişebilir, kulaklık ve şarj girişini kolay bir şekilde takıp çıkarabilirsiniz. Ayrıca ses açma ve kapatma tuşunu da yumuşak bir şekilde kullanabilirsiniz. Kılıf, bu tuşların zarar görmesini ve bozulmasını önlediği gibi cihazınızı uzun süre kullanmanızı sağlar. Yüksek kalite standartlarında üretilen bu dayanıklı ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • Premium silikon malzeme ile darbe emici çerçeve
  • Lens çerçevesiyle maksimum koruma
  • Etkileyici renk ve şık tasarım

Kaliteli ve Kullanışlı iPhone 11 Lens Koruyucu Kılıf

Kaliteli ve Kullanışlı iPhone 11 Lens Koruyucu Kılıf

Telefon kılıfları tasarlanırken kullanılan malzemenin kullanışlı ve kaliteli olması oldukça önemlidir. iPhone 11 kılıf Moodcase tarafından özenle tasarlanır. Ürünün çevresi yüksek kalite premium silikon malzemeyle dayanıklı hale getirilir. Böylece telefonun çevresinden gelebilecek darbeler önlenmiş olur. Özellikle telefon elinizdeyken bir yere çarptığınızda, ürün esnek yapısı sayesinde darbeyi emer. Ayrıca çatlama ve kırılma gibi problemler de engellenir. Özellikle takıp çıkarırken cihazınıza zarar vermeden ürünü kullanabilirsiniz. Ürünün arka kısmı mat şeffaf PVC malzeme ile yapılır. Şeffaf yapı cihazınızın görünmesini sağlar. Oldukça hafif ve ince yapısı sayesinde cihazına ekstra ağırlık yüklemeden rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. PVC malzeme kullanımı telefonunuzu çizilmelere karşı koruduğu gibi leke ve toz tutmayan özelliğiyle de dikkat çeker. Böylece iPhone 11 lens koruyucu kılıf modelini yıpranmadan uzun bir süre kullanabilirsiniz.

Şık Tasarımıyla iPhone 11 Kılıf Moodcase

Şık Tasarımıyla iPhone 11 Kılıf Moodcase

Telefon kılıfları, cihazları darbelerden ve çizilmelerden korumasının yanı sıra şık tasarımlarıyla da müşterilerin beğenisini kazanır. Markanın bu ürünü farklı tasarımıyla etkileyici bir görünüme sahiptir. Çerçeve tasarımı mint yeşilinin eşsiz rengiyle buluşur. Bu ürünün özelliklerinden bir diğeri de yüksek baskı kalitesine sahip olmasıdır. Marka, gün batımı dalgasını eşsiz bir görünümle tasarlar. Ürün, genellikle her yaş grubu tarafından tercih edilir. Dilerseniz bu ürünü sevdiklerinize özel günlerde hediye edebilir, onları mutlu edebilirsiniz. iPhone 11 uyumlu kamera korumalı kılıf ile lensinizin çizilmesini önleyebilirsiniz. Böylece cihazınıza maksimum koruma sağlayabilirsiniz. Moodcase iPhone 11 uyumlu kamera lens korumalı Sunset Wave desenli lüx telefon kılıfı yorumlarını kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü alan kişilerin tecrübelerini içerir. Bu değerlendirmeler ile ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.Cihazınızın ömrünü de etkileyen bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla iPhone 11 Kılıf Moodcase

Uygun Fiyatlarla iPhone 11 Kılıf Moodcase

Moodcase iPhone 11 uyumlu kamera lens korumalı Sunset Wave desenli lüx telefon kılıfı fiyatları ürünün özelliklerine, tasarımına, boyutuna, kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterir. Ürün, her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Kılıfın baskı kalitesi de fiyatı etkileyen faktörler arasındadır. Yüksek ısı ile yapılan baskı soyulma ve silinme gibi problemleri önler. Ayrıca güneş gibi etkenlerden etkilenmediği gibi uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Kolay silinebilir özelliği sayesinde lekeleri kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Şeffaf tasarımı sayesinde tüm kıyafetlerinizle rahatlıkla bu ürünü kullanabilirsiniz. Hem telefonunuzu koruyabilir hem de şık tasarımla tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Moodcase iPhone 11 uyumlu kamera lens korumalı Sunset Wave desenli lüx telefon kılıfı kullananlar sizlere ürün hakkında fikir verebilirler. Satın alma işleminizi müşteri tavsiyeleriyle kolaylaştırabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.