Mysupplement New Creatine Monohydrate Kreatin Mikronize 250 gr Kreatine 50 Servis Güç Performans Amino Asit

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mysupplement New Creatine Monohydrate Kreatin Mikronize 250 gr Kreatine 50 Servis Güç Performans Amino Asit

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Creatine Monohydrate 250 Gr 50 servis Amino Asit MySupplement kreatin, saf formda kreatin monohidrat içerir. Toz formundadır ve aroma içermez. 1 ölçeğinde 5 gram saf kreatin bulunur. Aroma içermediği için ister sevdiğiniz bir takviyenin (protein tozu, BCAA vs.) içerisine ister meyve suyunuza ilave edip içebilirsiniz. Kreatinin temel görevi, kısa süreli ve yoğun fiziksel aktivitelerde kaslara enerji takviye etmektir. Özellikle patlayıcı kuvvetin geliştirilmesi için çok etkilidir. Kısa süreli yoğun egzersizlerde vücut, kreatini temel enerji kaynağı olan ATP’ye dönüştürür. Kreatin ayrıca kas hücrelerinin genişlemesine yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde hacim artışı kazanmak isteyen sporcuların en sık kullandığı supplementlerden biridir. Nasıl Kullanmalısınız? 1 ölçek (5gr) ürünü 250 ml su veya tercih ettiğiniz başka bir içecekle karıştırarak antrenman sonrasında kullanabilirsiniz. MySupplement markası hakkında Ürünlerimiz Türkiye’de 1996 yılından beri sporcu besinleri alanında Türkiye’nin öncü olan Farmatek tecrübesi ve güvencesi ile üretiliyor. Ham maddelerimiz Avrupa’dan, kendi alanında dünyanın en büyük üreticilerinden geliyor. Satın alma ve lojistik maliyetlerini sporcu besinleri sektöründeki 20 seneyi aşkın tecrübemiz ile optimize ediyor ve yüksek adette üretim yaparak ürünleri sizlere en uygun fiyatta sunabiliyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • Hedef Performans Ve Güç
  • Tip Kreatin Monohidrat
Geri Bildirim Ver