Nakkaszade Cevizli Ev Baklavasi Tepsi 3 kg

799 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nakkaszade Cevizli Ev Baklavasi Tepsi 3 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nakkaszade Börek Baklava Satıcı Ünvanı: SEYHAN GÖKCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3990247647
    Bu ürün Nakkaszade Börek Baklava tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cevizli Ev Baklavasi
Geri Bildirim Ver

Nakkaşzade Cevizli Ev Baklavasi Tepsi 3 kg

Nakkaşzade cevizli ev baklavası tepsi 3 kg, özellikle özel günlerde bayramlarda ya da kutlamalarda kulağına eşsiz lezzeti sahip bir üründür. Geleneksel bir lezzet olarak karşımıza çıkan baklava özel sunumu ile ikram edildiğinde azda eşsiz bir tat bırakır. Akşamları çay ya da kahve yanlarına eşlik etmesi için tercih edilen ev Baklavası, özel lezzetiyle öne çıkar.

  • Lezzetli

  • Sağlıklı

  • Geleneksel tatlı

Nakkaşzade Cevizli Ev Baklavası Tepsi 3 kg Özellikleri

Nakkaşzade Cevizli Ev Baklavası Tepsi 3 kg ÖzellikleriNakkaşzade cevizli ev baklavası tepsi 3 kg özellikleri arasında en dikkat çekici özelliği ev yapımı ve taze olmasıdır. Ev yapımı taze baklava geleneksel lezzetini korurken aynı zamanda içerisinde buna harcı medya malzemeden kaliteli olmasından dolayı lezzet oldukça fazladır. Her diliminde lezzetli ceviz içi ile doldurulan baklava, farklı bir tat deneyimi sunarken malzemelerin kaliteli ve doğal olması ve katkı maddesi içermemesi bakımından dikkatleri üzerine çeker. Üretim sürecinden tüketime kadar her aşamasında özenli bir çalışma bulunan ev Baklavası, güvenilir tüketim ve hijyenik koşulları altında gerçekleştirilir. Küçük büyük herkesin severek tükettiği ev Baklavası sağlıklı bir tatlıdır. Özel günlerin en vazgeçilmez sileceklerinden biri olan baklava uzun süre tatilini koruyarak daha sonra tüketilmek üzere saklanabilir. Şerbetinden içindeki cevize kadar her bir oranı eşit bir şekilde dağıtılmıştır. Ev baklavası çıtırlığı ve kıvamıyla kendine hayran bırakır.

Nakkaşzade Cevizli Ev Baklavası Tepsi 3 kg Ev Baklavası Kullanımı

Nakkaşzade Cevizli Ev Baklavası Tepsi 3 kg Ev Baklavası KullanımıNakkaşzade tarafından hazırlanan cevizli baklavanın bir tepsi gramajı yaklaşık olarak 3 kg gelir. Birçok farklı alanda kullanımı bulunan ev baklavasını ister bayramlarda, özel günlerde misafirlerinizi ağırlamak için isterseniz de ev sakinlerine akşam çayında eşlik etmesi için tercih edebilirsiniz. Bu ürün, bayram kutlamaları ve özel günlerde geleneksel bir tatlı olarak tercih edilir. Misafirlerinizi ağırlarken veya ziyaret ederken ikram etmek için idealdir. Çay veya kahve eşliğinde keyifli çay saatleri için kullanabilirsiniz. Tepsi baklava, ceviz dolgusu ve şerbeti ile mükemmel bir uyum yakalar. Eşsiz bir tat deneyimi sunan baklava, geleneksel tatlı keyfini sürmek isteyen kullanıcılar için birebir lezzettir. Üretim sürecinde tüm hijyenik koşulları göz önünde bulundurularak hazırlanan baklavayı, gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. 3 kg olmasıyla kalabalık davetler için uygun bir seçenek olabilen bu ürünü satın alabilirsiniz.

Nakkaşzade Cevizli Ev Baklavası Tepsi 3 kg Ev Baklavası Fiyatı

Nakkaşzade Cevizli Ev Baklavası Tepsi 3 kg Ev Baklavası FiyatıBu ürün, Türk mutfağının en sevilen tatlılarından biri olan baklavayı ev yapımı lezzetinde tüketmek isteyenler için ideal bir seçenektir. Kaliteli malzemelerin özenle seçilerek hazırlanmasıyla birlikte, geleneksel yöntemlerle üretilir. İçeriğindeki cevizlerle birlikte enfes bir lezzet sunan Nakkaşzade, i̇nci açılan yufkası ve içerisindeki bol ceviz harcıyla damaklarda işsiz bir tat bırakır. Taze ve lezzetli bir tatlı sunmak isteyenler için ideal bir seçenek olan ev baklavası, tadını uzun süre koruyarak geniş bir kullanım alanı sunar. Tüketilmediği durumda oda sıcaklığında bekletilmesi yeterlidir. Kuru yerde muhafaza edildiğinde uzun süre tatile koruyarak lezzetini saklar. Nakkaşzade cevizli ev Baklavası tepsi 3 kg yorum ve kullanıcı deneyimleri ürünün lezzeti ve kokusu hakkında detaylı bilgi sunar. Nakkaşzade cevizli ev Baklavası tepsi 3 kg fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.