NANOSPACE Xiaomi Mi 11 Lite Temperli Nano Cam Ekran Koruyucu

89,99 TL

Ürün Bilgileri

NANOSPACE Xiaomi Mi 11 Lite Temperli Nano Cam Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MHD TECH Satıcı Ünvanı: MHD AMER ABDUL AZIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 9915805618200001 Vergi Kimlik Numarası: 0010921284
    Bu ürün MHD TECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Mi 11 Lite Temperli Nano Cam Ekran Koruyucu

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Xiaomi Mi 11 Lite
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Uyumlu Marka Xiaomi Uyumlu
Geri Bildirim Ver

NANOSPACE FHGJKUYK Xiaomi Mi 11 Lite Temperli Nano Cam Ekran Koruyucu

Teknoloji çağının vazgeçilmez cihazı akıllı telefonlar, korundukları takdirde çok daha uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Bu koruma; kılıf ve ekran koruyucu gibi özel aksesuarlar yardımıyla sağlanabilir. Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite temperli nano cam ekran koruyucu, bu noktada son derece önemli ve etkili bir üründür. Çizik ve parmak izleri gibi durumların oluşumunu engeller. Lazer kesime sahip olan bu ürün, telefonunuza tam olarak oturur ve mükemmel bir kavrayış sağlar. Temperli camdan üretilmiş olması sayesinde de ekstra dayanıklılık sunar. Pürüzsüz bir dokuya sahip olan Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite temperli cam ekran koruyucunun genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Uyumlu Olduğu Cihaz : Xiaomi Mi 11 Lite
  • Malzeme: Nano temperli cam
  • Renk: Şeffaf

Nanospace Xiaomi Nano Cam Ekran Koruyucunun Özellikleri

Nanospace Xiaomi Nano Cam Ekran Koruyucunun Özellikleri

Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite temperli nano cam ekran koruyucu, telefonunuzu darbelere karşı çok daha dirençli bir hâle getirir. Temperleme işlemi ile üretilen bu ürün, normal camdan minimum 5 kat daha dayanıklıdır. Çiziklere karşı telefon ekranında tam koruma sağlar. Kırılmalara ve çatlaklara karşı da son derece sağlam bir duruş sergiler. Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite temperli nano cam ekran koruyucunun kurulumu da oldukça basittir. Ürün, toz ve kabarcık oluşmadan tek dokunuşla kolay bir şekilde cihazın ekranına yerleştirilebilir. Özel yapısı sayesinde parmak izlerinden kaynaklanan ter ve yağ kalıntılarına karşı ekstra koruma sağlar. Ekranın her dokunuşa ve uyarıya karşı duyarlı olmasına da olanak sunar. Yalnızca Xiaomi Mi 11 Lite için üretilen bu kaliteli koruyucu, kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite Ekran Koruyucu Kullanışlı mıdır?

Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite temperli nano ekran koruyucu, son derece kullanışlı bir üründür. Temperli camı ve eğimli kenarları sayesinde hemen her olumsuz durumu kolaylıkla absorbe edebilir. Ürünün temizlemesi de oldukça kolaydır. Dokusu sayesinde de herhangi bir rahatsızlık hissi oluşturmaz. Ekran koruyucu, lazer kesim sayesinde ince ve kristal berraklığında bir yüzey deneyimi sunar. Doğru bir kullanım ve temizleme ile bu ekran koruyucudan uzun süre boyunca faydalanmak mümkün hâle gelir. Sağladığı maksimum koruma performansı ile rahat bir kullanım alanı yaratır. Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite temperli nano ekran koruyucu, tehlike anında telefonunuzda bariyer görevi görür. Bu yönüyle mobil cihazınızın güvenilir ve kullanışlı bir parçası olmaya adaydır.

Nanospace Xiaomi Temperli Ekran Koruyucu Dayanıklı mıdır?

Yüksek kaliteli Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite temperli nano cam ekran koruyucu, son derece dayanıklı bir üründür. Mobil cihazınızın olası darbelerden korunması açısından oldukça iyi bir performans gösterir. Bu ürünü Xiaomi Mi 11 Lite model telefonunuzda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Temperli cam ekran koruyucular, darbeden kaynaklanan deformasyonları tümüyle engeller. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite temperli nano cam ekran koruyucu, mobil cihazınızı olası tüm darbelere karşı maksimum düzeyde korur. Dilerseniz Nanospace Xiaomi Mi 11 Lite temperli nano cam ekran koruyucu yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kaliteli ve sağlam ekran koruyucuya sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece güvenli ödeme seçeneklerinden yararlanma şansını da elde edebilir, ürünün tek tıkla kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.