Nar Mide Ve Bağırsak Problemlerinde Yardımcı.ağrıları Azaltır.doğal Ağrı Kesicidir.kan Dolaşımına Etkili

285 TL
Tükeniyor!
Beden: N
N

Ürün Bilgileri

Nar Mide Ve Bağırsak Problemlerinde Yardımcı.ağrıları Azaltır.doğal Ağrı Kesicidir.kan Dolaşımına Etkili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nar Takı Satıcı Ünvanı: BAHAR GÜRKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4450170556
    Bu ürün Nar Takı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akik taşı Gerginliği azalttığından, vücuda sıcaklık hissi verdiğinden söz edilir. Lenflerin sirkülasyonunu rahatlattığı, vücudu kuvvetlendirdiği, zindelik verdiği rivâyet edilmiştir. Akik taşı faydaları arasında ayrıca: 'Düşük tansiyonu normale döndürür. Kan basıncını dengeler. Çeşitli fiziksel hastalıklara şifalıdır.' tarzı söylentilere de rastlanmaktadır.Metabolizmayı hızlandırır. Mide ve bağırsak sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Kemik ve diş yapısının güçlenmesini sağlar.Bedenin gerginliğini alarak kişiye rahatlık verir. Hamilelik sürecinde anne ve bebek için koruyucu etkisi vardır. Tansiyonu dengeleyici özelliği vardır.Damarları koruyucu etkisi vardır Bedeni güçlendirir. Lenflerin sirkülasyonunu rahatlatır. Nazara karşı koruma sağlar. Zira ilk bakış için dikkat çekici özellik taşır. Strese karşı koruyucu. Cilt hastalıklarına iyi gelir. Kalp rahatsızlığını engeller. Mide ve bağırsak sorunlarının gidermesi de yardımcı olur. Damarları koruyucu etkisi vardır. Tansiyonu dengeleyici özelliği vardır. Ağrıları azaltır. Bedeni güçlendirici etkisi vardır.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver