Nestle Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 63 gr 6 Adet

299 TL
(49,83 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,01 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 63 gr 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: saskın bakkal Satıcı Ünvanı: YASİN SERAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610324097
    Bu ürün saskın bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nestle Damak Antep Sütlü Çikolata 80 Gr Nestle Damak, çikolata seven herkesin tutkusu diyebiliriz. Nestle markasının efsane ürünlerinden birisi de hiç şüphe yok ki Nestle Damak Antep Sütlü Çikolata. Benzersiz ve taklit edilemeyen bir lezzet. Nestle Damak Antep Sütlü Çikolata, 80 gramlık yıllardır değişmeyen ambalajı ile çikolata yemenin keyfini yaşatan bir lezzet. Tek başına tüketilebileceği gibi, özel zamanlarda kahvenin yanında da sunabileceğiniz bir alternatif. Bir çikolatadan çok daha öte. Bu ürünü çok sık tüketenlerden iseniz 6 adetlik paket tam sizin için.
Geri Bildirim Ver

Nestle Damak Çikolata ile Eşsiz Antep Fıstığı Tadı

Çoğu kişi için vazgeçilmez lezzetler vardır. Hayatın akışı içerisinde yaşanan olaylar değişkenlik gösterse dahi bazı lezzetler hep baki kalır. Çoğu lezzet hem mutluyken hem de çok zor zamanlardan geçerken hatta çok üzgün olunan anlarda dahi ilk tercih edilen olur. Bu lezzetlerin başında ise tatlı gıdalar gelmektedir. Çoğu kişi için ise bu tatlı gıdalar çikolatalardır. Çikolata içeriğinde bulunan maddeler sayesinde mutluluk hormonunu yükseltirken bir taraftan da eşsiz lezzeti ile de hemen herkesin beğenisini kazanır. Ancak bu noktada çikolata için tercih edilen marka da oldukça önemlidir. Çikolata dendiğinde ise ilk akla gelen isim Nestle olurken ilk tercih ise genellikle damak olmaktadır. Damak özel bir seri olurken arttırılmış lezzeti ile hemen her kesimden kişinin beğenisini kazanmaktadır. Özellikle pek çok kişi tarafından bu seri tercih edilmektedir. Nestle Damak Antep fıstıklı sütlü çikolata kare 63 g sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Sütlü Çikolata
  • Pratik Kullanım
  • Eşsiz Lezzet

Nestle Damak Antep Fıstıklı

Nestle Damak Antep Fıstıklı

Nestle atıştırmalık ve kahve dendiğinde ilk akıllara gelen isimlerin başında gelmektedir. Hazırladığı özel lezzetler ile sektörüne öncülük ederken bu lezzetleri ustaca sunmaktadır. Tüm bunlarda en etkili olan ise Nestle’nin uzun yıllardır getirdiği tecrübesidir. Uzun yıllardır sektöründe ileri gelen bir marka olan Nestle’nin en sık tercih edilen lezzetlerinin başında ise Nestle Damak çikolataları gelmektedir. Özellikle içerisinde pek çok farklı lezzetin bulunduğu bu çikolataların en sık tercih edilenler ilki sütlü olurken hemen arkasından Antep fıstıklı ve fındıklı çikolataları gelmektedir. Nestle’nin özel serisi olan Damak serisi de bu konuda en sık tercih edilen serilerden olmaktadır. Bu bakımdan Nestle hemen her çikolatası ile ilk akıllara gelen çikolata olmaktadır. Nestle Damak Antep fıstıklı sütlü çikolata kalori açısından da dikkat çeker.

Nestle Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 63 gr 6 Adet

Nestle Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 63 gr 6 Adet

Nestle, Damak serisi ile hemen her kesimden kişiye ulaşmaktadır. Yalnızca damak serisi ile ürettiği çikolatalarında sadece fındık, Antep fıstığı gibi geleneksel çikolataların aksine alışılmamış pek çok lezzeti de sunmaktadır. Ancak damak serisinde oldukça sevilen ürünler birbirinden farklı lezzetler ile harmanlanarak hem yeni lezzetler ortaya çıkarken hem de alışılmış tatları içinde barındırması sayesinde tüketilmesi kolaylaşmıştır. Nestle’nin üstün lezzet ödülü serilerinden olan ürünler daha sık tercih edilmektedir. Damak serisinden Antep fıstıklı sütlü çikolata 63 gramlık paketleri ile 6 adet olarak ise sizleri beklemektedir. Nestle Damak Antep fıstıklı sütlü çikolata 63 gr 6 adet 0004252_P1 hem yeterli boyutları ile depolama da herhangi bir sıkıntı yaşatmayacak bununla birlikte oldukça lezzeti ve içi bol yapısı ile hem size hem sevdiklerinize mutluluk verecektir.

Nestle Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 63 gr 6 Adet Yorumları

Nestle Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 63 gr 6 Adet Yorumları

Nestle Damak Antep fıstıklı sütlü çikolata 63 gr 6 adet yorumları ile de öne çıkan ürünlerin başında gelmektedir. Nestle Damak Antep fıstıklı sütlü çikolata 63 gr 6 adet paketlemesi ile hemen her kesimden kişiyi memnun etmektedir. Nestle Damak Antep fıstıklı sütlü çikolata 63 gr 6 adet yorumlarında en sık belirtilen durum ise budur. Nestle Damak Antep fıstıklı sütlü çikolata 63 gr 6 adet ideal paketleme boyutunda olmakla beraber ideal bir gramaja da sahiptir. Pek çok kullanıcı bu özelliğe vurgu yaparken Damak serisinde de beğeniler oldukça yoğun olmaktadır. Oldukça fazla kişinin tercih ettiği Nestle Damak Antep fıstıklı sütlü çikolata 63 gr 6 adet damak tadından kişinin beğenisini kazanmıştır. Çoğu kullanıcı da güvenilir ödeme yöntemi ve hızlı kargo sistemini beğendiğini belirtmektedir. Nestle Damak Antep fıstıklı sütlü çikolata 63 gr 6 adet satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.