Nestle Optifibre Bitkisel Kökenli Lif Kaynağı 250 Gr

500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
587,45 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
652,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Optifibre Bitkisel Kökenli Lif Kaynağı 250 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Diyetisyen Ahsem Türker Satıcı Ünvanı: AHSEM TÜRKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8780257646
    Bu ürün Diyetisyen Ahsem Türker tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OptiFibre Bitkisel Kökenli Lif Kaynağı Nedir? Nestle OptiFibre guar fasulyelerinden elde edilmiş bitkisel kökenli bir lif kaynağıdır. Suda çözünebilen lif içeriğinin kokusuz ve aromasız olması sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Soğuk/sıcak sıvılara ve katı gıdalara karıştırılarak tüketilebilir. Nestle OptiFibre kullananlar günlük beslenmelerini yüksek miktarda lif ile desteklemiş olurlar. Suda Çözünebilir Lif Nedir? Suda çözünebilir lifler, sindirim sistemi tarafından kalın bağırsaklara kadar sindirilmeden ulaşan liflerdir. Nestle OptiFibre toz gıda takviyesinin 1 ölçeğinde 4,3 g lif suda çözünebilir lif bulunmaktadır. OptiFibre Ne İşe Yarar? OptiFiber toz gıda takviyesi içerisinde bulunan lifler bağırsak hareketlerinin düzenlenmesine yardımcı olur. OptiFibre Bitkisel Kökenli Lif Kaynağı Özellikleri: - %100 suda çözünebilen bitkisel kökenli lif kaynağıdır, hayvansal gıda içermez - Glüten içermez - Nötr tat ve kokusuz içerik - Soğuk/sıcak sıvılara ve katı gıdalara karıştırılabilir, gıdanın tadını ve kokusunu değiştirmez - 250 mg ilave potasyum minerali OptiFibre Bitkisel Kökenli Lif Kaynağı Kimler Tarafından Kullanılabilir? Lif içeren takviye edici gıda Nestle OptiFibre, 4 yaş üzerinde ve yeterli lif tüketmeyen kişiler tarafından kullanılabilir. OptiFibre Nasıl Kullanılır? OptiFibre günlük olarak 4-10 yaş arası çocuklarda 5 g, yetişkinlerde ise 5-12,5 g arasında kullanılabilir. Bir günde 12,5 g’dan fazla kullanılmamalıdır. OptiFibre toz lif takviyesini kullanırken yalnızca kutu içerisinden çıkan ölçeği kullanınız. Ölçek kutu içerisindeki toz içerisinde kalmış olabilir
  • bir temiz çatal yardımı ile ölçeği çıkarabilirsiniz. Kutu içerisinden çıkan bir ölçek 5 g’dır. Bir ölçek OptiFibre lif ürününü 100 ml sıcak/soğuk sıvı ya da 100 gr katı gıda içerisine ekleyip tüketebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver