Nike Nıke Team Hustle D 9 Bebek Spor Ayakkabı - Aq4226-001

1.649 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 23,5
Beden Tablosu
21
22
23,5
25
26
27

Ürün Bilgileri

Nike Nıke Team Hustle D 9 Bebek Spor Ayakkabı - Aq4226-001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FENOMENSPOR Satıcı Ünvanı: SERPİL AYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3234504320600000 Vergi Kimlik Numarası: 4910299244
    Bu ürün FENOMENSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tekemspor üzerinden bu ürüne %100 güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.Tekemspor: Online Spor Giyim Mağazası

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Suni Deri
  • Materyal Suni Deri
  • Bağlama Şekli Bantlı
  • Özellik Nefes Alabilen Kumaş
  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% güvenli
Geri Bildirim Ver

Nike Aq4226-001 Team Hustle D 9 Bebek Spor Ayakkabı

Nike Team Hustle D 9 bebek spor ayakkabı, üst düzey bir rahatlık vadeder. Ürün, nefes alabilir kumaşı ve dayanıklı yüzeyi ile son derece konforlu bir kullanım sunar. Hareketli çocuklara özel olarak üretilmiş dinamik bir ayakkabıdır. Ayrıca küçük yaştan itibaren spor ile ilgilenen çocuklar için de ideal seçimdir. Nike AQ4226-001 ayakkabı, spor esnasında verimli bir kullanım sunar. Yumuşak köpük ve dolgusu ile yastıklama etkisi yaparak darbeleri en aza indirir. Spor esnasında yaşanan çarpışmalardan ve temaslardan ayakların en az derecede etkilenmesini sağlar. Kauçuk malzemeden oluşan dokusu sayesinde dayanıklı bir tutuş sağlar. Ayakları saran bir tasarıma sahiptir. Bu sebeple ayakkabı kolayca ayaktan çıkmaz.

  • Renk: Siyah
  • Numara aralığı: 21, 22, 23,5, 25, 26 ve 27
  • Marka: Nike

Nike Team Hustle Bebek Spor Ayakkabı Ortopedik mi?

Nike Team Hustle Bebek Spor Ayakkabı Ortopedik mi?

Nike Team Hustle D 9 bebek spor ayakkabı, yanları kaplayan kauçuk yapısıyla esnek ve konforlu bir üründür. Bu sayede en zorlu spor mücadelelerinde bile ayaktan çıkmaz. Ayağı saran yapısı ile sorunsuz bir kullanım sunar. Özellikle basketbol oynarken esnek bir ayakkabıya sahip olmak iyi bir zıplama gücü ve hızlı hareket etme imkânı sağlar. Dolayısıyla bu ürünü tercih etmek çocuğunuzun spor yaparken çok daha rahat hissetmesine olanak sağlar. Nike Team Hustle D 9 bebek spor ayakkabı bileklerin arkasına denk gelen kısmında bulunan destekleyici özelliği ile de kullanım kolaylığı sağlar. Son derece konforlu bir kullanım sunan Nike Team Hustle D 9 bebek spor ayakkabı, küçük çocukların ayak gelişimlerine de olumlu katkıda bulunur.

Nike Team Hustle Bebek Spor Ayakkabı Üretim Materyali Nedir?

Nike Team Hustle Bebek Spor Ayakkabı Üretim Materyali Nedir?

Nike Team Hustle D 9 bebek spor ayakkabı, birçok kaliteli malzeme kullanılarak üretilir. Kullanılan tüm malzemeler özenle seçilir ve işlenir. Sonuçta ortaya Nike markasının farkını hissettiren bu ayakkabı çıkar. Nike, çocuk ve gençlerin çabuk zedelenebilir ayaklarını düşünerek bu ürünün iç kısmında tekstil malzeme kullanır. Bu sayede ayakların rahat etmesini sağlar. Dış materyalinde ise suni deri kullanılır. Suni deri, kolay eğilip bükülmez ve uzun süreli kullanım sunar. Özellikle spor aktivitelerinde ayakkabının dış yüzeyinin yıpranmasının önüne geçer. Nike Team Hustle D 9 bebek spor ayakkabısının tabanı esnektir ve kauçuktan yapılır. Islak ve kaygan zeminlerde kullanıma uygundur. Nike Team Hustle D 9 bebek spor ayakkabı hem malzemeleri hem de tasarımı ile şık bir görünüm sunar.

Nike Team Hustle Bebek Spor Ayakkabı Nefes Alır mı?

Nike Team Hustle Bebek Spor Ayakkabı Nefes Alır mı?

Nike Team Hustle D 9 bebek spor ayakkabı, nefes alan bir tasarıma sahiptir. Nefes alabilir üst kumaşı sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Ayakkabının ön kısmında yer alan kısım, hava sirkülasyonun sürekliliğini sağlar. Bu sayede uzun süren mücadelelerde dahi ayakkabının içi daima serin kalır. Nike’ın AQ4226-001 kodlu modeli için bu ön delikli kısım tasarım açısından da önemli bir yere sahiptir. Nefes alabilme fonksiyonunun bu kısımda bulunması giyen kişiyi rahatsız etmez. Şık, esnek ve konforlu ayakkabı; sportif etkinlikler için biçilmiş kaftandır. Ayakkabı, rahat ve ferah bir kullanım sunar. Nike Team Hustle D 9 bebek spor ayakkabısı hareketli ve sportif çocukların ayak sağlığının korunması için son derece ideal bir seçimdir. Bu ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz. Yıl boyu devam eden kampanyalardan yararlanarak bütçe dostu bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz. Adresinize teslim edilen ürün ile ilgili bir sorun söz konusu ise kolay iade ve değişim seçeneklerinden faydalanmanız mümkündür.