NUMATIC Ct 470 Halı Ve Koltuk Yıkama Makinesi

41.431,08 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NUMATIC Ct 470 Halı Ve Koltuk Yıkama Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOĞAZİÇİ TEMİZLİK İÇ VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: BOĞAZİÇİ TEMİZLİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001008380600017 Vergi Kimlik Numarası: 0010083806
    Bu ürün BOĞAZİÇİ TEMİZLİK İÇ VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CT-470, daha geniş alanları kapsamak için doldurma ve boşaltma arasında daha fazla çalıştırma süresine ihtiyaç duyanlar için kapasitesinin iki katına sahip 370'un daha büyük kardeşidir. Güç bölmesi, yüksek verimli Twinflo baypas motoru ve Powerflo pompa sistemini birleştirerek verimli boşaltma ve sıvı toplama işlemini mümkün kılar. Konteyner sistemi, kompak tek bir ünitede hem temiz hem de kirli su sağlayan eşsiz "depo içinde depo" tasarımımız ile üretilmiştir. 4'ü Bir Arada - Kuru, ıslak, püskürtmeli halı yıkama ve döşeme temizleme/araba yıkama fonksiyonlarına sahiptir. Depo İçinde Depo - Basit, temiz ve verimli. Bu benzersiz tasarım, doldurulması kolay ve hızlıca değiştirilebilen bir sistem sağlar. Kompakt - Her şey için hazır, kolay depolanabilir ve el altında. Profesyonel ve Güçlü - Uzun ömürlü profesyonel TwinFlo baypas motoru. Hareket Halinde - Büyük arka tekerler taşıma sırasında sarsılmayı engeller. CT470, taşımaya elverişli, saklama için mükemmel ve kullanışlı bir katlanır tutma yeri ile donatılmıştır. Profesyonel Aksesuar Kiti - Aksesuar kiti paslanmaz çelik boru seti içerir. TEKNİK ÖZELLİKLER Ağırlık (Makine + Aksesuar) 14.4 kg Emiş 2400 mm H2O Güç 230V AC 50/60Hz Gürültü Seviyesi 78.6 dB Hava Akışı 49 L/sec Islak Kapasite 20 L Kuru Kapasite 27 L Motor Twinflo bypass Motor Gücü 1000 W Ölçüler 358 x 450 x 710 mm Temizleme Genişliği 26.8 m
Geri Bildirim Ver